38. BÖLÜM Alıntısı

19.7K 767 61
                                    

Yeni bölüm yazılırken size mini minnacık bir alıntı getirdim. Bayram şekeri tadındaki bölümün oylarını biraz daha çıkartsak mı 😄
Hayır o kadar sitem ettim. Ama hiç değerimde yokmuş. Hala aynı tas, aynı hamam devam ediyor. Yine de dayanamayıp alıntı atıyorum size. Aslında sadece gruba atacaktım ama yine dayanamadım. Buraya da yazdım. Siz de az mutlu mu etseniz ki bu garibi 😇😊😞😞😢
*****
Alttaki resim bizimkilerin balayını geçirecekleri yerden ufak bir detay.
Harika değil mi 😍😍 şimdi orda olmak vardı 😣😏

Alıntıyı okuduğunuzda anlayacaksınız ki? Evet bizim yaramaz çiftimiz yine ve yine rahat durmuyor 😂😂😂 ------------------------------------------------------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alıntıyı okuduğunuzda anlayacaksınız ki?
Evet bizim yaramaz çiftimiz yine ve yine rahat durmuyor 😂😂😂
------------------------------------------------------

~~~~
"Kızım sen beni katil mi edeceksin? Oldu olacak hiç giymeseydin. Avuç içi kadar şeye nasıl oldu da o kıçını soktun, oda ayrı bir konu tabi!"

E, yuh ama artık ya! Erkekler evlenince 180 derece değişirin canlı kanıtı tam karşısında duruyordu şu anda. Tamam eskiden de kıskançtı da... Bu kadarı da fazlaydı. Adam bildiğin yontma taş devrindeki fabrika ayarlarına geri dönmüştü. Sorun; Ahu'nun onu zevkle yontmak istemesindeydi.

"Sen önce git bi' doktora görün. Gözlerin bozulmuş. Benim popom gayet ideal boyutta. Ayrıca kocacım. Akşam terastaki hasır koltukta uyurken, o koca kıçına çentiklerin batmasını istemiyorsan, terbiyesiz ağzını kapat. Zaten şaşı beş gören gözlerini yum!"

Şaşırmamalıydı aslında. Ne bekliyordu ki? Bu yüzü ona veren bizzat kendisiydi. Tabi ki astarını güle oynaya isteyecekti.

Bir dakika! Terastaki koltuk derken... Bu küçük cadı cin olmadan adam çarpmaya mı çalışıyordu? Demek; kocayı yataktan atmak ha!..

------
Suzce bu savaşı kim kazanır! 😉😂😂😁

OYUN BOZAN✔ Final Oldu ( İnatçı Aşıklar Serisi 1 )Where stories live. Discover now