32.

5.8K 425 98
                                    




"Harry!" zasmál jsem se, když mě vzal za ruku v předsálí kina. Bál jsem se pozornosti, která na nás už byla stržena, potom co mě Harry políbil před kinem. Neměl jsem rád pozornost cizích lidí, kteří neschvalují co děláte a mě bylo jasné, že spoustu lidem se homosexuální vztahy ani trochu nelíbí.

"Nestyď se." zaculil se na mě. Nechápal jsem proč to jemu nevadí? Vždyť ti lidé na nás pořád čumí a nejradši by nás zavřeli za pohoršování. "Nevšímej si jich, jen závidí naší lásku."

"To si nemyslím." odfrkl jsem si. Přišlo mi divné proč by měli závidět naší lásku. Každý snad může mít lásku. Kurva... on... ne... on... co? "Harry?" zamračil jsem se a podíval se na něj.

"Copak?" nejspíš pochopil. Jen pokrčil rameny, abych to dál nerozebíral, ale on... on řekl naší lásku... To znamená, že mě... ? "Prosím nešťourej v tom." odtušil co asi chci dělat.

Tiše jsem si povzdechl a nechal se zavést do sálu, kde nám měl hrát film.

"Opravdu?" rozzářil jsem se. "Ty se semnou chceš dívat na Labyrint dvě?" vypískl jsem a rozjařeně ho sledoval.

Jen se zasmál a pohladil mě po tváři. "Jistěže. S tebou vše." věnoval mi lehký polibek. "Viděl jsem vás s Niallem koukat na ten... Labyrint: Útěk. Nebyl to zase tak špatný film a vím, jak moc se ti to líbilo..." pokrčil rameny a vzal mě do sálu, kde jsme se posadili na svoje místa.

"Harry ještě si to můžeš rozmyslet." zamumlal jsem. "Opravdu se chceš koukat na Scorch trials?" (Poznámka: Vím, že u nás byl tenhle film teď někdy a v příběhu je teprve Srpen, ale jinej film mě nenapadl, takže :D hlavně je tenhle film úplně skvělej a doporučuju... PS: pokud jste neviděli tak možná ani nepochopíte zbytek kapitoly :D Dižtak v komentářích vysvětlím :))

"Jistě." přikývl. Znovu si semnou propletl prsty a upřel pohled na plátno.

"Hazz?" zašeptal jsem. Na tváři mu pohrával lehký úsměv, když na mě znovu upřel svoje krásné kukadla. "Jestli umře... jestli tam umře, tak musíš počítat s tím, že ti po cestě budu brečet a do restaurace mě už nedostaneš."

"Neumře." ujistil mě. "Thomas se o něj postará. Nevěřím, že by nechali někoho kdo utekl z labyrintu zemřít a už vůbec ne jeho. Jen se divím, že se ti líbí on a ne Dylan O'Bryen aka Thomas. Vždyť Dylan se líbí všem mladým puberťačkám."

Probodl jsem ho pohledem. Nesnášel jsem takový řeči na mou osobu. Harry se chechtal jak pominutej a já mu za trest ukradl hrst popcornu.

"Hey, to bylo za co?" zamračil se.

"Za tu puberťačku." zasyčel jsem a vychutnával si 'jeho' popcorn. "Mimochodem Thomas na Newta nemá." vyplázl jsem na něj jazyk.

"Víš, že Thomas a Newt je jedna a ta samá osoba." provokoval.

"Bože." zasténal jsem a opřel hlavu do sedačky. "Thomas Brodie-Sangster je sexy." řekl jsem prostě. "Dylen O'Brien se může jít bodnout." upřesnil jsem. "Thomas z Labyrintu se může jít bodnout, ale Newt je pořád sexy a jestli Newt umře, tak tě vytrestám, že si mě na tenhle film vůbec vzal. Víš, jak moc jsem brečel, když umřel ve Hře o trůny? Bylo to tak rychlí a chudák jeho sestra ho musela podříznout, aby ho zbavila utrpení."

"Hra o trůny, jsem nikdy neviděl." řekl jen tak mimoděk, za co si vysloužil můj nechápavý výraz. "Je to blbost co by si potom chtěl?"

"Není to blbost!" bránil jsem jeden ze svých nejoblíbenějších seriálů. "Je to napínavá a originální sága." skřížil jsem ruce na prsou a našpulil dolní ret, protože mě 'naštval'.

"Dobře." zasmál se a přiblížil se ke mně. "Hra o trůny, je nejlepší seriál ze všech. Šťastný?"

"Ne." odsekl jsem. "Neřekl jsem, že je to nejlepší seriál, jsou i lepší." nevinně jsem se zaculil, za což jsem si vysloužil pohlavek. "Ale notáák."

"Přestaň." utišil mě, jelikož už začínaly nabíhat reklamy. "Mimochodem." zaujal mojí pozornost. "Dylen je víc sexy než nějakej Thomas Brodie-Gangster."

"Je to Sangster!" zasyčel jsem, ale dřív než jsem mohl bránit Thomasův sexeepíl, umlčel mě svojí dlaní na mých ústech.

"Pšššt." zašeptal a díval se na film.

Naštval mě. On tu uráží mýho kukuc kluka. Jeden z mých filmových crushů. Je jich více, ale to nemusí vědět, už tak jsem toho řekl víc než jsem chtěl.

"Baví tě to?" zeptal jsem se asi u čtvrtky filmu.

"Ticho, dívám se." zašeptal Harry a ani neodlepil pohled od plátna. Povzdechl jsem si a šel se dívat.

V jedné části, kdy ten divnej nakaženej sejmul Newta na zem, jsem se málem rozbrečel, myslel jsem, že ho zabije, ale ten jeho hodnej kamarád mu pomohl a já bych mu v tu chvíli nejradši líbal nohy.

Celou dobu jsem nad Newtem slintal a užíval si ten super film, když se Harryho ruka ocitla na mém rozkroku.

Vykvíkl jsem a překvapeně se na Harryho podíval. Dělal jakoby nic a díval se dál. Už tak jsem se držel, když jsem koukal na Newta a vedle mě seděl Harry.

"Co-co děláš?" zašeptal jsem, když se lehce pohnul a nutil mě, abych se vzrušil.

Harry ruku stáhnul, nevinně se na mě zaculil a pak se šel dál dívat.

Zbytek filmu jsem vnímal jen tak okrajově a pořád jsem hlídal Harryho, aby už znovu neopakoval tu jednu věc. Nechtěl jsem mít bouli mezi nohama, až film skončí.

Ke konci filmu jsem opravdu zadržoval dech a čekal, kdy nějaká neposedná kulka zasáhne toho krásnýho Newta, ale nestalo se tak a proto jsem se po konci filmu nechával Harrym vyvést ze sálu s blaženým úsměvem na tváři.

V té chvíli jsem kašlal na to, že mě Harry drží kolem pasu a lidi nás odsuzují... Měl jsem plnou hlavu jiných myšlenek.

V téhle chvíli jsem se cítil oprvadu šťastný, až na to, že jsem nevěděl co nás čeká za dalším rohem.


The Last Room Number 42 || Larry || KOREKCE ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora