κεφάλαιο 12

17.5K 1.4K 90
                                    


ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Μετά από το στριπτίζ του Άρη, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ καθόλου. Έμεινα για λίγο ακόμα στην οικοδομή μέχρι που αποφάσισα πως δεν υπήρχε λόγος και έφυγα χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν. Πέρασα από το σούπερ μάρκετ για μερικά ψώνια που χρειαζόμουν αλλά όταν επέστρεψα στο σπίτι κατάλαβα οτι δεν είχα πάρει τίποτα από αυτά που ήθελα. Αυτός ο τύπος ήταν επικίνδυνος για την υγεία μου! Ήθελα να μιλήσω στην Όλγα και της έστειλα ένα απελπισμένο μήνυμα που της έλεγα πως μόλις τελείωνε από την δουλειά την χρειαζόμουν επειγόντως γιατί είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό! Μόλις άκουσα το κουδούνι κατάλαβα ότι η Όλγα είχε έρθει κατευθείαν στο σπίτι μου από την δουλειά. Η καλή μου η φιλεναδίτσα πάντα ήταν απίκο όταν την χρειαζόμουν. Της άνοιξα και εκείνη μπήκε μέσα φουριόζα, την αγκάλιασα και άρχισα να μονολογώ.

«Δεν αντέχω άλλο Όλγα μου! Αυτός θέλει να με τρελάνει δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά του...»

«Τι έπαθες παιδάκι μου; Για να αρχίσεις εσύ τις αγκαλιές κάτι σοβαρό θα έγινε.» την άφησα να αναπνεύσει και την τράβηξα στον καναπέ.

«Όλγα μου, αυτό το τέρας, αυτός ο αγριάνθρωπος, αυτός ο αλήτης...» πηγαινοερχόμουν κουνώντας τα χέρια μου, ενώ εκείνη έκατσε στον καναπέ σταυρώνοντας τα πόδια της.

«Για περίμενε γιατί πολλά κοσμητικά επίθετα ακούω και δε ξέρω τι να υποθέσω!»

«Να μην υποθέσεις τίποτα! Αυτό το γουρούνι, ο φίλος του δικού σου, σήμερα μου κήρυξε τον πόλεμο!» με παρακολουθούσε με περιέργεια.

«Για πες! Σήμερα δεν έγινε τίποτα ενδιαφέρον στη δική μου τη δουλειά... για πες τι σου έκανε αυτός... ο παλιάνθρωπος!» γελούσε και ειρωνευόταν, δεν έδειχνε να με παίρνει στα σοβαρά αλλά δεν πτοήθηκα. Μόλις άκουγε τι μου είχε κάνει σήμερα θα καταλάβαινε γιατί ήμουν έτσι!

«Αυτός ο παλιάνθρωπος όπως είπες, μου κατέστρεψε ένα από τα αγαπημένα μου πουκάμισα και...»

«Και;» η αγωνία που διέκρινα στη φωνή της μπορεί να ήταν και προσποιητή αλλά δεν με ένοιαξε.

«Και μου έκανε και στριπτίζ το ψώνιο!» όσο θυμόμουν το αυτάρεσκο ύφος του τόσο πιο πολύ εκνευριζόμουν.

«Όχι!!! Δεν το πιστεύω! Έκανε τέτοιο πράγμα και δεν τον μάζεψε ακόμη η αστυνομία;» εντάξει, τώρα σίγουρα με δούλευε.

Βαρέα και ανθυγιεινάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα