Six

21K 440 31
                                    

Liam

'Musíš s tím přestat!' Řeklo mé podvědomí, učiňující, že jsem tyto myšlenky vytřepal ven z hlavy. Upřímně, nemůžu si pomoct, když mě Jasmine přitahuje.

Ještě jednou jsem myšlenky vytřepal z hlavy a snažil se rozptýlit sám sebe pokračující ve cvičení. Jakýkoli jiný den mi to pomáhá s pročištěním hlavy, ale dnes to nefunguje a všechno, na co myslím, je ona.

Předtím, než mi oplzlé myšlenky zaplnily hlavu, přestal jsem s klikami a postavil se. "Seru to." Řekl jsem nahlas, směřující znovu k Jasmininému pokoji.

Jasmine

Sexuálně mě frustroval a jen tak odešel.

Vlastně co. Tak jako tak bych neměla mít tyto myšlenky. Je o moc starší než já a jsem jeho dcera.

Oh, sakra, dělám si srandu. Nemůžu si pomoct, že mě ve skutečnosti přitahuje ve všech možných směrech. 

Ale kdybychom někdy dělali něco, co jsem si představovala, nikdy bychom s tím neuspěli, protože by to bylo špatné na všech úrovních. 

Pro sebe jsem si povzdechla a vzala telefon z mého nočního stolku, lehající si a začala procházet twitter.

Najednou se otevřely dveře a táta vešel dovnitř.

"Proč jsi tady?" Zeptala jsem se, rychle si sedající. "Neklepal jsi."

Pokrčil rameny. "Nemusím klepat, je to můj dům, moje pravidla." Řekl, jdoucí mým směrem a sedající na postel.

Nemohla jsem si pomoct, ale hleděla jsem na jeho nahý hrudník, obdivující jeho zpocené tělo. V této chvíli mě nezajímalo, že je to extrémě špatné.

'Vypadáš tak kurevsky sexy.' Pomyslela jsem si. 'Můžeš mě prostě ošukat.' Bože, Jasmine, jaké nezbedné myšlenky. Ale vážně mi to v tu chvíli bylo jedno.

"Prosím?" Byla jsem vytrhnutá z mých myšlenek během tátového mluvení a dívání se na mě přísně. 

Nadzvedla jsem obočí. "Co?" Zeptala jsem se, zmatená.

Uchechtl se. "Chápu to, nemusí to znamenat to, co řekneš nahlas." (pozn. omlouvám se za tak kostrbatou větu, ale jinak to přeložit nešlo :/) 

Moje oči se rozšířily a cítila jsem, jak ztrácím barvu. Oh, ne. "C-co jsem řekla?" Zeptala jsem se, ale věděla jsem sakra dobře, co slyšel.

"Nehraj blbou, Jasmine. Musíš vědět, cos řekla, protože momentálně vypadáš vyděšeně." Znovu se uchechtl a přisunul se blíž ke mně. Povzdechl si a podíval se na mě. "Vím, že jsem řekl, že je to špatné. A vážně to špatné je, ve všech zkurvených směrech." Na sekundu se zastavil a pak pokračoval. "Ale je mi to jedno."

Dokončil a pak byly jeho rty na mých. 

Liam mě líbal tvrdě, strkající mé tělo na matraci spolu s jeho. Odtáhl se a podíval se mi do očí. "Něco zkusím." Přikývla jsem a políbil mě na líčko, přikládající jeho rty na kůži přímo pod mou bradu, učiňující mé zdráhavé dýchání.

Uchehctl se proti mé pokožce a začal tvrdě sát, učitě zanechávající značku.

Zuby mi podřel kůži a odtáhl se, posouvající jeho ruce dolů k lemu mých kraťásků, které jsem měla na sobě, pomalu je sundávající.

Ještě jednou natiskl jeho rty na mé a cítila jsem, jak jeho ruka sklouzla pod mé kalhotky, tříce se trochu proti mně, nutící mě jemně vzdychnout do polibku, což jej donutilo zrychlit.

"Dělá ti daddy dobře?" Zamumlal proti mým rtům.

Přikývla jsem hlavou, nejistá, co říct.

"Ptal jsem se tě na něco." Zavrčel, tříce mě stále, ale najednou do mě strčil prst.

"A-ano." Vzdychla jsem.

Pohyboval prstem dovnitř a ven ve stabilním tempu. "Ano co?" Zeptal se.

Byl tak kontrolující a to bylo nesmírně sexy. Nemohla jsem přestat vzdychat. "Ano, daddy."

"Hodná holka. Teď buď hodná a udělej se pro daddyho." Zašklebil se, líbající mě znovu, když se tak stalo, nechávající se pohltit vyvrcholením, celé moje tělo se třáslo, když jsem spadla z mých výšin.

Oddělal jeho ruku a vstal z postele, dívající se na mě a ušklíbl se. "Možná to musíme vydržet." A odešel z mého pokoje, nechávající mě kompletně ohromenou a vyčerpanou.

/*/*/*/

Sooo.... Tohle je první díl v novém roce a já doufám, že se vám líbil, i když se někde vyskytují nesmysly )) Snad jste s překladem i tak spokojeni. 

Ehm.... LIDI! NEVĚŘÍM TOMU! 1.4K READS?! OMFG, JEŠTĚ NEDÁVNO BYLO 900!! BOŽE, ANI NEVÍTE, JAK MOC VÁS MILUJU! FAKT STRAŠNĚ MOC, ANI SLOVY TO NEJDE POPSAT, PROTOŽE VY JSTE ÚPLNĚ... LJLWJJSNK!!!! VÁŽNĚ, YOU MADE ME CRY! :') 

Luv ya, guyzz sooooo much xx ^^






Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Where stories live. Discover now