The End.

277 11 8
                                    

Tak, a je tu poslední díl. Snad se vám bude líbit😄 Všechno to bude psaný třetí osobou😃

Adél celý ten měsíc bydlela u Justina. Ten ale netušil, že k ní může něco cítit. Řekl jí to, ona ale neví, jestli cítí to stejný. Je sice pravda, že ho má ráda, ale bere ho pouze jako kamaráda. Přeci jen ji Dalibor ublížil, a neví, jestli se znovu dokáže zamilovat.
Když po měsíci dojela domů, teta ji vynadala, jelikož byla už pár týdnů škola. Poslala jí zpátky do Ústí kde se s rodiči šťastně přivítala, ale schytala od nich také pár nehezkých slov. Ve škole se jí moc nedařilo. Střední pro ní byla nová, a nevěděla, co má čekat. Maturitu zvládla napoprvé, ale musela se pilně učit. Všechno to zapomněla, hned jak pomyslela na Dalibora. Co se týče Justina, pořád na Adél myslí. Nedokáže jí vyhnat z hlavy ničím. Říkal si, že se do tak mladé holky zamilovat nemůže, ale zjistil že může, lehce. Snaží se s ní jakkoli spojit. Celých těch pět let.
Dalibor je nyní slavnější, a o celé miliony bohatší. Uzavřel smlouvu s světově známým producentem a nahrává anglické i české písničky. Má velký úspěch.
Ovšem stejně jak většině celebritám, i jemu vlezla sláva do hlavy. Tahá si do postele každou noc jinou. Je to jednodušše děvkař. Myslí si, že je to v pohodě ale není. Na Adél už asi zapomněl. Měl ještě jednu holku, Melissu. Ta mu ovšem vydržela ani né dva měsíce. Byla s ním pro peníze. Nebyl z toho zničený, jelikož si myslí, že Adél byla stejná. Ale mýlí se.
Co se týče kariéry Adél, daří se jí. Zpívá také anglické písničky. Scooter je stále její manažer. Vlastně se hned po maturitě odstěhovala do Beverly Hills, aby s ním měla spojení. Justin ani nevěděl,že jsou ve stejném městě.

Jejich milostné vztahy jsou rozdílné. Adél měla jednoho kluka, jmenoval se Nicolas. Byli spolu rok, ale pak jich to omrzelo a rozešli se.
Poslední dva roky se Adél s Justinem dost baví. Píše se o nich všude a Dalibora to začíná štvát.
Zamiluje se Adél nakonec do Justina? Vyhraje Justin nebo Dalibor?

Zamiluje se Adél nakonec do Justina? Vyhraje Justin nebo Dalibor?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


|THE END|√
Dalibor a já

Dalibor a jáWhere stories live. Discover now