13. BÖLÜM "Kıskandırma Seansları"

38.4K 2.3K 84
                                    

Bölüm geldi. Okumaya başlamadan evvel oy vermeyi unutmayalım ama. Sonda kısa bir NOT var. +250 OY'da yeni bölüm hemen gelecek. Nota bir göz atın dostlarım.
KEYİFLİ OKUMALAR (:-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. BÖLÜM "Kıskandırma Seansları"

Yutkundu genç kız. Gözleri yarı yarıya kapandı. Sadece bar ve sahnenin ışıklandırıldığı alanda ortam hafif karanlıktı. Ahu çıplak sırtının, adamın ince, beyaz kaliteli kumaşının değdiği noktada verdiği hisle içi ürperdi. Adam büyük ellerini kızın ince çıplak kollarında hafifçe aşağı sürterek Ahu'yu kendinden geçirdi. Başını hafif eğip kızın boyun girintisiyle, kulağı arasındaki noktaya burnunun ucunu değdirdi. Tıpkı yeni açmış gül goncası gibi kokuyordu Ahu.

Şu an burada olmasalar, yada az ötede Kerim olmasa, Yusuf kızın elinden tutup yalnız kalabilecekleri bir yere götürürdü. Önce dokunmaya hasret kaldığı dudakların tadına doyardı. Doyabilirse şayet. Sonra o gününün hesabını sorardı ondan. Ayrı kaldıkları onca günü, kıskançlıktan kurdurduğu saatlerin hesabını tek tek sorardı. Aklına geldikçe kanı kaynıyordu. Ahu onundu. Ama önce bir de gerçeği onun o tatmaya doyamadığı bal dudaklarından da duymak istiyordu.

"O gün Ahu. O gün çok bekledim" sesi bir fısıltıdan farksız çıksa da, Ahu kulağının yumusağına değen ince dudakları her hücresinde hissederken, aklı ona türlü oyunlar oynarken duymuştu bu sitemi. İstemsizce dudağının kenarını dişlerine geçirdi. Bu hareketinin adamın üzerinde bıraktığı etkiyi bilmeden.

"Biliyorum..." içinde beliren suçluluk ve ağır ağır vücudunu saran arzu hissiyle cevapladı genç kız. Dün Yılmaz'dan öğrendiği gerçeği bir de Yusuf itiraf etmişti. Ama bu onun dün ki, ve bu gece ki davranışını haklı çıkarmazdı.

"Neden?"

Adamın hesap sorarcasına sorduğu soruyu bir haftadır ve dünden beri Ahu'da kendine çok sormuştu? Neden hiç aramadın? Neden gözlerin beni görürken, kalbin görmemeyi seçti? Neden bizden bu kadar çabuk vazgeçtin? Neden bu gece yanında o kadın var? Neden? Neden?

O kadar çok nedenleri vardı ki? Adamın ona hesap sormaya hakkı varmış gibi.

"Neden gelmedin Ahu? Yada kim için gelmedin mi, demeliyim?" kaşları çatıldı kızın. Bu da ne demekti şimdi? Adamın kıskacından kurtulmak için ileri gitmek istedi ama Yusuf'un elleri kızın kollarını sıkıca tutuyordu bırakmamak için. O cevabı bu gece alacaktı. Başka türlü yüreğini sıkan bu duygudan kurtulamayacaktı. Ya Yılmaz'ın dediği gibi hata ediyorsam!

"Ne önemi var ki?.." alay ve hüzün karışımı bir tebessüm geçti Ahu'nun yüzünde. Hafif karanlık mekanda Yusuf bunu fark etmemişti. Kızı kendine doğru çevirdi ve kızgın ve kırgın bir ifade belirdi gözlerinde. Kendisi çabalarken o nasıl böyle alay edebilirdi.

"Ahu!" uyarı dolu ses tonunu anlaması gerekirdi değil mi? İkisi daha düne kadar bir birleriyle didişen bir ciftkrn ne olmuştu böyle. O eski Ahu'nu istiyordu geri. Ve kendi de eski Yusuf olmak istiyordu. Sevmemisti bu yeni hallerini.

"Yakın arkadaşın çok sıkılmış olmalı!" gözleriyle önlerindeki masaya yaslanmış içkisini yudumlayıp müziğin ritmine uyan sarışın kadını işaret etti.

"Si... " ağzından çıkacak küfrü son anda yuttu Yusuf. Bu kız hep onu deli etmek zorunda mıydı? Derin bir nefesi koy verdi kız.

"Kolumu bırakır mısın? Abim görürse hiç hoş olmaz, bay Kazanova" adamın şaşkın bakışları altında kolunu kurtarmaya çalıştı Ahu.

OYUN BOZAN✔ Final Oldu ( İnatçı Aşıklar Serisi 1 )Where stories live. Discover now