Seventeen

16.2K 342 58
                                    

Jasmine

Poslechla jsem a přešla k posteli, předtím, než jsem vlezla do té obří postele, odkopla jsem z noh boty a lehla si doprostřed ní.

"Jsi na to připravená?" Zeptal se mě táta předtím, než si sundal boty a rozepl si knoflík jeho jeanů, které na něm vypadaly úžasně, pokud můžu dodat. "Protože to ještě nemusíme dělat. Jen jsem si myslel, že když máš narozeniny a jo, ty jsi podstatou." Řekl rychle, předtím, než udělal dva kroky a vlezl za mnou do postele, si přetáhl tričko přes hlavu.

Přikývla jsem, nebyla jsem schopná najít můj hlas, jelikož jsem byla dost nervózní.

"Jsi nervózní?" Musel si všimnout, jakým způsobem si koušu spodní ret.

Ještě jednou jsem přikývla. "Jo, nikdy jsem to nedělala." Zašeptala jsem a snažila se dívat všude, jen ne na něj.

"Neboj se, ujišťuju tě, že budu něžný." Zašeptal a posunul se, takže byl nade mnou cestoval svými rty po mojí čelisti.

"Hmm." Dala jsem mu ruce do vlasů a trochu za ně zatáhla, učinila jsem tím, že zasténal oproti mé kůži. Zašklebila jsem se, poznala jsem ten efekt, který jsem na něj teď měla.

Táta zvedl hlavu a natiskl jeho rty na moje jakoby na tom záležel jeho život a líbal mě intenzivně. "Miluju, když tě líbám." Zamumlal proti mým rtům, zatímco položil jeho ruce pod moje tričko a hrál si s mými prsy. "Hmm, tak velké."

Zčervenala jsem a nechala jej se mě dotýkat kdekoli chtěl.

"Teď tě vysvleču." Upozorňil mě a předtím, než mi pomalu přetáhl tričko přes hlavu a rozepnul podprsenku, počkal, až přikývnu na souhlas.

Nechala jsem sklouznout podprsenku, vzhlédla jsem na něj a olízla si rty.

Cestoval jeho rukou od mých prs dolů k lemu mých jeanů a řekl: "Jsi tak kurevsky nádherná."

O sekundy později moje kalhoty byly rozepnuté a odhozeny na podlahu spolu s mým tričkem a podprsenkou, byla jsem jen v kalhotkách.

"Ty jsou sladké." Uchechtl se, škádlil mě, protože byly růžové s bílou mašličkou vpředu.

Zčervenala jsem a rukama si zakryla obličej. Nepřestával mě znervózňovat.

Sundal mi kalhotky a znovu promluvil. "Omlouvám se, zlato, přestanu tě škádlit." Zašklebil se a odhodil moje kalhotky na podlahu.

Sledoval mě, když mě jeho rukama hladil po stehnech, ujišťoval se, že jsem si byla jistá o tom, co se bude dít. Ale potom najednou si klekl mezi má kolena, sklonil dolů hlavu a foukl na moje jádro (pozn. ehm .. :'D), čímž mě donutil sebou cuknout, ale v dobrém slova smyslu.

"Daddy ti udělá tak dobře." Zašeptal, když vyplázl jazyk, párkrát zakmital s mým klitorisem a donutil mě vzdychnout.

"Daddy." Zasténala jsem, dala mu ruce do vlasů a zatahala za ně, čímž jsem ho přinutila se uchechtnout proti mně, ty vibrace mi přidávaly větší potěšení. "Prostě tě už chci v sobě." Zalapala jsem po dechu nad svými slovy, stejně jako on.

"No tvé přání je mým potěšením." Uchechtl se, postavil se z postele a sundal si jeho jeany spolu s boxerkami, aby odhalil jeho plnou erekci.

Do prdele, byl velký, nebyla jsem si jistá, jestli to zvládnu. Všichni říkají, že poprvé bolí a vážně jsem se na to netěšila.

Sehnul se a popadl jeho jeany a z kapsy něco vytáhl. Připadalo mi to jako kondom.

Otevřel jej a nasadil na jeho délku a vlezl na postel a znovu se nade mnou vznášel. "Nebudu ti lhát, pravděpodobně to bude trochu bolet, ale potom to bude lepší." Promluvil a předtím, než do mě vsunul, srovnal se spolu s mým vchodem. (pozn. chápete, že jo?)

Zakňučela jsem, bylo to nepříjemné a bolestné. Pravděpodobně to nepohálo, jelikož byl tak velký.

Když byl ve mně celý, přestal se hýbat a podíval se na mě. "Řekni, až budeš chtít, ať se pohnu, baby girl."

Přikývla jsem a potom mu řekla, ať se pohne, i když jsem pořád nebyla v pohodě, byla jsem si jistá, že ta bolest se zmenší, když se bude pohybovat, přizpůsobím se tomu.

Pomalu se vsunul a vysunul, snažil se mi neublížit a ve stejnou dobu mě líbal, snažil se mě zbavit té bolesti.

Dost brzo se bolest přeměnila na rozkoš a já jsem jej škrábala nehty po zádech, určitě jsem zanechávala značky.

"Kurva, Jasmine, jsi tak těsná okolo daddyho." Zasténal, hýbal se dovnitř a ven rychlejším tempem, položil si hlavu na moje rameno a sebe udržoval nahoře jeho svalnatými pažemi.

"Daddy." Zasténala jsem znovu, obmotala jsem nohy okolo jeho boků a tím mu dovolila jít hlouběji.

"Brzo vyvrcholím, ale chci, abys vyvrcholila přede mnou." Zavrčel, dal jeho ruku mezi nás, třel můj citlivý bod, čímž mě přiváděl blíž k okraji.

"Kurva!" Vykřikla jsem, když jsem dosáhla svojí výšky, nechala jsem všechno venku.

Dost brzo táta vyvrcholil taky, vysunul se a lehl si vedle mě a přitáhl mě do jeho náruče. "Jaké to bylo?" Zeptal se a políbil mě na čelo.

"Na poprvé to bolelo, ale pak to bylo dobré." Zachichotala jsem se a políbila jej na čelist.

Uchechtl se. "No to je dobře. Definitivně rád bych to udělal znovu." Řekl, když vstal z postele a sundal si použitý kondom.

Usmála jsem se pro sebe a přikryla se a nechala se přenést do říše snů.

/*/*/*/

Okay, tenhle překlad je divný. Ne jenom proto, že jsem někde přeložila doslova hovadiny, ale ... Sex dadxdaugther? I když je jeho nepravá dcera? To je trošku vyšinutý, ale o tomhle tenhle příběh je, sooo :D Jinak jsem vám chtěla oznámit, že mám povoleno překládat další 2 povídky, které jsou od stejné autory. Ta jedna je na Ziama - jak nečekané,- a ta druhá .. uvidíte sami :P. Tak doufám, že jste si díl užili a zanecháte hvězdičku či komentář :)).

Luv ya my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora