13 Big News

4.1K 313 14
                                    

Arranged Future

Yazar: inuko678

"Pekala Jimin, eğer hâlâ ilgileniyorsan sana iki işi de önermek istiyorum," gülümseyen kadın masasının arkasından Jimin'e söyledi. Jimin ona şok olmuş bir ifadeyle bakarak sordu, "Ne? Ama diğer çocuğun çok daha deneyimli olduğunu sanıyordum."

Kadın başını sallayıp açıkladı, "Öyle, ama tavırları berbat. Deneme sınıflarında öğrettiğiniz insanların hepsine sorarak bir anket yaptık ve senin dersini daha çok beğendiklerini söylediler, neşeli kişiliğinle sınıfa eğlenceli ve aydınlık bir atmosfer katıyormuşsun."

"Vay canına," Jimin şaşkınlıkla konuştu. "Yani işleri istiyor musun, istemiyor musun?" kadın ayağa kalkıp elini uzatırken sordu.

Jimin ayağa fırladı ve hevesle elini sıkarak, "Evet, tabiki istiyorum," dedi. Kadın kafasını salladı, "Güzel, takıma hoşgeldin. Ve aramızda kalsın sınıftaki kadınlar da senin daha tatlı olduğunu düşündüler. Tatlı insanlar daha çok müşteri getirir," göz kırptı. Jimin kızararak eğildi, "Çok teşekkür ederim," ayrılmadan önce söyledi.

---------------------------

"Yoongi hyung," Jimin şarkı söyler gibi bir tonda seslendi, "Önemli haberlerim var." Aldığı küçük pastayı tezgaha yerleştirdi ve tekrar erkek arkadaşına seslendi. Kendi sesinin yankısı onu karşıladığında, büyük olanın henüz eve gelmediğini anladı. Sevimlice somurtarak mızmızlandı, "Lanet olsun, şimdi beklemek zorundayım."

Karnının guruldadığını hissettiğinde bir kez daha sızlandı, "Ve şimdi de açım," iç karartıcı bir şekilde boş olan buzdolaplarına bakarken kendi kendine mırıldandı, "ve tabiki yemeğimiz yok." Jimin boş gözlerini az önce aldığı pastaya çevirdi, "Senin yerine gerçek yiyecekler almalıydım," sinirle ona doğru dudak büzerken yakındı.

Ön kapının kilidinin açıldığını duyunca kulak kesildi.

"Jiminnie, önemli haberlerim var," Yoongi ellerinde taşıdığı yemek paketleriyle daireye girdiğinde seslendi. Büyük bir gülümseme genç olanın yüzünü kapladı, "Benim de," heyecanla söyledi. Yoongi evde olduğu için mi, taşıdığı yemek için mi, yoksa önemli haberlerini onunla paylaşabileceği için mi daha heyecanlı olduğundan emin değildi.

"İlk sen söyle," büyük olan yemeği yere bırakırken konuştu, "buharda pişirilmiş sebze, pilav, kimchi ve domuz göbeği aldım." Erkek arkadaşının aç olacağını biliyordu, ayrıca önemli haberlerini kutlamak istemişti.

"Yaşasın yemek," Jimin mutlulukla ellerini çırptı; bu eli yemek kazanmıştı. Yerde oturan erkek arkadaşına katılmadan önce pastayı aldı ve kağıt havlu rulosunu kolunun altına yerleştirdi, "Yemek, yemek, yemek," olduğu yerde sağa sola sallanırken sevinçle şarkı gibi söyledi. "Hâlâ haberlerini bekliyorum, Jiminnie," Yoongi yemeklerini karıştırırken belirtti.

"Ah evet, unutmuşum," Jimin domuz etinden bir parçayı ağzına atarken farkına vardı, "İş buldum," gururla cevapladı. Yoongi kafasını yavaşça salladı, "Evet biliyorum, üç tane falan işin var," kafa karışıklığıyla söyledi. Jimin gözlerini devirip karşılık verdi, "Hayır hyung, demek istediğim, gerçek bir iş gibi. İyi bir iş."

Birkaç saniyelik sessizliğin ardından Jimin'in bunu daha fazla açmayacağı ortadaydı. Yoongi küçük olanın suratına top haline getirdiği peçeteyi fırlattıktan sonra konuştu, "İşin ne olduğundan bahsetmekle ilgilenir misin?" "Doğru," Jimin kahkaha attı, "Um, şu anda Be Fit. Be Free Jimnastik Salonu'nun en yeni kişisel antrenörü-eğik çizgi-dans eğitmenine bakıyorsun." Yoongi şaşkınlıkla kaşlarını yukarı kaldırdı, "İnanmıyorum, orası gerçekten popüler bir jimnastik salonu Jimin-ah," etkilenmiş bir ses tonuyla söyledi.

Arranged Future → YoonMin (ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now