κεφάλαιο 20

20.8K 1.5K 136
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αυτός ο άντρας ήταν ικανός να με βγάλει από τα ρούχα μου!!! Επέστρεψα στην κουζίνα και πλησίασα τον πάγκο που η Όλγα είχε απλώσει τα λαχανικά για την πίτσα και ξεκίνησα να τα ψιλοκόβω. Το μυαλό μου ήταν συνεχώς σε εκείνον... Είχε το θράσος να μου θυμίσει το χθεσινό φιλί που είχαμε ανταλλάξει, λες και υπήρχε περίπτωση να το είχα ξεχάσει!! Δεν είχε σημασία τι του είχα πει, δεν θα του έδινα την ικανοποίηση ότι το θυμώνουν και ήταν πραγματικά απερίγραπτο!! Από μόνος του είχε τεράστια ιδέα για τον εαυτό του δεν χρειαζόταν και εμένα για να του τονώσω περισσότερο τον εγωισμό του. Ψιλοέκοβα ξανά και ξανά τις πιπεριές με ένταση...

«Οι πιπεριές ήταν για την πίτσα δεν χρειαζόταν να τις κάνεις χίλια κομμάτια!» σταμάτησα να ανεβοκατεβάζω το μαχαίρι και την κοίταξα «Είσαι εντάξει;» η ερώτηση της με έκανε να θέλω να ψιλοκόψω εκείνον!

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι και πολύ εντάξει, ξέρεις τι μου είπε τώρα που ήμουν μέσα;» χαμήλωσα την φωνή μου και έσκυψα προς το μέρος της «Για το φιλί!!»

«Α! Τέλεια!! Φαντάζομαι ότι θα θέλει να το επαναλάβετε!» αναστέναξα και γύρισα πάλι στον πάγκο, πήρα μερικά μανιτάρια και ξεκίνησα να τα κόβω σε μεγάλα κομμάτια απαντώντας της ταυτόχρονα.

«Όχι ακριβώς... Βασικά, έκανα την ανήξερη! Του είπα ότι δε θυμάμαι κανένα φιλί!» η Όλγα χαμογέλασε ειρωνικά σα να μου έλεγε "δεν θυμώσουν το φιλί που σήμερα το είχαμε αναλύσει χιλιάδες φορές!"

«Και πως το πήρε; Ψύχραιμα;» πιθανότατα ναι!

«Δεν ξέρω, έφυγα αμέσως και ήρθα εδώ!»

«Κότα!!» με κορόιδεψε η Όλγα και ξεκίνησε να κακαρίζει. Συνήθως δεν ήμουν... μαζί του όμως... μάλλον είχα γίνει λίγο! Αυτός ο άνθρωπος με επηρέαζε πάρα πολύ και αυτό έπρεπε να σταματήσει!

«Ξέρεις κάτι; Αυτή τη στιγμή θα πάω μέσα να τον αντιμετωπίσω και να δείξω και σε εκείνον και σε εσένα ότι δεν είμαι κότα!!» έπλυνα τα χέρια μου, πήρα δύο βαθιές ανάσες, ίσιωσα το κορμί μου και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι.

Βαρέα και ανθυγιεινάWhere stories live. Discover now