Eleven

15.8K 366 12
                                    

(V tomto díle bude trošku časový posun. Nějak o týden nebo tak.)

Jasmine

"Ale já dneska nechci jít do školy." Zakňučela jsem, svírající pevně peřinu, i když jsem byla unavená, když se mě táta snažil dostat z postele, abych šla do školy.

"Jasmine, musíš jít do školy." Reagoval rozzlobeně, sedící na kraji mé postele. "Prosím. Nikdy jsem školu nezameškala. Prostě dneska nechci jít." Zafuněla jsem, přetočila jsem se na mojí stranu. 

Povzdechl si. "Fajn." Vzdal se. "Ale proč dneska nechceš jít?"  Zeptal se, zvedající obočí. Nechci mu říct ten důvod, proč chci dneska zůstat doma. Ale předpokládala jsem, že jsem musela. "Protože už spolu netrávíme čas." Řekla jsem jemně, poté schovávající si obličej pod peřinu.

Ucítila jsem, jak jeho rukami stáhl deku z mého obličeje. "To je všechno?" Zeptal se, na jeho obličeji nebyla žádná stopa po zlosti, jak jsem si myslela. Přikývla jsem a on se trochu usmál. 

"Mohlas to prostě říct, Jas." Pokrčila jsem rameny. "Nechtěla jsem..." Možná jsem si myslela, že bych z toho vyšla jako citově závislá vzhledem k tomu, že jsme blbli několikrát od té doby, co jsme šli kempovat. Nechtěla jsem, abych ho otravovala. (pozn. pokud vám předposlední věta nedává smysl, omlouvám se, ale takhle to je přeložené nejlíp ☺)

"No, dneska pracovat nemusím, takže můžeme strávit čas spolu, když jsem ten hodný táta a dovolím ti zůstat doma." Uchechtl se. Usmála jsem se a přitulila se  mé dece ještě víc, než jsem byla. 

Táta se zvedl z postele a přešel ke druhé straně a vylezl na matraci ke mně, dostal se pod přikrývku a přiblížil se ke mně. "No, když jsme doma oba, proč bychom se prostě nemazlili." Zašeptal mi do ucha. Přikývla jsem. "Dobře." Řekla jsem a pomalu upadávala zpátky do spánku, když mě uklidňujícími kroužkovými pohyby hladil po zádech. 

/*/*/*/

Tak, tady máte další díl :3 Děkuju za vaše komentáře u minulého dílu, vážně mě potěšily ❤❤💓💓 !! Jinak dneska mám v plánu přeložit co nejvíc dílů u všech povídek, ale nevím, jak u Unknown, jelikož ten díl je celkem dlouhý... No uvidíme 😄 Tak snad se překlad líbil a jestli něčemu nerozumíte, tak se omlouvám, ale vážně jsem se snažila.

Luv ya my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Where stories live. Discover now