Sixteen

14K 362 23
                                    

Jasmine

"Co máš naplánované?" Zeptala jsem se, když jsem si kousla do mojí snídaně.

Táta pokrčil rameny a kousl si z té svojí. "Je to překvapení. Uvidíš, až odjedeme."

Zakňučela jsem a trochu dupla nohou. Nesnáším překvapení a on to věděl, takže to dělal záměrně, debil. Povzdechla jsem si a překřížila si ruce na prsou, sledovala tátu, jak jí a obdivovala, jakým způsobem se jeho paže napínaly, když s nimi hýbal.

"Líbí se ti, co vidíš?" Zašklebil se, přistihl mě, jak na něj zírám.

Přikývla jsem. "Jo."

Uchechtl se a postavil se. "Teď si pospěš a běž se oblíct, ať můžeme odjet."

***

"Chci vědět, kam jedeme!" Naříkala jsem, když jsme byli v autě a jeli po cestě do velkého města.

"Neřeknu ti to. Dost brzo to zjistíš." A pak bylo rádio zhlaseno. Skončil s mluvením.

Povzdechla jsem si pro sebe a položila hlavu na opěrku hlavy na sedadle.

Vážně jsem chtěla vědět, kam jedeme, ale on se nehodlal vzdát, tak jsem prostě zírala z okna a sledovala budovy, kolem kterých jsme projížděli.

O pár minut později auto zaparkovalo a dveře od řidiče se zabouchly a moje se najednou otevřely.

***

Zbytek dne probíhal pomalu. Táta mě vzal na nákupy, abych si koupila nové oblečení, což je divné, protože nesnáší, když jezdíme na nákupy. Obvykle by vzal jednu z mých tet nebo babičku. Dnešek byl určitě zvláštní. A teď, ve čtyři podvečer, se vracíme domů, nebo jsem si to myslela.

"Dneska přespíme tady." Pohlédl na mě, když jsem postřehla, že jsme byli na parkovišti před hotelem.

"Proč?" Nadzvedla jsem obočí, zmatená, proč bychom měli na noc zůstat tady místo toho, abychom jeli domů- "Proč nejedeme domů?" Zamračila jsem se.

Pokčil rameny. "Uvidíš." A o chvilku později jsme oba byli venku z auta a vcházeli do pokoje, který jsme měli dříve zarezervovaný.

"Chci vědět, proč jsme tady." Prohlásila jsem otráveně.

Vážně nesnáším, když o něčem nevím.

"Je to k tvým narozeninám. Chtěl jsem dělat něco speciálního." To bylo všechno, co řekl.

"Oh." Povzdechla jsem si a rozhlédla se po pokoji.

Pokoj byl velký, ale ne zase tak moc. Bylo v něm jedno okno, které bylo velké jako zeď vzadu v pokoji. Zdi byly jasně bílé a uprostřed byla jedna královsky velká postel, která pravděpodobně znamenala, že ji budeme společně sdílet.

"Proč je tady jedna postel?" Zeptala jsem se.

"Dneska jsi plná otázek, že?" Zeptal se, přešel ke mně a přitáhl k jeho tělu. "Ale budeme sdílet tu postel. To je jeden z důvodů, že zůstáváme tady. Mám na mysli, že bychom mohli něco dělat."

A pak jsem pochopila, proč jsme byli v hotelu. Dnešní večer byl ten večer, kdy budeme mít sex a věřte mi, byla jsem víc než připravená mu dát své panenství, ale stejně jsem se bála.

Vytřepala jsem tyto myšlenky z hlavy a přikývla, když jsem byla stále držená u jeho těla. "Teď si pro daddyho lehni na postel jako hodná holka."

Poslechla jsem a přešla k posteli, předtím, než jsem vlezla do té obří postele, odkopla jsem z noh boty a lehla si doprostřed ní.

/*/*/*/

Už se brzo dočkáte, nebojte se 😄 Jinak jsem se chtěla zeptat, proč je u minulého dílu tak málo přečtení? 😒 Jako .. Ono jich je přes 400, ale oproti ostatním dílům to je fakt málo... Je to kvůli toho, jak jsou ty díly krátké? Nebo že se nic moc nedělo? Jestli ano, tak se omlouvám😣😣 Ale tak snad to nebude mít nějaký extra vliv. Jinak jsem chtěla říct, že tahle storka má dvacet dílů, ale má ještě pokračování, budete chtít, ať ho mám překládat?

No, doufám, že jste s překladem spokojeni a budete hlasovat či komentovat 😘😘

Luv ya all my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Where stories live. Discover now