Seven

19K 423 19
                                    

Jasmine

"Jsi už hotová?" Zakřičel táta na poschodí, když jsem dokončovala poslední kousky zabalování, co jsem musela. Šli jsme kempovat s pár tátovými kamarády a mě brali s sebou.

Bojovala jsem se zipem na mém malém kufru, když jsem zakřičela zpátky: "Yeah! Zrovna jsem skončila! Nemůžu tu zasranou věc zapnout!" Byla jsem do určité míry frustrovaná, že jsem si ani neuvědomila, co jsem řekla, dokud nepřišel s dupáním nahoru do mého pokoje.

Opřel se o moje dveře, překřížil si paže na hrudi, dívající se na mě přísně. "Co ti daddy říkal o nadávání? Víš, že nechci, abys říkala tato slova. Takhle se dámy nechovají." Řekl, stále se na mě dívající, ale jeho pohled byl zaměřen na můj hrudník, který se poněkud ukazoval v mém tílku.

Vstala jsem z mého místa na zemi a pokrčila rameny. "Nechovám se jako dáma. Co s tím hodláš dělat?"

"Jsem si jistý, že můžu přemýšlet o způsobu, jak tě potrestám, sweetheart." Ušklíbl se. "Ale budu přemýšlet později. No tak, musíme jet nebo tam budeme pozdě." Poté vyšel z mého pokoje.

Bože, mate mě. Tyto minulé dva týdny byly zmatené. Buď je všude kolem mě, nebo se snaží nepřibližovat se a já pak nevím, co chci.

Prostě jsem vytřepala myšlenky z hlavy a popadla můj kufra a zamířila dolů po schodech. "Okay, tati, jsem připravená!" Zvolala jsem.

Uchechtl se a obejvil se přede mnou. "Nemusíš ječet. Byl jsem ve stejné místnosti jako ty."

Znovu jsem pokrčila rameny. "Dělám si, co chci." Artikulovala jsem, šklebící se pro sebe. Udělala jsem to, prostě jsem ho odstrčila, abych od něj měla odstup, protože vím, že jakmile se to stane, nebude moci odolat a vrhne se na mě. (pozn. ego up, co? :'D pardon, musela jsem :D)

Jen na mě protočil očima a popadl můj kufr, vycházející ven z hlavních dveří, vléknoucí mě za ním.

***

"Proč musím jet?" Zakňučela jsem, sedající si na sedadlo, když se táta chystal odjet.

Pohlédl na mě a pak se znovu podíval na cestu. "Tak, vím, že se chováš a mimo to, nechci, abys byla sama doma. Mohlo by se stát něco zlého."

"Mohla jsem zůstat u Jessicy." Nafoukla jsem se, překřižující si ruce na hrudníku.

Snažila jsem se, aby to vypadalo, jakože jsem otrávená, že jsem musela jet s ním, ale ve skutečnosti jsem nemohla být šťastnější, že mě pro jednou do něčeho zahrnul.

/*/*/*/

Dneska toho už asi více nestihnu, každopádně... OMFG! LIDI! 2K READS? JAKO REALLY? MŮJ TY BOŽE, JÁ VÁS ŽERU! ABSOLUTNĚ, FATÁLNĚ VÁM MOC MEGA DĚKUJU!!! Jinak, abych zodpověděla otázku, kolik je Liamovi - je mu okolo 34-35 let ;) No, snad se vám díl líbil a jste s překladem spokojeni ))

Luv ya, guyzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Where stories live. Discover now