κεφάλαιο 22

19.5K 1.4K 29
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Για ακόμα ένα βράδυ ο Άρης Κοντίδης είχε καταφέρει να με αφήσει ξάγρυπνη. Τον σκεφτόμουν συνέχεια ενώ ήξερα πως δεν θα έπρεπε. Η λογική μου δεν συμβάδιζε καθόλου με το μυαλό μου και οι σκέψεις μου κατακλύζονταν από τις στιγμές που είχαμε ζήσει νωρίτερα. Έκλεινα τα μάτια μου και σχεδόν ένιωθα τα χέρια του να με αγγίζουν, να με χαϊδεύουν αισθησιακά, τα καυτά φιλιά του στα χείλη μου, το γραμμωμένο στέρνο του όταν με κρατούσε στην αγκαλιά του και την σκληρή του στύση την στιγμή που την πίεζε πάνω μου για να καταλάβω πόσο πολύ τον επηρέαζα...

Άνοιξα τα μάτια μου και αναστέναξα γυρίζοντας πλευρό για δέκατη φορά εδώ και μία ώρα. Οι σκέψεις που γέμιζαν το κεφάλι μου δεν μπορούσαν να με αφήσουν ανεπηρέαστη. Αυτό που είχε πει με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και το χειρότερο ήταν πως το ήξερα ότι πήγαινε με διάφορες άλλες. Την πρώτη φορά που τον είχαμε συναντήσει σε εκείνο το μπαρ, συνοδευόταν από μια πολύ όμορφη περιποιημένη γυναίκα της οποίας τα ρούχα φώναζαν από μακριά ότι είχε κάποια οικονομική άνεση και προχθές τον είχαμε δει να φιλιέται και να τρίβεται με την άλλη. Κανονικά δεν θα έπρεπε να με είχαν ενοχλήσει τα λόγια του, εγώ ήμουν εκείνη που είχε αφήσει την κατάσταση μεταξύ μας να ξεφύγει τόσο ενώ γνώριζα τι τύπος άντρας ήταν, ή έστω το υποψιαζόμουν!

Όταν τον άκουσα να ξεστομίζει εκείνα τα λόγια, θόλωσα. Τώρα μπορούσα να καταλάβω ότι αυτό το θόλωμα που είχα νιώσει ήταν ξεκάθαρη ζήλια! Θυμήθηκα την στιγμή που τους πέταξα έξω από το σπίτι μου και την έκφραση του προσώπου του... ήμουν σίγουρη ότι δεν είχε καταλάβει τι με είχε πειράξει. Εκείνος μπορεί να νόμιζε ότι λέγοντας μου κάτι τέτοιο θα με έκανε να νιώσω περήφανη. Εγώ όμως είχα νιώσει αηδία και μια τεράστια ανάγκη να του βγάλω τα μάτια! Αντί για αυτό πήρα μερικές ανάσες κοιτάζοντας την κλειστή πόρτα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσα μπλούζα. Επέστρεψα στην κουζίνα για να την βρω και αμέσως μετά τηλεφώνησα στην Όλγα τρέμοντας από οργή και σεξουαλική ανικανοποίηση. Το δεύτερο ήλπιζα ότι είχα καταφέρει να το κρύψω.

Βαρέα και ανθυγιεινάWhere stories live. Discover now