Epilog

6.5K 383 77
                                    


Narrator:

Říká se, že láska je schopna překonat všechny překážky, ať jsou jak koliv velké. Nikdo netuší jestli je láska opravdu takhle silná, ale je spousta lidí, kteří v to věří. Věří, že se překoná i to nejhorší. Nejspíš bych do těch nejhorších zařadila dlouhodobou nevěru, či že už k dotyčnému člověku vůbec nic necítíte, ale stejně s ním jste.

Tahle láska by se dala mezi lidma nazvat divnou, protože spousta lidí neuznává homosexualitu a diskriminují lidi, kteří milují stejné pohlaví.

Láska mezi Harrym a Louisem byla vždy podivná, protože Harry vůbec neměl v plánu se do toho chlapce zamilovat. Chtěl pouze přetrpět dva měsíce na Hawaii a pak se vrátit do své práce, kterou nade vše miloval. Možná se pokusit urovnat vztah s Tinou a vychovat jejich společné dítě. Možná, ale vše se změnilo, když uviděl malé modré nevinné oči, které mu za pouhé dva měsíce dokonale změnily život.

Takové oči viděl jednou v životě a změnily mu život od základu. Pak se ty oči nadobro ztratily a on věděl, že je znovu neuvidí, ale když se díval do očí mladého Louise Tomlinsona, tak viděl ten odlesk, viděl znovu ty oči, které kdysi dávno ztratil.

V Louisově srdíčku okamžitě zahořel plamen, ale snažil se aby se to nikdo nedozvěděl. Nepovedlo se to a nějakým způsobem dokázal, aby s ním Harry Styles začal chodit. Vlastně ho následně donutil, aby se do něj i zamiloval. 

Všechno by možná bylo jinak kdyby se Louis neprořekl o své homosexualitě, ale byl za to rád. Byl rád, že má muže, kterému může dát své srdce, ačkoliv byl o pět let starší, ale to mu nevadilo. Harrymu také ne.

Jejich cesty se v Londýně rozdělili a oba se museli začít potýkat se začátkem svých nových životů, s někým koho milujou po boku.


Jakmile se Harry dostal pryč od svého přítele, rozešel se směrem ke svému autu, které tu tehdy nechal. Dostal se do své práce, kde okamžitě vyhledal svého nejlepšího kamaráda, Liama. Musel ho obejmout a vykecat se ze všeho co ho trápilo, protože nikoho jiného komu by důvěřoval neměl. Bohužel jeho kamard v práci nebyl, protože se musel postarat o svého nemocného bratránka.

Proto se kudrnatý muž vydal do svého rekonstruovaného bytu, kde na něj trpělivě čekala přítelkyně, hladíc si své malé bříško a povídala malé dcerce o jejím otci. O otci, kterého za celé dva měsíce nemohlo miminko poznat. Harry ani nemohl poprvé vidět jak jeho vyrustající miminko poprvé koplo. 

Harry k Tině nikdy necítil nic romantického a stejně tak Tina k Harrymu, ale držela se ho jako klíště, protože věděla, že se o ní a o malou postará. Věděla, že je zabezpečí a jen tak je neopustí, protože by si připadal jako špatný otec, kterého měl.

Oba museli vyřešit tento malý problém, protože Harry dal své srdce malému brunetovi a Tina dala své srdce jednomu cizímu, ale nezabezpečenýmu chlapcovi. Problém bylo dítě. Vlastně Harry ani nevěřil, že to dítě je jeho, ale neměl na výběr. Alespoň zatím ne.

Proto se připravoval na řeč, kterou své přítelkyni řekne, to ale netušil, že takovéhle holky se jen tak nezbaví. A nevěděl, že ta holka udělá cokliv, či ublíží komukoliv, aby zůstala zajištěná a měla peníze na krásný život.


Louis se se svojí mamkou vrátil domů, kde ho přivítalo spousty objetí, které rád oplatil. Nechal plakat své sestřičky na svých ramenou a sliboval jim, že ačkoliv není jejich pokrevní bratr, tak stále je to jejich starší bráška, který pro ně udělá cokoliv. Miloval svoje sestřičky a možná to byl i jejich vliv, že měl zájem o stejné pohlaví jako o ni a že chtěl mít malou dcerku, kterou by mohl se svojí milovanou osobou rozmazlovat.

Chlapec se musel také připravovat do školy, kterou z celého srdce nenáviděl. Nemohl trávit veškerý svůj čas s Harrym, ale musel sedět v lavicích a poslouchat nudné výklady nudných učitelů. Také tam neměl žádné přátelé, protože jeho nejlepšího a jediného kamaráda přeložili na jiný předmět. Bál se, že do nového kolektivu nezapadne a že si nenajde žádné přátele.

Pokusil se na svůj první den ve škole upravit se jak nejlépe mohl a proto si vzal svou oblíbenou šedivou košily, černé skinny džíny, kterému koupil Harry a k tomu si přidal jedny z hezkých trucků, které měl u sebe ve skříni. Své vlasy si upravil do neposedného rozcuchu a nechal se mamkou odvést do školy.

Se sklopeným pohledem procházel známýma chodbama a snažil se najít svojí novou učebnu. Přesně řečeno, snažil se najít třídu číslo třináct, která měla být jeho útočištěm po zbytek jednoho roku. Když vešel do třídy, tak netušil co dělat. Po celé třídě byl chaos, všichni běhali kde se dalo, házeli po sobě věci a křičeli jeden přes druhého. Louis nebyl rád, že se znovu vrátil do tohoto pekla.



UPOZORNĚNÍ: Book2 byla zrušena.



The Last Room Number 42 || Larry || KOREKCE ✔Where stories live. Discover now