Eighteen

11.9K 308 38
                                    

Jasmine

(Je to o měsíc nebo tak nějak později po jejích narozeninách, takže od té doby měli sex hodně krát.)

Zaúpěla jsem, když jsem se vzbudila se silnou bolestí břicha. Skoro každý den tohoto týdne jsem se budila a bylo mi špatně, ale pak mi bylo dobře. Nemám ponětí, co se děje, ale musím na to přijít.

Povzdechla jsem si a vylezla z postele, sešla jsem schody a šla do kuchyně, kde táta dělal snídani, jako obvykle.

"Dobré ráno, sunshine." Promluvil. Jak věděl, že jsem dole?

"Ráno." Řekla jsem jemně a sedla si ke stolu s hlavou ve dlaních. "Není mi dobře, můžu dneska zůstat doma?" Zeptala jsem se a zvedla hlavu, abych na něj viděla.

Položil stěrku, kterou používal a přešel ke mně a přiložil mi ruku na čelo. "Nemáš horečku, Jasmine." Nadzvedl obočí.

"Vím, ale bolí mě nehorázně břicho." Vydechla jsem a vůně jídla mě praštila do nosu, z čehož se mi bylo na zvracení. "Oh bože." Řekla jsem, stoupla si a běžela směrem do koupelny přesně na čas. Moje tělo se ohnulo k záchodu a vyprázdnila jsem celý obsah mého žaludku.

"Proboha, jsi v pořádku, Jasmine?" Zaslechla jsem tátu a pak jsem cítila, jak mi odhrnuje vlasy z tváře.

Slzy naplnily moje oči, nesnášela jsem, když jsem onemocněla. "Ugh." Zaúpěla jsem, hřbetem ruky jsem si utřela pusu a pomalu si stoupla a spláchla "Nemám tušení, co to bylo. Břicho mě už nebolí."

"Jsem si jistý, že to bylo nic. Pravděpodobně jsi včera něco snědla nebo to byl nějaký bacil." Usmál se lehce. "Ale můžeš dneska zůstat doma, nebudu tě nutit jít do školy." Když ke mně přešel a políbil mě na čelo, něco mě napadlo.

"Oh bože. Tati. Myslím, že vím, proč mi je špatně. Je mi tak od minulého týdne." Řekla jsem, nervozita a strach prošpikovaly můj hlas.

"Co je to?" Zamračil se.

Nemohla jsem mluvit. Měla jsem pocit, co to bylo, ale doufala jsem, že ne.

Moje perioda se zpozdila.

/*/*/*/

I know, I know, zase krátký díl, ale já s tím nic nenadělám :/ Zbývají ještě dva díly do konce povídky a pořádně si rozmyslete, jestli chcete, abych překládala i druhou řadu. I když u předminulého dílu bylo hodně ohlasu, potřebuju se pořádně ujistit, ať vím, zda-li to má cenu nebo ne :) Každopádně škola mi končí už příští týden, takže se můžete těšit na bombardace překladů - nejvíc asi Unknown ;) Snad se líbilo a jste s překladem spokojeni :*

Luv ya all my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat