12. Část Ona?!

1.8K 72 10
                                    


Za hodinu:

,,Hej! Kočko..Začnu se připravovat! " křil Dalík a já se smála jak krypl.

Dala jsem si lehký Make-Up a oblékla si světlé modré džíny, Obyčejné černé tričko a Dalíkovu mikinu ,kterou mi dal. Byla jsem připravená.

,,Si? " ptal se Dalík.

,,Jo" křikla jsem.

,,Kdy výjdem?" pokračovala jsem.

,,Už.."řekl Dalibor.

Cože? To jsem se tak dlouho připravovala?

Když jsem přišla ke dveřím, stál tam Dalík v úzkých černých džínách, modrém tričku a podobnou mikinou jako jsem mám na sobě já. Byl strašně cute:3. Předtím, než jsme vyšli jsme se vyfotili.

Když jsme vyšlo, všichni se na nás divně dívali. Cestou nás zastavilo asi 5 lidí, které Dalího žádali o fotku. Cesta nám zabrala půl hodinu. Jinak jsem z domů v kině za 15 možná míň minut.

,,Tak jsme tady..Konečně " řekla jsem uraženě.

,,Promiň" řekl Dalí.

Já jen kývla hlavou, jako že je to v pohodě.

Dalík mi koupil popcorn a Colu. Už mě docela štve,jak za mě furt platí! Sice nemám zas tak hodně peněz ale chudá taky nejsem! Sedly jsme si na dvojté sedadlo a před známá seděly nějaké holky. Bylo jim maximálně 13. Sama sebe jsem se zeptala, jestli jsme vůbec na správném filmu. Cítila jsem, že mi dal Dalík ruku přes rameno. Bože..On fakt ví, jak sbalit holku. Pamatují si, jak jsem byla do Dalibora zblázněná fanynka a teď..Teď tu s ním sedíme v kině a chodíme spolu. Asi. Jak už jsem říkala, s Daliborem utíká čas hrozně rychle. Byli jsme někde uprostřed filmu. Ten film mě moc nebaví. Myslela jsem si, jak úžasný to bude! Ale..Nic. Dalibor byl do toho úplně zažraný. 

,,Musím na záchod " řekla jsem Dalímu.

Přikývl.

Vešla jsem na záchod a tam stáli nějaké holky, které se malovaly. Dělala jsem, že si jich nevšímám. A taky nevšímála. 

,,Ty!!!?" řekla ta jedna holka.

Hádejte, kdo to byl. Jasně, blondska.

,,S kým tu si? " ptala se.

,,S-sama" řekla jsem.

,,Aha..Takže ti nemá kdo pomoct!" hned jak to dořekla, začala mě mlátit.

 Ty její pipiny se později přidaly.,, Bože prosím! Ať toho nechají! " křičela jsem sama pro sebe schoulená v klubíčku. A taky nechali. Chvíli jsem čekala. Opatrně otevřela dveře, jestli tam nikdo není. Nebyl, tak jsem rychle utíkala do našeho sálu. Když jsem si sedla na sedadlo..

,,Co- co se stalo!!??" řekl Dalibor vystrašeně, protože viděl, že mám uplakané oči a teče mi krev z nosu.



Dalibor a jáWhere stories live. Discover now