Fifteen

13.6K 314 16
                                    

Liam

Zaúpěl jsem a protáhl se, když jsem vylezl z postele, oblékl jsem si tepláky a vyšel z moji ložnice, chodbou šel do Jasmininého pokoje se podívat, jestli byla vzhůru.

Zaklepal jsem lehce na dveře a čekal na odpověď. Ale nebyla žádná.

Pomalu jsem otevřel dveře a odhalil jsem spící Jasmine.

Chvíli jsem tam stál a zíral na ni v úžasu. To, co mě tato dívka nutí cítit.

Povzdechl jsem si pro sebe, jemně zavřel dveře a šel dolů do kuchyně, abych začal s přípravou snídaně pro ni, jelikož má dneska narozeniny.

Jasmine

Vůně slaniny a vajíček mě vytáhla z hlubokého spánku.

Vstala jsem a oblékla si volnou mikinu s kapucí, která sahala do půlky mých stehen a namířila jsem si to do přízemí a do kuchyně, kde stál táta a dělal snídani.

"Dobré ráno, sleepy head." Uchechtl se, když se na mě podíval předtím, než svou pozornost vrátil zpátky ke slanině, kterou smažil.

Protáhla jsem se a zamumlala, "Ránko, tati."

"Spala jsi dobře?" Mohla jsem slyšet, jak vypnul hořák.

Přikývla jsem. "Poněkud aji jo."

"No, veselé narozeniny!" Zvolal, přešel ke mně a políbil mě na líčko, čímž mě donutil okamžitě zčervenat. "Konečně ti jě osmnáct."

"Nepřipomínej mi to." Zaúpěla jsem. Nesnášela jsem narozeniny tak moc, přestože jsem neměla důvod proč.

"Dneska tě nechám doma, protože mám na tvoje narozeniny něco naplánované." Otočil se a šel zpátky k troubě, nachystal dva talíře a vrátil se s nimi.

Co může mít naplánované?

/*/*/*/

Jelikož jsou teď díly poměrně krátké, možná budu přidávat rychleji :) Jinak jsem chtěla říct, že vím, že ty díly jsou vážně krátké - např. tenhle měl přes 230 slov, ale to já bohužel neovlivním :) Ale ještě vydržte, příští díl je taky celkem krátký, ale v sedmnáctém díle na vás čeká něco, na co jste čekali zjevně od prvního dílu :3 Taky jsem vás chtěla poprosit, jestli byste nezkoukli moji informační knížku READ ME, jelikož jsem dneska publikovala poměrně důležitou informaci - alespoň pro mě. A byla bych ráda za vaše odezvy jak u této povídky, tak i u posledního publikovaného infa :) Tak snad se líbilo, i když je to tak krátké :)

Luv ya all my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat