42.

5K 409 45
                                    



"To byla hezká řeč." 

"Co?" zamračil jsem se a otočil se na Nialla, který stál ve dveřích koupelny a patrně nás celou dobu s Harrym poslouchal. Úplně jsem na něj zapomněl, takový vliv na mě ten kudrnatý ďábel má.

"To co říkál Harry, říkám, že to bylo hezké." kývnul jsem a dál stál na místě se splašenýma myšlenkama a prudce bušícím srdcem. "Kde je?" zajímalo ho, když zjistil, že tu vlastně není.

"Odešel." pokrčil jsem rameny a podíval se na dveře, kterýma zmizel. "Řekl, že se mě nevzdá a pak prostě odešel." chvíli jsem přemýšlel než jsem se na leprikona otočil a zeptal se: "myslíš, že bych mu měl odpustit to co udělal?"

"Nevím." Niall jen pokrčil rameny a posadil se na postel, společně s věcma připravenýma na pláž. "To je na tobě. Já ho rozhodně nemám rád, ale chápu co na něm vidíš. Jistým způsobem je to fajn kluk, možná trošku výbušné povahy, ale má tě rád. Záleží mu na tobě a to je to nejdůležitější. Možná, že váš vztah nebude mít takovou šanci jako jiný, vzhledem k jistým věcem, ale za to by byl pevnější a trvalejší."

"Ptal jsem se tě jen na jednu věc." zasmál jsem se. "Měl si říct ano, nebo ne a ne si udělat proslov."  zavrtěl jsem hlavou, sebral ze země plavky a šel se převléct. "Fajn, tak jdeme?" povzdechl jsem si. Chtěl jsem už být ve vodě a na všechno zapomenout. Alepoň nachvíli.

"Jop."

***

"Panebože! Ty jsi vážně idiot!" zasmál se Niall, když jsme běželi chodbou a doufali, že za náma neběží.

"Ale to nebyl můj nápad." zašeptal jsem. Už bylo dost pozdě večer a mě se motal jazyk, jelikož mě Niall přemluvil, aby jsme si dali pár skleniček alkoholu a z pár skleniček bylo hodně skleniček, protože se k nám přidaly nějaké pohledné dámy na které chtěl Niall udělat dojem.

"A koho to byl nápad?!" znovu se zasmál a strčil mě k našim dveřím.

"Pšššt." dal jsem si prst před pusu a podíval se za nás. "Ať nás neslyší. Ublížili by nám. Byli to hromotluci."

"Vždyť to byli jedenácti letí kluci, Tommo!" bouchnul mě pěstí do ramene a pokusil se vyndat klíče z kapsy. "Ty jejich sexy sestry je na nás neposlaly, aby nás zmlátili, bože."

"Ale anoooo!" zahihňal jsem se a potom si rychle zakryl ústa. "Viděl jsem, jak se domlouvají a proto jsme museli zdrhnout."

"Kreténe. Ty holky byly fakt kus, myslím-" Niall ztichnul, protože se před náma otevřely dveře a v nich stál docela dost unavený Harold.

"Jujky, probudili jsme berušku." znovu jsem se zasmál a trochu se zamotal, když jsem se pokusil zvednout hlavu, abych viděl Haroldovi do očí. "Bré, beruško."

"Vy jste chlastali?" povzdechl si a zatáhl nás dovnitř, nebo spíš mě. Niall klusal poslušně za náma.

"Jen trošiiičku." zamumlal jsem a na prstech ukázal malý rozměr, který byl určitě hodně malý proti tomu co jsme měli. "Byly tam nějaký holky a Niall chtěl dneska dělat včeličku."

"Cože?" slyšel jsem, jak se Niall zase hihňá a snaží se udržet na nohou. 

"Niall chtěl dělat včeličku." zopakoval jsem a to už jsem měl výbuch smíchu, kdy mě Harold musel držet, abych se nerozplácl na zemi. "Pak nás chtěli zmlátit jejich bráchové." dodal jsem šeptem.

"Blbečci." Harold se trochu pousmál, ale ihned to zamaskoval. Strčil mě na postel a já na něj jen překvapeně zíral, když chytil Nialla za ruku a odtáhl ho do koupelny. "Teď se umyj." rozkázal mu a zachvíli se vrátil zpět ke mně. "Co s tebou?" zavrtěl hlavou a přešel blíž.

"Tuli, tuli!" vyskočil jsem na nohy a obejmul ho kolem pasu. Nějakým způsobem jsem teď před ním klečel a objímal jeho pas a mazlil se s jeho břichem, opravdu jsem se nechápal.

"Co to sakra děláš?" zahudroval a snažil se mě od sebe dostat, ale můj mozek si dal momentálně off a já měl tulící náladu, jelikož se po mě ty holky pořád plazily, ale já chtěl něco jinýho.

"Hazz?" zašeptal jsem a zvednul k němu pohled. 

"Copak?" mile se na mě usmál a vytáhl mě na nohy, abychom byli alespoň trošku ve stejné výšce. 

"Já ti odpouštím za to co si udělal a chtěl bych ti dát druhou šanci, ale bojím se." sklopil jsem pohled a Haroldovi možná mohlo nachvíli přijít, že jsem vystřízlivěl. "Dneska se po mě plazilo snad deset holek a já věděl, že chci, aby se po mě plazila jen jedna osoba."

Harry mi zvednul tvář a jemně mě políbil. Pak jsem mu skočil kolem krku a pevně ho obejmul.

"Ty smrdíš, to je hnus." zanadával. "Jseš, jak já předevčírem víš to?" zeptal se šeptem, protože Niall už nejspíš vylezl ze sprchy. Zamotaly se mi nohy a kdyby mě Harry nedržel, asi bych se seznámil s pojmem gravitace.

Oba jsme se podívali ke dveřím odkud vyběhl nahatej blonďák, kterej skočil do mojí postele, zachumlal se tam a okamžitě usnul.

"Mlč." zasmál jsem se, protože právě viděl mého nejlepšího kamaráda nahatého. Harold se jen uchechtnul a táhnul mě do koupelny.

"Osprchuj se." nařídil mi a já se na něj s prosbou v očích podíval. "Co?"

"Nechceš se osprchovat semnou?"






The Last Room Number 42 || Larry || KOREKCE ✔Where stories live. Discover now