κεφάλαιο 9

17.8K 1.4K 56
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΑΡΗΣ

Το απόγευμα πέρασε ο Μάνος από το σπίτι για να με ενημερώσει τι είχαν κάνει σήμερα που έλειπα, στην οικοδομή. Κανονικά κάθε Δευτέρα τους έδινα οδηγίες για το τι έπρεπε να γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύαμε, σήμερα όμως κάποια, δε με είχε αφήσει να δουλέψω και με είχε κάνει να χάσω τον χρόνο μου. Ήταν πολύ τυχερή που τελικά το σπρέι είχε βγει σχετικά εύκολα και δεν είχε καταστρέψει το χρώμα της αγαπημένης μου μηχανής. Παρόλα αυτά θα το πλήρωνε στα σίγουρα! Ακόμα δεν ήξερα με ποιον τρόπο... αλλά κάτι θα σκεφτόμουν. Για λίγο άφησα το μυαλό μου ελεύθερο και την φαντάστηκα γονατισμένη μπροστά μου, με εκείνο το κοντό φόρεμα που φορούσε την Παρασκευή το βράδυ... αυτός σίγουρα θα ήταν ένας ευχάριστος τρόπος να μου το ξεπληρώσει... άκουσα τον Μάνο να μου μιλάει και επανήλθα στο τώρα δυσαρεστημένος που μου είχε διακόψει την φαντασίωση.

«Ρε που ταξιδεύεις; Σου μιλάω!» βολεύτηκα καλύτερα στον καναπέ και έστρεψα την προσοχή μου πάνω του.

«Ναι... σε ακούω! Τι έλεγες;» δεν είχα ακούσει ούτε λέξη.

«Η Χριστίνα... το πρωί που έφυγε πήγε στην Όλγα και της τα είπε όλα! Χαρτί και καλαμάρι!!»

«Καλά δε το ξέρουμε ότι έτσι κάνουνε; Τώρα θα τις μάθουμε τις γυναίκες;» ανακάτεψα τον φραπέ μου και ήπια μια γουλιά ενώ εκείνος συνέχιζε,

«Την έβαλε να με πάρει τηλέφωνο για να μάθει σε τι κατάσταση ήταν τα νεύρα σου!» με κοιτούσε χαμογελώντας και τον αγριοκοίταξα.

«Ελπίζω να της είπες ότι τα νεύρα μου βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση... τέτοια που μόλις βρεθεί μπροστά μου, θα την σκοτώσω!»

«Κάτι τέτοιο...» ο Μάνος έδειχνε αμήχανος «Να σου πω ρε, το ξέρεις ότι πρέπει να τα βρείτε κάπως, για το καλό της δουλειάς! Αλλιώς πες στον Ιάσωνα να τη στείλει κάπου αλλού!» ξεφύσηξα αγανακτισμένος,

Βαρέα και ανθυγιεινάWhere stories live. Discover now