κεφάλαιο 17

18.7K 1.4K 80
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ΑΡΗΣ

Έπινα το ποτό μου και χωρίς να το θέλω το βλέμμα μου έπεφτε συνεχώς πάνω στη Χριστίνα. Μιλούσαν με την Όλγα και μπορούσα να καταλάβω ότι είχε χάσει το κέφι της. Σκέφτηκα πως τα λόγια που της είχα πει ήταν σκληρά αλλά αν το σκεφτόταν καλύτερα θα καταλάβαινε ότι το είχα κάνει για το καλό της. Αν αποφάσιζε απόψε και έφευγε με κάποιον από αυτούς που την κέρναγαν, το επόμενο πρωί θα ξυπνούσε και σίγουρα θα το είχε μετανιώσει...

«Άρη μου! Σε έψαχνα...» γύρισα το κεφάλι μου και αντίκρισα την Αννίτα να στέκεται δίπλα μου «θα με κεράσεις ένα ποτό;» με αγκάλιασε και αμέσως κατάλαβα ότι είχε πιει πολύ. Τα μάτια της γυάλιζαν, τα χείλη της ήταν κατακόκκινα και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της έβγαζε μάτι. Έριξα μια ματιά στην Χριστίνα και έπειτα της απάντησα.

«Γιατί όχι;» έκανα νόημα στον Στάθη και σε λιγότερο από ένα λεπτό μου έφερε δύο ποτά, της έδωσα το ένα και τσούγκρισα το ποτήρι μου με το δικό της. Ενοχλημένος παρατήρησα πως κάθε φορά που ο Στάθης πηγαινοερχόταν μέσα στην μπάρα κάρφωνε την Χριστίνα έντονα. Το ήξερα πως ήταν ωραία γκόμενα αλλά αυτό πήγαινε πολύ, στο κάτω κάτω είχαμε έρθει εδώ σαν παρέα.

«Άρη μου» η φωνή της Αννίτας με έβγαλε από τις σκέψεις μου «θυμάσαι τι ωραία που είχαμε περάσει, τότε που είχαμε πάει όλοι μαζί εκδρομή στα χιόνια;»

«Ναι, ήταν πολύ ωραία! Αλήθεια ο Κώστας τι κάνει;» θυμήθηκα πως τότε είχε έρθει με ένα πολύ καλό παιδί που τελείωνε γιατρός.

«Έχουμε χωρίσει εδώ και πολύυυυ καιρό! Το πεδίο είναι ελεύθερο!» μου απάντησε σκύβοντας περισσότερο προς το μέρος μου, πετάρισε τις βλεφαρίδες της και χαζογέλασε νομίζοντας πως έτσι θα με κατάφερνε. Ήξερα πως ήθελε να πηδηχτεί μαζί μου απόψε αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Έριξα άλλη μια ματιά στην Χριστίνα που είχε αρχίσει να κουνιέται ρυθμικά και σκέφτηκα πως με όποια και αν πήγαινα στο μυαλό μου θα γύριζε εκείνη. Η διαπίστωση αυτή δε μου άρεσε και αποφάσισα να το τσεκάρω.

Βαρέα και ανθυγιεινάWhere stories live. Discover now