κεφάλαιο 16

18.2K 1.4K 89
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Όταν επέστρεψα στο σπίτι έκανα το συνηθισμένο μου ντους και μπήκα στην κουζίνα για να ετοιμάσω κάτι γρήγορο να τσιμπήσω. Ταυτόχρονα, όση ώρα ανακάτευα την καρμπονάρα τηλεφώνησα στην Λυδία και της είπα ότι το βράδυ θα βγαίναμε!! Αν και εκνευρισμένη με αυτό που μου είχε κάνει ο Άρης, ήμουν πολύ χαρούμενη που είχα αποφασίσει να το ρίξω έξω! Την τελευταία φορά, αν εξαιρούσα το περιστατικό με τον Άρη, είχαμε περάσει πολύ ωραία με τα κορίτσια, τότε βέβαια δεν είχα βγει για ψάρεμα, σήμερα όμως κανείς δεν θα με εμπόδιζε!!

«Λυδία μου! Που θα πάμε το βράδυ;» ήμουν ενθουσιασμένη και το έδειχνα.

«Χριστινάκι μου... ξέρεις πόσο σ'αγαπάω! Σήμερα όμως δε μπορώ να βγω...» ακουγόταν αμήχανη.

«Τι έγινε παιδάκι μου; Γιατί δεν μπορείς να βγεις;» την ρώτησα γεμάτη ανησυχία.

«Τίποτα... ξέρεις...» κόμπιαζε, αν δεν μου μιλούσε σύντομα θα έσκαγα.

«Θα μου πεις επιτέλους ή θα με σκάσεις;»

«Μου ζήτησε ο Ιάσωνας να βγούμε!» είπε τελικά αφήνοντας τον ενθουσιασμό της να ξεχειλίσει στη φωνή της.

«Είσαι τρελή; Αυτό είναι υπέροχο!! Επιτέλους ο Ιάσωνας πήρε μπροστά!! Γιατί δεν μου το είπες αμέσως; Που θα πάτε;» εγώ είχα ενθουσιαστεί περισσότερο από εκείνη και οι ερωτήσεις έφευγαν από το στόμα μου η μία πίσω από την άλλη χωρίς σταματημό. Όταν επιτέλους κατάλαβα ότι και να ήθελε δεν προλάβαινε να μου απαντήσει σταμάτησα και περίμενα να μου πει τι είχε γίνει.

«Σήμερα το πρωί μου το ζήτησε με τα χίλια ζόρια, είχε γίνει κατακόκκινος! Θα πάμε για φαγητό... δεν ξέρω που!» νοητά έδωσα τα συγχαρητήρια μου στον Ιάσωνα! Επιτέλους είχε προχωρήσει το ζήτημα ανάμεσα τους, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

«Τέλεια! Τι θα βάλεις για το αποψινό σας ραντεβού;»

«Ναι... αυτό είναι ένα θέμα. Έχεις καθόλου χρόνο να περάσεις από το σπίτι μου, για να μου δώσεις καμία ιδέα;» ο τρόπος που το ζητούσε ήταν παρακλητικός, έτσι και αλλιώς δεν θα της αρνιόμουν!

Βαρέα και ανθυγιεινάWhere stories live. Discover now