17 Thanks For Coming

3.8K 274 60
                                    

Arranged Future

Yazar: inuko678

"Gelmenize çok sevindim," Juntao heyecanla Yoongi ve Jimin'e söyleyip çifti konforsuz üç kişilik bir sarılma için kendine çekti. "Lütfen bırak bizi hyung," Yoongi mızmızlandı, aptal bir şekilde uzun olan ağabeyinin omzu adem elmasını eziyordu. "Üzgünüm," Juntao onları salarken kahkaha attı, "Yalnızca tanıdık yüzler görmek güzel. Özellikle de gergin olduğumda."

"Oh bunca insanı tanımıyor musun Juntao hyung?" Jimin sergi salonunun etrafında gelişigüzel bir şekilde gezip şampanyalarını yudumlayarak eksiksiz birinci sınıf Min Juntao'nun etkileyici sanat eserlerini inceleyen iyi giyimli ve varlıklı insanlara başıyla selam verirken sordu. Juntao omuz silkti ve salonun etrafında gezip alüminyum servis tabaklarında sunulan çerezlerden birini kaptı, "Ortalıkta birkaç eş dost var; ama aileden gelen sadece siz ikiniz varsınız."

Bunun üzerine Jimin gülümsedi, "Beni aileden biri olarak mı sayıyorsun?" Juntao sırıtıp kafasıyla onayladı, "Tabii ki, sen Yoongi'yle tekrar kardeş olabilmemizin sebebisin; ve kardeşimin hayatıyla istediğini yapmasının. Yoongi'ye ebeveynlerimizden daha çok aile oldun ve Yoongi'nin ailesi benim de ailemdir," kardeşinin zikzak desenli kravatını düzeltmeye başlarken açıkladı. "Sence de küçük takımının içinde oldukça çekici ve erkeksi görünmüyor musun Yoongi?" içlerinde en büyük olan şakacılıkla sordu.

Yoongi gözlerini devirdi, sırıttı, ardından ağabeyinin elini ittirerek konuştu, "Bugün burada bulunan tüm adamlar takım elbise giyiyor hyung, sen, Jiminnie ve servis personeli dahil." Bu doğruydu, Juntao'nun resim sergisi servis tayfası dışında bütün bay davetlilerin dikkate aldığı iyi niyetli bir siyah kravat etkinliğiydi, servisle görevli olanlar kırmızı papyon takıyorlardı.

Juntao güldü ve erkek kardeşinin yanaklarını sevgiyle mıncıkladı, "Biliyorum, sadece sizi burada görmekten çok mutluyum," zorla kafasını iki yana hareket ettirirken söyledi. "Juntao hyung, artık yetişkin bir adamım, lütfen beni tekrar bebek kardeşine dönüştürme," Yoongi ağabeyini kendinden uzaklaştırırken şikayet etti, yanakları acı ve utançtan yanıyordu.

Jimin erkek arkadaşının sızlanmasına güldü, daha önce hiç Yoongi'ye bebek muamelesi yapıldığına şahit olmamıştı ve tepkisini görmek güzeldi. Min kardeşler büyük kardeş/küçük kardeş ilişkisini fazlasıyla kolayca toparlamış gibiydiler, 10 yıl süren nadir iletişimlerine rağmen. Juntao somurttu ama kardeşini rahat bıraktı, "Öyle deme Yoongi-ah, sen her zaman benim bebek kardeşim olacaksın," şeker bir ses tonuyla belirtti. Jimin yüzünü buruşturdu, 30 yaşında bir adamın aegyo yapmasını izlemek azıcık acı vericiydi.

Yoongi tekrar göz devirdi, "Eserlerini almaları için insanlarla konuşuyor olman gerekmiyor mu?" elini Jimin'in boynuna koyduğu sırada sordu, "Veya en azından mürekkep lekelerinin ne anlama geldiğini açıklaman?" Juntao 'mürekkep lekesi' kısmını görmezden gelmeye karar verdi ve sadece erkek kardeşinin ilk sorusunu yanıtladı, "Evet, haklısın. Siz çocuklar eğlenmenize bakın, sonra size yetişirim." Jimin gülümsedi ve Yoongi'nin bileğinden tutup onu ters istikamete sürüklemeden önce erkek arkadaşının ağabeyine el salladı.

"Pekala, bunun hakkında ne düşünüyorsun hyung?" Jimin mavi, yeşil ve kırmızıların karışık olarak yağlı boyayla kaplı tuvalin üstüne sıçratıldığı bir resmi gösterirken sordu. Yoongi ilgisizlikle omuz silkti, "Juntao'nun tüm parçaları hakkında düşündüğüm şeyin aynısını: rengarenk bir mürekkep lekesi karmaşası." dürüstçe cevap verdi. "Gerçekten mi?" Jimin inanamayarak sordu, "Öfke belirtisiyle sakinlik halini hissetmiyor musun? Fırtına öncesi sessizlik gibi?"

Kafası karışmış bir Yoongi erkek arkadaşına baktı, "Hayır, ama görünüşe göre sen açıkça hissediyorsun," resme tekrar bakmak için dönerken söyledi, kafasını biraz daha yana doğru yaklaştırdı. Jimin başını salladı, aynı şekilde tekrar resme bakarken, "Gerçekten hissediyorum ve eğer yerlerde yüzen bin dolarım olsaydı bunu satın alırdım," diye karşılık verdi. Bu pahalı çalışma aslında daha ucuz ve küçük olanlardandı, insanlar orijinal bir Min Juntao'ya sahip olmak için fazlasıyla para harcamayı planlıyor gibi görünüyorlardı.

Arranged Future → YoonMin (ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now