κεφάλαιο 21

20.1K 1.5K 96
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ΆΡΗΣ

Ώρες αργότερα βρισκόμουν καθισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού μου μέσα στο κρύο και κάπνιζα το ένα τσιγάρο μετά το άλλο σκεπτόμενος πόσο μαλάκας ήμουν. Όταν συνειδητοποίησα τι της είχα πει ήταν πια πολύ αργά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είχα ξεφουρνίσει τέτοια χοντράδα. Ήμουν τόσο ξαναμμένος που λειτουργούσα μόνο με τις αισθήσεις... την είχα στην αγκαλιά μου μισόγυμνη και το κορμί μου καιγόταν από τον ερεθισμό, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι την ήθελα πάνω μου, να ανεβοκατεβαίνει ολόγυμνη... και τελικά την είχα κάνει την μαλακια και είχα διαλύσει τα πάντα.

Στο μυαλό μου έφερα την στιγμή που μας είχε πετάξει έξω από το σπίτι της έξαλλη. Μόλις έκλεισε την πόρτα γύρισα και κοίταξα τον Μάνο αναρωτώμενος τι διάολο είχε συμβεί.

«Τι διάολο έγινε μόλις τώρα;» τον ρώτησα προσπαθώντας να κατεβάσω τους παλμούς μου.

«Δεν έχω ιδέα! Σήμερα συνέχεια σας πετυχαίνω κάπως...»

«Δεν μας πετυχαίνεις! Μας διακόπτεις!» του είπα απότομα. Μας είχε διακόψει τρεις φορές, ούτε επίτηδες να το έκανε!

«Για να καταλάβω παίχτηκε κάτι τώρα μεταξύ σας; Αν δεν κάνω λάθος δεν φορούσε ούτε εκείνη μπλούζα...» το πονηρό βλέμμα που μου έριξε με έκανε να στραβώσω, δεν μου άρεσε που την είχε δει σχεδόν γυμνή. Φόρεσα την μπλούζα μου με μία κίνηση...

«Όχι, δεν έγινε τίποτα. Πήγε να γίνει αλλά...» εκείνη ακριβώς τη στιγμή συνειδητοποίησα τι της είχα πει, σταμάτησα να μιλάω και απλά τον ακολούθησα.

Όσο ανεβαίναμε πάνω ο κολλητός μου είχε όρεξη για δούλεμα...

«Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι έχεις χάσει τη φόρμα σου... είναι η δεύτερη φορά, που η ίδια γυναίκα καταφέρνει να σε γδύσει και τελικά πάλι μένεις μπουκάλα!» ξεκαρδιζόταν και μου έσπαγε τα νεύρα.

Βαρέα και ανθυγιεινάWhere stories live. Discover now