Ten

16.6K 383 6
                                    

Jasmine

Další den

Vzbudila jsem se kvůli zvuku šustění ve stanu. "Co je to za hluk?" Zamumlala jsem ospale, přetáčející se, hledající příčinu toho zvuku.

"Běž spát, baby girl. Je příliš brzo, abys byla vzhůru." Zaslechla jsem, jak řekl táta jeho hlubokým chraplavým ranním hlasem, ale v tu chvíli se zdál trochu mimo.

"Nebudu schopna znovu usnout. Jsem už vzhůru." Zakňučela jsem a sedla si v mém spacáku.

Povzdechl si a taky si sedl, ukazující jeho pevný, obnažený hrudník.

Bože, ty věci, které mu chci udělat. Ty věci, co chci aby udělal on mně! Vzdychla jsem a bylo to slyšet. "Co to bylo?" Zeptal se, šklebící se na mě.

Zakroutila jsem hlavou, dívající se pryč. "Nic." Odpověděla jsem, dívající se dolů, na mé prsty, hrající si s lemem spacáku.

Uchechtl se. "Víš co, pojď sem. Chci, abys pro mě něco udělala." Řekl jemně, ale s jiným tónem, který jsem nemohla rozpoznat.

"Co?" Zvedla jsem obočí, ptající se ho. Co by asi tak po mně mohl chtít takhle brzo ráno? Počkat, kolik vůbec je? Zatřepala jsem moje myšlenky pryč a dále se dívala na mého otce, který zíral přímo na mě.

"Prostě pojď sem a já ti to řeknu." Vydechl. Vypadal znepokojeně a já chtěla vědět, proč.

Přikývla jsem a vylezla ze spacáku, pádila k němu, takže jsem pouze metr od něj.

Přiblížil se ke mě a jeho teplý dech ovanul můj obličej. "Chci, aby ses mě dotýkala." Zašeptal, skoro svůdně.

Moje oči se rozšířily. "Co?" Skoro jsem vykřikla.

"Shh. Nebuď příliš hlasitá." Varoval mě, poté popadl mou ruku, pokládající ji na jeho rozkrok, který byl zahalen jeho boxerkami. "Řekl jsem, že chci, aby ses mě dotýkala. Potřebuju, abys donutila tuhle potíž odejít, když jsi ta, co ji způsobila." Zasyšel, když jsem ho jemně zmáčkla skrz boxerky.

"A jak přesně jsem to způsobila, daddy?" Zeptala jsem se, pohybující pomalu s mou rukou, třecí jej.

Zaúpěl, trochu oddělující jeho rty, když se na mě podíval skrz přivřené oči. "Protože ty to vždycky způsobuješ." Těžce oddechoval, nutící mě zrychlit moje tempo. "Kurva." Zasyčel. "Už mě uděláš."

Uběhly minuty a jeho nohy znehybněly. Najednou něco teplého a vlhkého prosáklo skrz jeho boxerky. "Děkuju." Zašeptal, přiblížil se, líbající moje čelo a lehající si zpátky. "Teď můžeš jít zase spát." Zívl si, zavírající oči.

Protočila jsem očima a plazila se zpátky ke spacáku, lezoucí do něj. Tento muž byl tak matoucí až vtipný. Ale pro nějaký důvod jsem se do něj začínala zamilovávat, i když je to můj otec.

/*/*/*/

Tady máte slíbený díl a já můžu jít spát s pocitem, že jsem splnila slib :)) Doufám, že se díl líbil a jsem nehorázně šťastná, že jste si tuto povídku oblíbili tak, jak jste si ji oblíbili :)) Snad je to přeloženo srozumitelně.

Luv ya, my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat