Část bez názvu 20

1.9K 72 22
                                    

Když už bylo 12, přišla konečně Lucka. Jelikož nás měl Dalík vyzvednout v 19:00, tak jsme se hned připravovali. Tedy až po tom, co jsme si udělali palačinky s marmeládou. Řekli jsme si, že si uděláme trošku výraznější make-up. Jako první jsem Lucku malovala já. Dala jsem jí make-up, lehký hnědý stíny, z kterých jsem udělala kouřovky. Potom jsem jí dala červenou rtěnku a udělala jsem jí linky. Lucka si potom dala sama řasenku. Já si udělala úplně stejný make-up. Když jsme byly do malované, bylo 15:43 . To jsme se jako malovali tak dlouho? No nic, teď je čas vzít si něco na sebe. Lucka chtěla zaujmout Štěpána, tak si vzala hnědé silonky, černou sukni a do sukně si zastrčila růžové triko s krátkým rukávem. Já si na sebe vzala obyčejné černé legíny a croptop, který byl bílý a byl na něm nápis 22. Obě dvě jsme si vzaly černý tenký svetr. Vybírali jsme to asi hoďku a než jsme si to oblékaly.. Každopádně bylo 18 : 12 a my měly malinko času. Udělaly jsme si něco malinkého k snědku a pak si vyčistily zuby. Bylo už 18:49 tak jsme si vzaly váky a do nich hodily klíče, peněženku, Bubblelogy, které donesla Lucka, vzaly jsme si i hřeben, jelikož jsme měly obě dvě rozpuštěný vlasy. Lucka má vlasy nad prsa ale já je mám skoro k pásu, takže hřeben potřebujeme. Zazvonil zvonek, Lucka šla otevřít a já nám šla pro mobily které jsme měly v koupelně. 

,,Ahoj" řekla Lucka.

Když jsem šla po schodech, viděla jsem Dalího. Měl na sobě krásnou košíly, a úzké džíny. Vypadal úžasně. Najednou vyskočil Štěpán, který stal za Dalím. Lucka si dala ruce před pusu. Byla hrozně překvapená. A já taky.

,,Jdeme?"  ptal se Štěpán.

,,J-jo" odpověděla Lucka která málem omdlela.

Sešla jsem schody a viděla, jak se oba dva usmívají.

,,Vypadáš úžasně!" řekl mi Dalibor.

,,Děkuju " odpověděla jsem.

,,Ty taky nevyŠtěpánšpatně " řekla jsem, přitom ale vypadal strašně krásně.

Smál se a jemně mě bouchnul do ramena. Šli jsme pěšky. Já šla vedle Dalího a Lucky a vedle Lucky šel Štepán. Půlku cesty jsme se normálně bavili. Šly jsme dál, a Dalík mě chytl za ruku. Nejdřív jsem se podívala na naše ruce a potom do jeho očí. On se na mě usmíval. Pořádně jsem naše ruce stiskla. Asi už je všechno v pohodě. Pak mě ale začaly napadat rúzné otázky. Co když nás úkážou v televizi? Co když mě Dalík především všemi políbí? Co když mě tam zavolaj, a budou se ptát na otázky? Z toho přemýšlení se mi začíná dělat blbě. Někdo začal volat na Dalíka. Nenapadlo mě, že potkáme jeho fanynky. Achjo...Co teď? 

,, Ahoj..Vy jdete na Superstar? " ptala se jedna holka.

,,Jo"odpověděla Lucka.

,,Aha" řekla ta holka.

,,Ehm...Vyfotil by ses s známá? " ptala se jiná.

,,No..My teď pospícháme" řekl Dalí.

,,Aha v pohodě..Třeba jindy." řekly.

,,Jo..OK" odpověděl Štěpán.

Jediná já z nich neřekla ani  slovo.Byla jsem vděčná, že jich Dalík odmítl. Čím blíž jsme byli u velké haly, tím víc jsem měla trému. Ani nevím proč..Mám jen blbý pocit. Když jsme stály před velkou halou asi v 19: 35 , tak jsme rychle běželi dovnitř, aby je tam nezastavovali fanynky. Už jsme seděli na místech, kde vždycky seděli Dalího rodiče. Hala se začala plnit a začali chodit porotci a moderátorka Jitka,která se bude určitě na něco ptát Dalíka. Celá řada byla plná vypadlíku. Bára, Daniel, Veronika a Dalík. Vedle Dalího jsem seděla já, a Lucka byla ve předu u pódia, aby fandila Štěpánovi. Já a Dalík jsme se drželi za ruce. Dívali jsme se, jak tam na plátně byli všechny obrázky finalistů. 

Dalibor a jáWhere stories live. Discover now