16 Friendship Square

4K 281 27
                                    

Arranged Future

Yazar: inuko678

Jimin ve Taehyung kafalarının üstünde yüzen deniz yaşamı sergisine hayranlıkla baktılar. "Bu harika olacak, Taehyungie," Jimin küçük olanın omzuna kolunu atıp sarılmak için onu yakınına çekti ve alınlarını birbirlerine çarpıştırdı. Bir randevudalardı... fakat birbirleriyle değil. Pekala, bir bakıma öylelerdi, artı erkek arkadaşları. "Jiminnie, gel benimle fotoğraf çekil," Taehyung en iyi arkadaşını biraz uzaktaki fotoğrafçının yanına doğru çekiştirirken heyecanla konuştu, "Bu destansı geceyi belgelemeliyiz."

Yoongi sırıttı ve çifte kafasını salladı, en azından onlar bugün için heyecanlılardı. Jimin, Yoongi'yi Hoseok ve Taehyung'la çifte randevuya çıkmaya ikna etmeyi başarmıştı. Şimdilik rahatsız edicilik seviyesi çok hafiften seziliyordu ama daha yeni varmışlardı ve seviyenin kırmızıya yükselmesi için önlerinde bir hayli zaman vardı. Yoongi erkek arkadaşıyla onun en iyi arkadaşının fotoğrafçı onları kamerayla çekerken birbirlerinin kafalarının arkasından tavşan kulakları yapmalarını izledi; altı yaşındaki iki çocuk gibi görünüyorlardı.

Kendisinin de kaygısız bir modda olabilmesini dilerdi ama ne yazık ki eski ve şimdiki erkek arkadaşlarıyla randevuda olduğu için birazcıcık tuhaf hissediyordu. "Bu randevu hakkında tuhaf hisseden yalnızca ben miyim, Yoongi?" Hoseok büyük olanı dürterken sordu. Hoseok her zaman aklını okumakta ustaydı. "İnanılmaz derecede tuhaf," Yoongi ellerini ceplerine sokarken hızla katıldı, "ama Jimin seni gerçekten tanımak istiyor."

"Neden?" Hoseok mızmızlandı, "Bu tuhaf." "Çünkü sen en yakın arkadaşının erkek arkadaşısın ve çünkü hâlâ benim arkadaşımsın ve onun da arkadaşı olmanı istiyor. Hepimizin büyük bir arkadaşlık dörtgeni olmamızı amaçlıyor," Yoongi bir omuz silkme eşliğinde cevap verdi.

"Aww, bu neredeyse onun kadar tatlı," Hoseok kocaman bir sırıtış yüzünü kapladığında cıvıldadı. Yoongi eski sevgilisini dirseğiyle dürttü, "Yah, ben senin tuhaf erkek arkadaşının ne kadar tatlı olduğuyla ilgili konuşmuyorum, bana aynı saygıyı bahşet," tamamen ciddiyetle şikayet etti. Omuz silkme sırası Hoseok'taydı, "Tae Jimin kadar tatlı değil." Yoongi buna nasıl karşılık vereceğini bilmiyordu; kulağına iltifat kılığına bürünmüş bir art niyet gibi gelmişti. Ya da sadece bazı şeyleri kafasında canlandırıyordu. Belki de kimsenin (özellikle de eski sevgilisinin) Jimin'e tatlı dediğini duymaktan hoşlanmıyordu.

"Hadi Yoongi hyung, benimle fotoğraf çekil," Jimin erkek arkadaşının kolunu tutup çekiştirirken rica etti, "Daha önce hiç akvaryuma gelmemiştim ve anı olarak bir fotoğraf istiyorum." "Sen de, Hoseokie," Taehyung sevimlice somurttu, "Okula geri döndüğümde bakacak bir şeye ihtiyacım var." Hoseok kahkaha attı ve kolunu Taehyung'un omzuna doladı, "Pekala Taehyungie, odanı süslemek için bir sürü yapışkan akvaryum fotoğrafı çekeceğiz," onu fotoğrafçıya doğru sürüklerken söz verdi.

Yoongi de erkek arkadaşının elini kavradı ve onu yönlendirdi, Hoseok'un altında kalmasına olanak yoktu.

Taehyung ve Hoseok yaklaşık 12 fotoğraf çekilirken sabırsızlıkla orada dikildikten sonra, Yoongi fotoğrafçıya yürüdü ve onları ayak altından kovdu, "Sadece bir fotoğraf albümüne layık olan fotoğraflar çekilin, ne dersiniz?" kıkırdayan çifte homurdandı. "Hadi Jiminnie, sıra bizde." Jmiin isteklilikle kollarını erkek arkadaşına doladı ve fotoğrafçı onları çekerken parlak bir şekilde gülümsedi. "Çok yakışıklı," fotoğrafçı kız başka bir kareyi çekerken iltifat etti.

Hoseok Jimin'in omuzlarına sıkıca sarılıp geniş ve mutlu bir sırıtmayla bağırmadan önce sadece 3 kareye girebilmişlerdi, "Grup fotoğrafı." Yoongi grup fotoğraflarının onu Jung Hoseok'a şeytanca yandan bakarken yakaladığından &100 emindi. Eski sevgilisinin ellerini çözdü ve erkek arkadaşını dikenli vatozların yanına doğru çekiştirdi ve randevunun geri kalanında gözünü Hoseok'tan ayırmayacağına yemin etti.

Arranged Future → YoonMin (ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now