Eight

17.8K 411 50
                                    

Jasmine

Jakmile jsme tam dojeli, bylo tam hodně dalších vozidel. "Kdo všechno je tady?" Optala jsem se táty, dívající se z okna snažící se vidět a rozpoznat nějaké tátovy kamarády.

"Neznáš je, ale Harry, Louis, Zayn a Niall spolu s jeho synem a Harryho  dvojčaty." (pozn. jsou to holky, ale nevím, jak to spatlat, aby to dávalo smysl :/ ) Vysvětlil, vypínající motor auta. "A všechna děcka mají stejný věk jako ty, myslím, že jenom Connor je o rok starší a dvojčata mají stejně jako ty." 

"Dobře, no, to znamená, že si mám vyjít s lidmi mého věku místo toho, abych si vyšla s tebou, starým mužem." Zašklebila jsem se, zatímco jsem si odepínala pás, otevírající dveře od auta a vylézající ven.

Když jsem se dostala ven z auta, slyšela jsem, jak se táta směje a zvuk jeho dveří, jak je zavřel.

"Ten stan postavíme později. Nemusíme to dělat teď." Usmál se táta, když šel směrem ke mně. "Navíc, prvně chci, abys všechny poznala." 

Přikývla jsem, když mě vedl ke čtyřem mužům ve středním věku a jejich dětem.

***

Okolo hodiny a půl jsem zjistila, že Harry a Louis byli spolu, akorát ne vzatí. Harry má dvojčata pojmenovaná Darcy a Syndey. Niall má ženu, ale ta zůstala doma spolu se Zaynovou ženou a místo ní vzal Connora a pak Zayn, který nemá žádné děti, řekl, že děti jsou pro něj hlavní tendencí.

"Fajn, no teď, když se všechny děti seznámily, můžou jít a dělat cokoli, zatímco my budeme prostě mluvit." Řekl Harry, učiňující, že všichni, včetně Liama, přikývli.

"Tak pojďme!" Zvolala Darcy, beroucí mou paži a táhnoucí mě k jednomu ze stanů, které jsme postavili. "Budeme hrát pravda nebo výzva." Ušklíbla se, když jsme byli všichni ve stanu a byl zaplý.

Zakroutila jsem hlavou. "Ne, to není moje záležitost."

Connor se smál a podíval se na mě. "Vážně se chceš zbaběle vykroutit ze hry pravda nebo výzva? To je ubohé." Posmíval se a podíval se na holky.

Naštvala jsem se. "Fajn. Budu hrát." Rychle jsem pohlédla na Connora, vidící ho, že na mě zírá s jeho ledovýma modrýma očima. 

"Yay!" Dvojčata vykřikla unisono a plácly si, nutící mě protočit očima.

"Dobře, Jasmine, pravda nebo výzva?" Zeptala se Darcy.

Zaváhala jsem, pak odpověděla: "Pravda."

"Dobře. Jsi panna?" Zeptala se s ďábelským úsměvem na tváři.

Polkla jsem. "Ne."

"Zjistil jsem, že se tomu dá těžko věřit." Connor zakašlal a všechno na pár minut utichlo. 

Po pár kolech byla Darcy opět na řadě. "Fajn, Connore, pravda nebo výzva?" Zeptala se.

"Výzva." Dokonce nezaváhal s odpovědí.

Přemýšlela předtím, než řekla: "Vyzývám tě, aby ses líbal s Jasmine." 

Podíval se na mě a ušklíbl se, když uviděl zděšený výraz na mém obličeji. "N-ne." Koktala jsem, ale bylo příliš pozdě, jeho jemné růžové rty byly na mých a jeho ruce už byly zamotány v mých vlasech a já měla šanci, ale políbila ho zpět. Nebylo to tak špatné, jak jsem si myslela, že bude, dokud se něco nestalo.

"Co se to tady ksakru děje?" Slyšela jsem známý hlas mého otce, když nakoukl do stanu.

"N-nic." Řekla jsem, odtahující se od Conorra a odcházející ze stanu totálně ztrapněná.

Byla jsem následována. Věděla jsem, že to byl táta, ale neměla jsem kuráž podívat se za mě. Byla jsem pro něj a věděla jsem to, když popadl mou paži a přitiskl ke stromu z dohledu všech, tisknoucí jeho rty na mé.

/*/*/*/

OH.MY.FUCKING.GOSH.! 7K READS? JAKO REALLY? MŮJ TY BOŽE, JÁ VÁS FAKT MILUJU! JSEM TAK DOJATÁ, ŽE MÁM SLZY V OČÍCH - NEKECÁM - CHCI VÁM HROZNĚ MOC PODĚKOVAT, ALE NEVÍM, JAK, ABY TO BYLO DOSTATEČNÉ. JÁ VÍM, PRO NĚKOHO JE TO JENOM 7K READS A JÁ Z TOHO UŽ DĚLÁM HALÓ, ALE ... MY FEELINGS! VÁŽNĚ VÁS MILUJU, JSTE NEJLEPŠÍ, JSTE MOJE LÁSKY A HLAVNĚ MOJE BITCHIEZZ ♥♥

KAŽDOPÁDNĚ DOUFÁM, ŽE SE VÁM LÍBÍ NOVÝ COVER, PROTOŽE MNĚ MEGA :3 DĚKUJU VERU Z GRAPHICAL WORLD :3 NO A STRAŠNĚ MOC SE OMLOUVÁM ZA TŘETÍ VĚTU V POSLEDNÍM ODSTAVCI, ALE VŮBEC JSEM NEVĚDĚLA, JAK TO PŘELOŽIT A STRAŠNĚ MĚ TO IRITUJE, PROTOŽE TO NEDÁVÁ SMYSL -,- I TAK DOUFÁM, ŽE JSTE S PŘEKLADEM SPOKOJENI A DÍL JE JENOM A JENOM PRO MOJE LOVELY BITCHIEZZ ♥

LUV YA SOOOO FUCKING MUCH, GUYZ XX ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Where stories live. Discover now