Promiň.

251 12 7
                                    

,,Tak jdeme?" usmál se na mě. Tak hrozně miluju jeho úsměv...Co to tady vykládám, mám Dalibora! ,,Jasně" odvrátila jsem pohled.

,,Máte vybráno?" přišel za námi pěkně oblečenej číšník. ,,Já bych poprosila kuřecí kapsu s hranolkama, a k tomu nějakej kečup" usmála jsem se na něj. ,,A vy?" podíval se na Justina. ,,Propečenej stejk s hranolkama a oblohou" řekl. Číšník přikývl a odešel. ,,Jak vám to vůbec klape?" Přerušil mě Justin. Vůbec jsem nechápala co, a bylo mi to docela trapné. ,,C-co?" vykoktala jsem že sebe. Ach bože, proč musím být tak blbá?! ,,S Daliborem?" uchechtl se. ,,N-no, dobře...." najednou jsem přestala být odvážná a v jeho přítomnosti se necítila dobře. ,,Ehmm..Si v pohodě?" starostlivě se na mě podíval. ,,Jo" už mě to dá se říct přešlo.

Když jsme snědli jídlo, vyrazili jsme zpátky do parku. Už jsme byli skoro u lavičky, ale já o něco zakopla. Bože, víc ztrapnit se nechceš? Proč seš sakra tak blbá?! Ječelo na mě svědomí. Asi bych i spadla na zem, kdyby mě Justin v čas nechytil. Myslela jsem, že se mi bude smát, ale jen jsme se dívali do očí. Do těch jeho nádherných karamelových očí. Co to zase plácám?
Najednou se ke mě začal přibližovat, a já nevěděla co dělat. Chtěla jsem ho zadržet, ale už bylo pozdě. Jeho sladké rty byly na těch mých. Byla jsem úplně mimo, a vnímala jen jeho. Nedokázala jsem nic udělat, ale i kdyby jo, myslím že bych se neodtáhla. Panebože co to děláš?! Hned jsem se odtáhla a viděla jsem něco, co mě zarazilo. Ne ne ne ne.....Úplně jsem to pokazila, všechno. To-to se nemohlo stát. Já se právě líbala s Justinem, a-a viděl to Dalibor.
,,Děláte si že mě prdel?" Vykřikl česky. Justin se na mě lítostně podíval, ale já už měla slzy v očích. ,,Dalibore prosím...." už brečím úplně. ,,Víš co? Jdi do prdele, já už s tebou nechci mít nic společnýho!" odcházel, ale já ho nedokázala zastavit. Sedla jsem si na studenou zem a brečela. Už byla tma, a dost velká zima. Zkazila jsem si tím posraným polibkem celý život! Dalibora miluju nejvíc na světě, a nevím co bez něj budu dělat. Jen když si vzpomenu, co všechno jsme zažili, dělá se mi zle z toho, že tohle už nikdy nebude. Jak se může všechno pokazit během pár sekund? Vůbec nevím co teď bude. Jak se dostanu domů, když mě Dalibor ignoruje. Utratil tolik peněz za letenky, které asi stejně nepoužijeme. Nevím co mám dělat, fakt vůbec.

,,Adele, strašně se ti omlouvám" řekli mi Justin když jsme šli k němu domů. ,,To už je stejně jedno" řekla jsem potichu. ,,A řekneš mi aspoň, co ti řekl?" ,,Že semnou nechce mít nic společnýho" zase mi stékla slza po tváří. Justin si toho všiml a prstem mi jí setřel. Chová se strašně milé, je to od něj hezký. ,,To bude dobrý"

Když jsme přišli domů, nikdo tam nebyl. Rychle jsem vyběhla do Daliborova pokoje. Nic. Byl úplně prázdný. Žádný oblečení, žádný kufry. Jak mi to mohl udělat? Jako mi byl on úplně nevinný. Ano, udělala jsem chybu ale neříkejte, že Dalibor jich neudělal víc.
V kuchyni na lince byl papírek. Byl to vzkaz.

,,Měl jsem vědět že nejsi ta hodná holka, za kterou ses vydávala. Já vím, každý dělá chyby ale já bych tě nikdy nepodvedl! Si jen obyčejná děvka. Snad už tě nikdy neuvidím. Jo, jel jsem domů, dovolenou v Paříži si užiju s nějakou holkou, která mě bude milovat, a ne s nějakou zlatokopkou která musí svádět slavnější. Letenku zpátky ti určitě koupí tvůj Bieber. A nebo víš co? Klidně si tam s ním shnij. Mějte spolu 50 dětí a vemte se. Tvůj život je mi uprdele.
-pusu Dalíkkk


Celou domu jsem vzlykala. Tak hrozně to všechno bolelo. Nevěřím že by tohle Dalibor napsal. Není takový. Mimochodem, vše napsal anglicky, asi aby si to mohl přečíst i Justin. Jsem ztracená, fakt úplně. Nevím proč se zachoval tak hnusně. Tak se nikdy nechoval.
,,Adele, tu letenku ti koupím, ale let do Prahy je až za měsíc" Cože? Tak to je problém. ,,Letadlo s Daliborem už odletělo" sklopil pohled. Potřebuju obejmutí, nutně. Asi to poznal, protože si mě k sobě přitiskl, jak nejvíc to šlo.

Takže.....Tohle jste asi nečekali, a já taky ne. Snad mě nezabijete😁 Příští část bude poslední☺ Asi bude Dalibor a Já 2, ale to vám neslibuji😄 Snad se vám i a rozchodem část líbila.

Dalibor a jáWhere stories live. Discover now