Four

20.4K 454 24
                                    

Přečtěte si autor's note ;)

Jasmine

Byl to téměř týden.

Téměř týden od té doby, co jsme se políbili.

Téměř týden co mě začal přehlížet.

Povzdechla jsem si, když jsem po škole vešla zpátky do domu, dávající věci dolů na zem naproti hlavním dveřím. "Tati, jsem doma!" Zakřičela jsem, doufající, že je doma.

Po pár minutách jsem neslyšela žádnou odpověď, takže musel být v práci. 

Ještě jednou jsem si povzdechla a namířila jsem si to do obýváku a sedla si na gauč, sledující televizi. Jaký způsob strávit páteční veřer, že? 

Musela jsem si zdřímnout, protože mě vzbudilo bouchnutí hlavních dveří. 

"Jasmine, jsi doma?" Slyšela jsem zvolat tátu, učiňující mě ihned si na gauči sednout.

"Ano, jsem doma!" Zakřičela jsem zpátky.

Vešel do obýváku, panika přelétla přes jeho obličej. "Jasmine, potřebuju, abys odešla a šla na noc k Jessice nebo k někomu domu."

"Proč?" Zeptala jsem se, stoupajíc si zmatená, proč jsem musela odejít.

"Řeknu ti to zítra nebo něco, ale teď vážně musíš jít. Zítra tě vyzvednu, až všechno bude fajn. Miluju tě." A pak byl zase pryč ze dveří.

Povzdechla jsem si a namířila jsem na poschodí, abych si vzala pár věcí, abych mohla zůstat u Jessicy. Co se stalo, že jsem musela opustit můj vlastní dům? 

Pokrčila jsem rameny a vzala si telefon, když jsem ho slyšela zapípat, signalizující, že tam byla zpráva čekající na mě.

From: neznámé číslo

Vím vaše tajemství, Jasmine. Brzo bude tvůj otec ve vězení a všechno je tvoje vina.

/*/*/*/

LIDI? VÍTE, ŽE VÁS MILUJU? NEHORÁÁÁÁÁZNĚ MOC! NE, NIC JSEM NEPILA, JEN MÁM PŘEBYTEK CUKRU V KRVI A TROCHU SE TO NA MNĚ PODEPSALO O:) :D DÍL JE KRÁTKÝ, ALE ZA TO JÁ BOHUŽEL NEMŮŽU. JINAK JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT, AUTORKA DĚLALA QUESTIONS & ANSWERS A TAK MĚ NAPADLO, JESTLI TO CHCETE TAKY? DOUFÁM, ŽE JSTE SE VŠÍM SPOKOJENI A JESTLI TAM JSOU CHYBY, OMLOUVÁM SE!

LUV YA GUYZ MEGA SOO VERY MUCH! xx ^^



Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat