Three

23.5K 489 121
                                    

Liam

Moje oči se rozšířily, když jsem slyšel větu, která opustila Jasmininu pusu. "Jas-" Začal jsem, ale přerušila mě.

"Yeah, vím, že jsi můj otec, ale ne biologický. Vychoval jsi mě a vyrůstala jsem s tebou a nemůžu si pomoct, ale jsi atraktivní a nemůžu si pomoct, ale přitahuješ mě." Mluvila nesouvisle a rukama si schovala obličej. 

Potlačil jsem smích a oddělal její ruce pryč. "A proč tě přitahuju?" Zeptal jsem se dívající se jí do očí, čekající na odpověd.

Její obličej zčervenal a podívala se pryč ode mě. "To přesně nevím, tati." Povzdechla si a o chvilku později se na mě podívala.

"Včera jsem tě viděl, jak civíš na moje tělo. Nemyslíš si, že jo, ale věděl jsem, žes civěla." Zašklebil jsem se na ni, sledující ji zavírat oči v ztrapnění. Ačkoli to bylo velice špatné, vzrušil jsem se z toho. Přiznávám, Jasmine je velmi vyspělá sedmnáctiletá dívka a taky tak vypadá.

Povzdechla si. "Omlouvám se."

Zakroutil jsem hlavou a sedl si vedle ní. "Neomlouvej se, zlato. Protože daddyho taky přitahuješ." Položil sem ruku na její stehno, sledující, jak se kroutí pod mým dotekem když se zajíkla. 

"Ale to je špatné." Zakňučela Jas.

"Ne, kdybys byla biologicky moje, tak by to bylo. Ale nejsi. Jsi adoptovaná, pamatuješ?" Zeptal jsem se, olizující si v průběhu rty.

Přikývla, neříkající nic, když jsem se přisunul blíž, nechávající mé rty na sekundu se přiblížit k těm jejím. "Věříš mi?" Zeptal jsem se, když jsem se posunul na posteli.

"A-ano." Uchechtl jsem se, když zakoktala.

Pohl jsem mou rukou nahoru a dolů na jejím stehni, když jsem přitiskl své rty na její, jemně ji líbající. Bylo to tak správné, ale oba jsme věděli, že to bylo stále špatné s věkovým rozdílem a vším.

Odtáhl jsem se, dostávající zmatený pohled od mé dcery, která seděla přede mnou na posteli. "Lehni si." Řekl jsem, dělající prostor, takže si mohla lehnout na záda. 

Přikývla a poslechla, pokládající její hlavu do polštářů a natáhla nohy, takže ležela pořádně.

Uchechtl jsem se a obdivoval ji. Ale najednou jsem se zamyslel. "Co děláš, daddy?" Zeptala se mě Jasmine.

"Jen jsem přemýšlel." Prsty jsem si proběhl vlasy. (pozn. chápete, že jo? :D) Nemohl jsem si pomoct, ale tvrdnul jsem z tónu jejího hlasu nazývající mě tak. Je to tak, jak jsem si to vždy představoval. Vždycky jsem chtěl tuhle holku, ale bál jsem se to sám sobě přiznat.

Zakroutil jsem hlavou, pro teď se zbavil myšlenek a přesunul jsem se, takže jsem byl nad ní, přitiskující mé rty znovu na ty její. "Něco zkusím." Zašeptal jsem, dostávající kývnutí. Velmi nedočkavé kývnutí.

Uchechtl jsem se a položil ještě jednou své rty na její, ale tentokrát jí silou líbající. 

Nechal jsem ruku bloudit po jejím hrudníku, hrající si s jejími prsy přes tenkou látku její podprsenky. "Tohle je velice nezbedné." Zašeptal jsem proti jejim rtům. "Chceš, abych přestal?"

Zakroutila hlavou. "Ne. Prosím."

"Nesmíš to nikomu říct, Jes. Můžu se dostat do velkých potíží jen za to, že jsem tě políbil." Varoval jsem ji. "Nechci dělat něco, co nechceš dělat, takže když chceš z toho vycouvat, vycouvej teď." 

"Neřeknu, daddy." Zakňučela. "Chci to dělat. Chci tebe." Podívala se na mě, kousající si ret.

Zaúpěl jsem, narážející mé rty na její ještě jednou, když jsem posouval mojí ruku dolů na její bříško k pasu jejich kalhotek, zasunující ji pod ně.

"Mmm." Zvuk, co vyšel z jejich úst mě donutil se zašklebit.

"Ani jsem se tě ještě nedotkl, baby girl." Uchechtl jsem se, posunující mou ruku dál do jejích kalhotek, takže můj prst navázal kontakt s jejím klitorisem, učiňujicí jí se otřást.

Chtěl jsem něco říct, když se ozval zvonek. "Bože, sakra." Bručel jsem, vstávající z její postele a postavující se na moje nohy. "Promiň." Řekl jsem, zatím co jsem se na ni díval.

"Oh bože, to je Jessica!" Vykřikla Jasmine, spěšně vstávající a snažící se najít v pokoji něco na sebe. 

Povzdechl jsem si, vycházející z pokoje a šel dolů do mého pokoje. 'Bože, Liame, co se s tebou děje?' Ptal jsem se sebe. Byl jsem kompletně mimo kontrolu. 'Už se to nesmí stát.' Rozhodl jsem konečně.

/*/*/*/

Ehm, no... :D Nekomentuju :D Jestli bude něco nesrozumitelné, omlouvám se, jsem strašně unavená (1:18hod.), ale já to musela dopřekládat. Pekelně dlouho jsem nepřidala další díl -,-

Snad se líbilo a jste s překladem alespoň trochu spokojeni ))

Luv ya all ^^ xx






Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Where stories live. Discover now