43.

4.7K 397 56
                                    


"Nechceš se osprchovat semnou?" zeptal jsem se.

"Nemyslím si, že je to dobrý nápad." zamumlal tiše, ale já věděl, jak moc to chce. Hrozně moc to chtěl, chtěl abysme byli zase v pohodě, aby se mě mohl dotknout kdykoliv by chtěl, aby mě mohl kdykoliv políbit a já chtěl úplně to stejné.

"Víš, že jsem opilí, že jo?" zahihňal jsem se a rukama jel po Harryho hrudi. Žádný Harold, tohle je můj Harry. Harry přikývl a já se k němu naklonil blíže. "Teď momentálně nemyslím a ani nechci myslet. Chci jen, aby ses semnou osprchoval." jedním tahem jsem mu stáhl tepláky, které mu sami spadly ke kotníkům a on mě překvapeně sledoval. "Prosím." dodal jsem pochvíli.

Harry byl nerozhodný, to mi bylo jasný, ale já jsem nepřemýšlel racinálně. Začal jsem mu zvedat tričko a přitom sledoval jeho stehna, které byly sakra k nakousnutí. Zastavil jsem se, až když mě Harry chytil za zápěstí a já mu nemohl sundat tričko.

"Tohle opravdu neni dobrý nápad." viděl jsem jak se kousal do rtu a to mi říkalo, že je na hranicích mezi ano a ne a já chtěl, aby přešel na stranu ano a proto jsem se na něj natiskl celým tělem a nohou se naschvíl otřel o jeho rozkrok. Naše rty jsem přitiskl k sobě a pak už to šlo samo.

Podvolil se a nechal mě, abych mu tričko přetáhl přes hlavu a sám mě narazil na stěnu koupelny. nahlas jsem zavzdychal, když mě začal líbat na krku. Bylo to tak úžasné a já nechtěl, aby to skončilo. Cítil jsem jemný zacházení tam, kde mě škrtil, bylo to tak neskutečné, že jsem nemohl uvěřit, že by tamtoho byl někdy schopný.

"Prosím..." zavzdychal jsem a zaryl mu nehty do zad. Potřeboval jsem, aby se posunul dolu, protože jediný co mi teď způsobovalo tu nepředstavitelnou slast bylo to, že jsem se sám otíral o jeho stehno.

Harry mi sundal tričko a zaměřil se na jednu bradavku. Snažil jsem se být potichu, ale opar alkoholu mi dodával ještě větší představu rozkošě a proto jsem se zakousl do ruky, abych nevzdychal hlasitě. Docela jsem se bál co se stane, až budeme dělat něco žhavějšího, protože už teď jsem byl hlasitý.

Všechna rozkoš a doteky zmizely, když se Harry náhle odtáhl a já se na něj překvapeně podíval. Jen se na mě koukal, zorničky mírně rozšířené a já se obával, že v tom nebudeme pokračovat. Prohrábl si vlasy a já se podíval dolu, kde měl docela obrovskou bouli. Já na tom nebyl lépe.

Nic neříkal jen se otočil ke sprchovýmu koutu a začal štelovat vodu. Na nic jsem nečekal a rychle ze sebe shodil kalhoty a boxerky a okamžitě se na něj zezdau nalepil. Rukama jsem šmátral po jeho hrudníku, až k lemu boxerek, které jsem chtěl stáhnou, ale jeho ruce mě zase zastavily. Otočil se na mě a zalapal po dechu, když viděl, že jsem nahý.

"Kurva." zanadával a pustil moje ruce. Bez jeho jediné pomoci jsem mu stáhl boxerky a pak ho strčil do sprchového koutu, kde jsem se na něj natiskl a začal ho líbat. Cítil jsem jeho penis na sobě a tak neskutečně moc jsem ho chtěl uvnitř sebe.

"Hazz..." zasténal jsem, když se naše role obrátili a on tiskl moje záda ke studeným kachličkám. Stékala na nás příjemně vlažná voda a jen dopomáhala k lepšímu pohybu našich těl. "Oh... prosím... Tak moc... moc tě... potřebuju." sténal jsem a znovu se otíral o jeho stehno, jen abych dosáhl toho vytouženého vrcholu.

"Přestaň." chytil moje boky, aby se dál nemohly pohybovat a já otevřel oči, abych se setkal s temnou zelenou. Možná ani nebyla vidět, možná to byla jen černá.

"Potřebuju tě." zašeptal jsem a rukama mu sjel na zadek, který jsem párkrát zmáčknul. Byl tak měkkoučký a dokonalý.

"Ne."

"Ne?" vytřeštil jsem oči a ruce vrátil na ramena. Byl jsem v šoku, právě jsme si to tu málem rozdali a on řekne ne?

"Nebudu tě tu šukat. Jsi opilý a nebudeš si to pamatovat." chytrák jeden. "Nebudu využívat, že jsi pod náporem alkoholu, kterej tě nutí, aby si tohle dělal."

"Já to dělám dobrovolně." zamumlal jsem. Tak moc jsem chtěl, aby přestal mluvit a strčil ho do mě. Klidně bez přípravy, aby to pořádně bolelo. No, možná ze mě opravdu mluvil alkohol.

"Louisi nebudu s tebou spát, když jsi opilý." řekl pevně a odtáhl se odemně.

"Technicky vzato semnou nespíš." zkusil jsem to, ale on jen pokroutil hlavou. Povzdechl jsem si a pohled mi sjel na mojí erekci. Byla přeplněná a já opravdu moc potřeboval uvolnit a když nechtěl on, musel jsem si pomoct sám. Proto jsem si klidně i před ním, po něm přejel a nahlas zasténal.

"Co to-co to děláš?" vykoktal a pohledem sjel dolu, kde jsem se začal vlastnoručně uspokojovat. Doufal jsem, že aspoň vymění mojí ruku za jeho, ale nevěřil jsem tomu moc.

"Když mi nepomůžeš, musím sám." bylo to kurva dokonalé a když jsem se na něj podíval, jak hladovým výrazem kouká na moje vlastní uspokojování, skoro jsem zakřičel slastí a zaklonil hlavou. Moje ruka byla odstrčena a nahradila jí ta jeho. Velká, plná prstýnků a hlavně zkušená. "Oh, kurva!" zanadával jsem a přirazil do jeho dlaně. Bylo to neskutečné.

Opřel jsem se o jeho ramena rukama a on přitiskl své rty k těm mým, aby mě utišil a náhodou jsme neprobudili Nialla. Jeho ruka byla šikovná, byl rychlí a občas provokatér, ale dělal to skvěle. Netrvalo mi to moc dlouho, když jsem se mu udělal do ruky. Víčka jsem měl stále zavřená, protože jsem byl unavený. Opřel jsem si hlavu o jeho rameno, obejmul ho kolem krku a usnul. Kdyby mě nedržel za boky, asi bych spadnul, ale to už jsem neřešil. Věřil jsem mu a proto jsem ho nechal, aby se o mě postaral.



Opravdu bych teď potřebovala každý komentář, protože mám trochu depku a byla bych ráda, kdyby jste se mi alespoň pokusili zvednout náladu :)

Jste moje zlatíčka! Moc vám děkuju za všechno co děláte! :3

_LarryLS1_


The Last Room Number 42 || Larry || KOREKCE ✔Where stories live. Discover now