46. BÖLÜM "Peri'm"

22.6K 1.2K 105
                                    

Bildirim sorunu yakamı bırakmadı gitti
Bu yüzden yeni bölüm zannedecekler, yeni bölüm değildir. Tekrar yayınlıyorum yani 😋

Merhabaaa 😄 finalden önceki son bölüm.
Bu bölüm geçenlerde doğum günü olan sorun15 Ayşeme gelsin. Yılmaz diye diye başımın etini yedi. 😁😂

Keyifli okumalar
------------------------------------------------------
46. Bölüm "Peri'm"

Yeni daldığı uykusundan dürtülmeyle uyanmak adamın canına tak ettirmişti. Gözlerini açmadan yüzü yastıkla bütünleşmiş bir halde mırıldandı.

"Kızım yeter ya! Yeni daldım."

Ahu ise Yusuf'tan beter, uykulu uykulu söylendi.

"Kızım da kızım diye sevmesini biliyosun ama! Kalk bak işte" diyerek yastığına iyice gömüldü.

Yusuf, Ahu'yu duyduysa da uykusu daha ağır bastığından o sözler ona ninni gibi gelmişti. Tam yeniden dalmak üzereydi ki odayı inleten ciyaklamayla yerinde sıçradı. Zorlukla dikleşip arkaya baktığında Ahu'su Maşallah horul horul uyuyordu. Oflayarak örtüyü kenara atıp yataktan sürünerek kalktı. Hangi akla hizmet Ahu ile anlaşma yapmıştı ki? Gündüz bebekle ilgilenen anne gece kocasından yardım istediğinde nasıl geri çevirebilirdi. Hem kızını bütün gün özlüyordu da. O zamanlar bulunmaz nimet olarak gördüğü gerçek iki günde patlak vermişti. İsyan etme noktasından intihar etme evresine geçecekti yakında. Gece de en az on kere niye uyanırdı minicik bir bebek? Ne gazı bitiyordu ne de kakası. Karnı desen hep açtı... Tok evin aç kedisi olmuş çıkmıştı minik cadı. Habire tıkınmaktı tek derdi. İyiydi, hoştu da, Yusuf'un günahı neydi? Süt bankası annesiyken babayı bildiğin gazman olarak kullanıyorlardı. Allah'tan bezini değiştir demiyorlardı. O kadarını da midesi kaldırmazdı. Eskiden kalma bir adet işine yaramıştı.

"Seni gören herkes el kadar diyor bir de

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

"Seni gören herkes el kadar diyor bir de. Beden el kadar ama dil papuç Maşallah!" Beşiğe uzanıp ağlayan bebeği kucağına aldı.

"Nasıl oluyor da bu minicik bedenden mikrofon yutmuş gibi ses çıkıyor he? Söylesene kızım?"

Omzuna yatırdığı kızının sırtını hafif dokunuşlarla sıvazlıyordu bir yandan da. Rahatlayan bebek iyice mayışırken birden pırt diye ses çıkarması Yusuf'u gülümsetti.

"Oldu mu ama kızım! E biz senle böyle mi anlaştık? Gündüz anneye gülücük, gece babaya pırt pırt."

Yataktan bi' kıkırtı sesi gelince o tarafa döndü. Az önce uyuyan karısı yatakta yayılmış onu izliyor, haline gülüyordu.

"Çok mu komik Ahu hanım?"

Tekrar güldü Ahu. Sonra bi' toparlandı yerinde. Baştan ayağa süzerek adamı yerine mıhladı.

"Olur mu hiç aşkım... Aksine bebekle çoook seksisin..." dediğinde Yusuf yandan çapkın bir gülüşle karısına doğru bir adım attığında Ahu; " demek isterdim ama çok komikdin Yusuf ya!" diyerek kahkahayı patlattı. Sesi çıkmasın diye de elini ağzına kapatınca Yusuf bozularak uyuyan bebeği tekrar beşiğine yatırdı.

OYUN BOZAN✔ Final Oldu ( İnatçı Aşıklar Serisi 1 )जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें