Alıntı

17.9K 587 14
                                    

Yeni bölüm gelene kadar bu minik şeyle yetinemezsiniz biliyorum ve lütfen beni hayali olarak dövmeyin olur mu :-D
Ağzınıza bir tutam bal çalmış gibi olup geri çektim ama en kısa zamanda bölüm gelecek İnşallah :-D

Yeni bölüm gelene kadar bu minik şeyle yetinemezsiniz biliyorum ve lütfen beni hayali olarak dövmeyin olur mu :-D Ağzınıza bir tutam bal çalmış gibi olup geri çektim ama en kısa zamanda bölüm gelecek İnşallah :-D

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

------------------------

#OyunBozan #YeniBölümden

***
"Ahu'm. Bak yanlış anladın. Bi' dinlesen beni..."

Gözleri ejderhalara nal toplatacak kadar ateş çıkaran kızın öfkesi, adamın sanki ayağının altında kızgın ızgara varmış gibi yerinde durmasına engeldi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gözleri ejderhalara nal toplatacak kadar ateş çıkaran kızın öfkesi, adamın sanki ayağının altında kızgın ızgara varmış gibi yerinde durmasına engeldi.

Ahu, elini Yusuf'un göğsüne koyup kenara doğru ittirdi.

"Sen çekilsene bi' aradan"

Bir dakika! N'oluyordu burada lan. Ahu, ona kızgın değil miydi? İyi de onu öldürecek gibi bakıyordu az öncesine kadar. Şöyle bir etrafa göz gezdirdi Yusuf. Etrafta şahit falan olmasaydı bari. Çünkü, iç güdüleri yanılmıyorsa, biraz sonra burada, şehrin göbeğinde, uluslararası alanda prestij kazanan şirketinin bahçesinde cinayet çıkacak diyordu ona.

****
Fena kavga mı çıkacak ne 😂😂😉

OYUN BOZAN✔ Final Oldu ( İnatçı Aşıklar Serisi 1 )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin