Two

24.7K 510 109
                                    

Jasmine

Nemůžu tomu uvěřit, tomu, co se stalo. Vešla jsem dovnitř k tátovi, zatímco byl nahý. "Kurva." Zašeptala jsem a třela si čelo. "Trapný." Zamumlala jsem a konečně si sedla na moji postel až do slyšení jemného klepání na mé dveře o chvilku později. 

"Co?!" Zvolala jsem raději otráveně, kdyby se po tom velmi trapném incidentu ukázal v mém pokoji.

Dveře se pomalu otevřely a on vkročil dovnitř. "Omlouvám se za to, co se stalo." Omluvil se. "Měl jsem se zamknout, ale nevěděl jsem, že budeš vzhůru." Upřesnil a já přikývla, neschopná udržet své oči na jednom místě. Táhly se z jeho obličeje na jeho břišní svaly a já cítila,  jak mi hoří obličej

'Proč jsem ho tak kontrolovala?' Pomyslela jsem si.

'Protože tě nějakým způsobem přitahuje.' Moje podvědomí zavrčelo a já to jen vytřepala pryč.

"Jas? Jsi v pořádku?" Byla jsem vytržena z mých myšlenek.

Přikývla jsem.

Nepatrně se na mě usmál. "Hmm. Okay." Otočil se, jakoby se chystal opustit můj pokoj, ale okamžitě se otočil zpátky na mě. "Neviděla jsi nic?" Zeptal se mě, zdůrazňující slovo 'nic'.

Věděla jsem, o čem mluví a můj obličej opět hořel. "Ne, tati!"

Uchechtl se. "Okay, dobře. Bylo by to trapné." A s tímto se otočil a opustil můj pokoj, zavírající za ním dveře.

"Oh můj bože!" Zaúpěla jsem, schovávající si obličej do rukou, když jsem urputně zčervenala. Můj táta byl sexy, přiznávám, ale je nesmírně špatné přemýšlet nad těmito věcmi o muži, který mě vychoval a sledoval, jak vyrůstám

Liam

Mentálně jsem si vlepil facku, když jsem opouštěl Jasminin pokoj, zavírající za sebou dveře. Byl jsem dost hloupý, že jsem nezamknul dveře od koupelny a ona vešla dovnitř. "Jak jsem mohl být tak hloupý?" Zeptal jsem se sám sebe, když jsem mířil do kuchyně udělat pro nás dva snídani.

"Možná jsi jen doufal, že vejde a něco se stane." Řekl malý hlásek v mé mysli.

Vytřepal jsem to pryč. To v žádném případě.

Jasmine byla moje dcera a není způsob, abych o ní smýšlel jinak.

Nebo alespoň jsem se snažil sám sebe přesvědčit.


Další den (Který by měla být neděle)

"No tak, Jasmine, řekl jsem, že je snídaně připravená!" Zakřičel jsem na poschodí, snažící dostat Jas dolů na snídani. 

Slyšel jsem hlasité bouchnutí z poschodí. "A já řekla, že nemám hlad!" Zakřičela zpátky s postojem, učiňující mě povzdechnout si.

Zakroutil jsem hlavou, vypl sporák a vydal se na poschodí.

Jasmine

"A já řekla, že nemám hlad!" Zakřičela jsem zpátky, když jsem ležela v posteli.

Počkala jsem pár chvilek a nic nazpátek neřekl. Pro sebe jsem se usmála. "Konečně mě neotravuje." 

Dost brzo klepal na mé dveře a vešel, čímž se mé oči rozšířily, popadající deku, abych se zakryla, jelikož jsem byla oblečená jen v podprsence a kalhotkách. "Mohl jsi počkat, až ti řeknu, kdy máš vejít." Vysmívala jsem se mu.

Pokrčil rameny. "Nic jsem neviděl. Teď, co máš za problém? Včera jsi se mnou nepromluvila, natož nevylezla z pokoje. Má to co dělat s tím, co se stalo včera ráno?" Zeptal se mě a můj obličej se zbarvil do červena, takže následovalo schování jej rukami. 

"Neschovávej si obličej." Vynadal mi, beroucí mé ruce pryč těmi jeho. "Mluv se mnou. Chci vědět, co se s tebou děje. Nezáleží na tom, co to je. Vyslechnu tě, jsem tvůj otec, vždycky tě vyslechnu." Usmál se na mě jemně.

Přikývla jsem a podívala se pryč před tím, než jsem se podívala zpátky na něj. "Dobře." Snažila jsem se najít přesná slova. "M-můžeš nebo nemůžeš mě přitahovat?" Zeptala jsem se.

/*/*/*/

Hlásím se s dalším dílem! )) Pokud jste někde našli nesrozumitelné věty, omlouvám se, ale snad jste i tak s překladem spokojeni )) Jinak bych ještě chtěla říct, že je možné, že použiju velmi volný překlad - což znamená, že jen zaměním slova, aby to dávalo smysl, jinak smysl oné věty bude stejný ))

Luv ya guyzz ^^ xx






Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن