κεφάλαιο 25

24.2K 1.4K 76
                                    

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


ΑΡΗΣ

Είχα το χέρι μου στην μέση της και την οδηγούσα ανάμεσα από τους θαμώνες, προς την έξοδο προσέχοντας να μην την αγγίξει κανένας. Ανυπομονούσα για την στιγμή που θα μέναμε μόνοι οι δυο μας. Μόλις βγήκαμε έξω ένιωσα το κρύο να ραπίζει το πρόσωπο μου και αμέσως σκέφτηκα πως η Χριστίνα με αυτό που φορούσε θα είχε παγώσει. Με γρήγορες κινήσεις έβγαλα το τζάκετ μου και το πέρασα στους ώμους της. Με κοίταξε εντυπωσιασμένη λες και δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από εμένα. Το άφησα ασχολίαστο και έκανα νόημα στον τύπο που εκτελούσε χρέη παρκαδόρου, του έδωσα το απόκομμα και απομακρύνθηκε για να φέρει το αμάξι. Εκείνη έτρεμε δίπλα μου και την αγκάλιασα, η θέρμη του κορμιού της με αναστάτωσε και την έσφιξα πάνω μου κολλώντας τα χείλη μου στα δικά της σε ένα φιλί γεμάτο υποσχέσεις, σε ένα φιλί αργόσυρτο που έκρυβε μέσα του όλη την λαχτάρα που είχα για εκείνη.

Η γλώσσα μου έκανε κυκλικές κίνησες μέσα στο στόμα της και εκείνη ανταποκρινόταν με πάθος, τα χέρια της βρέθηκαν στην ζώνη μου και ενώ δεν φαινόταν ότι σκόπευε να κάνει κάτι παραπάνω εκεί, όλες μου οι αισθήσεις ανυπομονούσαν για το άγγιγμα της... με ξεσήκωνε κάνοντας με να βράζω από πόθο. Την έπιασα από τους γλουτούς και μουγκρίζοντας χωρίς να πάρω το στόμα μου από το δικό της την κόλλησα ακόμα περισσότερο πάνω μου. Την χάιδευα και ξαφνικά ένιωσα τα δάχτυλα μου να ψηλαφούν το κορδόνι από τις ζαρτιέρες της, αμέσως μια ακατανίκητη επιθυμία γεννήθηκε μέσα μου και η σκέψη να τις σκίσω εκεί επι τόπου μου φάνηκε πολύ δελεαστική. Συγκρατήθηκα και αντί για αυτό πέρασα το δάχτυλο μου από μέσα και τράβηξα το λάστιχο, μόλις το άφησα βόγκηξε και ο ερεθισμός μου γιγαντώθηκε μέσα στο παντελόνι μου τόσο που ήμουν σίγουρος πως δεν θα προλαβαίναμε να φτάσουμε στο σπίτι. Εκείνη σαν να κατάλαβε τις προθέσεις μου μου χτύπησε το χέρι και με μεγάλη δυσκολία τραβήχτηκα από πάνω της ελάχιστα...

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Jul 13, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Βαρέα και ανθυγιεινάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα