Írói utószó

3.6K 189 18
                                    

Mit is írhatnék? Ez a történet se volt különb mint az előzők, ugyanúgy a szívemhez nőtt mint minden alkotásom és majd megszakadt a szívem mikor leírtam a vége szócskát. Egyszerre kavargott bennem megkönnyebbülés és fájdalom mert tudtam, ez is véget ért. Az életem egy újabb szakasza ezennel lezárult. Igen, mert nálam egy új történet kezdete egy új szakasz kezdetét is jelenti hiszen mialatt írom én is részese leszek annak a világnak melyet megalkotok. Caroline-al és Joseph-el egész pontosan 7 hónapig osztottam meg az életemet. 7 hónap....milyen rövid mégis hosszú idő. Még most se tudom elhinni hogy véget ért.

Emlékszem mikor 1 hete leírtam a „vége" szócskát perceken keresztül csak figyeltem ahogy a kurzor ütemesen villog mellette és gondolatban végig pörgettem magamba az elmúlt 7 hónapot.

Pontosan visszatudom idézni a pillanatot mikor a képzeletembe megszületett a történet miközben Kesha: Take it Off című videójának klipjét néztem. Kesha inspirálta Caroline karakterét és pontosan úgy képzeltem el őt mint ahogy abban a videóban néz ki. Szőke haj, erős smink és kihívó, fekete ruhák.

A dalszöveg adta a LYUK ötletét is: „It's a hole in the wall" Szóval, ezennel jár egy hatalmas köszönöm a dal írójának és a videó klip rendezőjének is. Nélkülük nem valósult volna meg a történet.

Joseph karaktere már több fejtörést igényelt. Mindenképp egy olyan fiút akartam alkotni aki pontos ellentéte Caroline-nak mégis elképzelhető legyen hogy egymásba szeretnek. Így született meg Joseph Alexander Bronghton, egy előkelő család sarja aki ha szükséges, képes levetkőzni a gátlásait és teljes jellemváltozáson átmenni. Karakterét Paul Wesley, színészről mintáztam. (Ahogy az öltözködési stílusát is xd)

Emlékszem, mikor elkezdtem írni a legelső részeket majd publikáltam – akkor még „A döntés" címen – álmodni se mertem róla hogy ekkora népszerűség fogja övezni. Az első részek posztolása után szánakozva néztem a megtekintések számát melyek alig érték el a 20-at most pedig már 14 ezer felett járunk. Félelmetes!

A törzsolvasóim, akik már az elejétől kezdve követik a történetet tudhatják hogy az „Ahol véget ér az út" nem az eredeti cím. Először „A döntés" névre kereszteltem de azt túl közhelyesnek és semmitmondónak, unalmasnak találtam ezért megváltozattam.

A probléma ott kezdődött hogy az új címnek – a mostaninak – az égvilágon semmi köze nem volt a fejembe körvonalazódó forgatókönyvhöz de lusta voltam új címet keresni ezért a nehezebb utat választottam. Írtam a címhez egy történetet. Ennek következtében nem a történet alapján adtam címet a könyvnek, hanem a cím alapján írtam sztorit. Igen, én már csak ilyen furcsa vagyok.

És most hogy átrágtuk magunkat a könyv előtörténetén és kaptatok néhány kulisszatikot jöhet a nyálas köszönetnyilvánítás.

Először is: Imádlak titeket! Ti vagytok a legjobbak! Nálatok jobb és szerethetőbb olvasókat kívánni se tudnék! Néhányatok már velem van a kezdetek- kezdte óta, kitartóan komizik, csillagozik, olvas pedig senki se kérte rá hogy ezt tegye. Vasárnap reggelente, az ágyban fekve mikor olvasom az aktuális új részhez érkezett kommentek mindig hálát adok az égnek amiért részese lehetek egy ilyen fokozott és távolságokat áthidaló szeretetnek. Miután elolvasom azt a sok dicsérő és ösztönöző szót amit írtok nekem máris jobban indul a napom és történik bármi, le se lehet vakarni a mosolyt az arcomról.

Mielőtt írni kezdtem, nem értettem a hírességeket hogy miért köszönik meg minden adandó alkalommal a rajongóknak a szeretet. Most hogy itt vagytok nekem, már mindent tisztán látok. Valóban képtelenség szavakkal leírni azt a boldogságot amit okoztok a kommentekkel, ahogy a hálámat se tudom kifejezni egyetlen „köszönöm" szóval. Legszívesebben minden olvasómat egyenként megölelném és órákon keresztül hálálkodnék neki de mind tudjuk hogy ezt nehéz volna kivitelezni szóval nem tehetek mást mint ezerszer elmondom mennyire szeretlek titeket. Ti vagytok az új ismeretlen baráti köröm, akik inspirálnak és akikért érdemes küzdenem.

Minden alkalommal mikor értesítést kapok arról hogy új követőem van ledöbbenek hogy: „jézusom, még egy ember! Megint többen lettünk!" És hiába várom a pillanatot mikor meguntok, leiratkoztok és nem hagytok több kommentet, csak nem akar elérkezni, sőt, a követőim száma ugrásszerű növekedésnek indult.

Még előttem van a perc mikor tátott szájjal meredtem az 50 követőmre , most pedig mindjárt elérjük a százat!! Egyszerűen épp ésszel felfoghatatlan számomra hogy közel 100 (!!!) ember kíváncsi az írásomra. A 14 ezres megtekintés számról pedig szót ejteni se merek. Hihetetlen. Csodálatos. Félelmetes. Ezeket tudom csak ismételni.

És ide a végére jöjjön egy kis statisztika:

Követők száma (ebben a percben): 97 db (WOW! Ha még a mai nap folyamán elérjük a százat én nem tudom mit csinálok...)

Megtekintések száma (ebben a percben): kb 14 900 (dupla WOW)

Csillagok száma (ebben a percben): Kb 1500

Kommentek száma (ebben a percben): 128 db (tripla WOW)

Legtöbbször megtekintett rész: Prológus/1.rész

Legtöbb kommentet kapó rész: 27. rész (9 komment)

Legtöbb csillagot kapó rész: 38-39.rész (holtversenyben 50 csillag)

Történet terjedelme Word-ben: 50 oldal

Publikált bejegyzések száma (ebben a percben): 40 db

Hát, nem tudom mit kellene még írnom, szerintem mindent elmondtam amit egy ilyen írói utószó megkíván szóval már csak egyetlen dolog maradt hátra...

Nem tudok nektek elég hálás lenné azért mert itt álltok mögöttem és támogattok az álmaim elérésében. 

A lényeg a lényeg! Ezennel küldök minden kedves olvasómnak egy hatalmas köszönömöt egy képzeletbeli ölelés kíséretében. Imádlak titeket <3 (ezt nem tudom elégszer elmondani)

Utóirat: Most olvastam a kommenteket. Aggodalomra semmi ok, nem szabadultok tőlem ilyen könnyen. Természetesen készül már az új könyv, az első 3 részt már meg is írtam. Így előre nem tudok pontos dátumot mondani arra vonatkozóan hogy mikor publikálom (a fülszöveg még kész sincs) de legkésőbb a jövő héten már biztos olvashatjátok, minimum az első részt.

(Na megyek és addig verem a fejemet a billentyűzetbe még egy elfogadható fülszöveg meg nem jelenik a képernyőn :DD ) 

Ahol véget ér az út {Befejezett}Where stories live. Discover now