Thirteen

15.1K 343 7
                                    

Jasmine

Včerejší líný den probíhal, jak byl naplánovaný. Mazlili jsme se a celý den zůstali v posteli. Přeju si, aby to tak zůstalo navždy. Pomyslela jsem si, když jsem si kartáčem pročesala vlasy.

"Jsi vzhůru?" Slyšela jsem tátu, jak volá z přízemí.

Bezdůvodně jsem se pro sebe zahihňala. "Jo, jsem vzhůru! Teď se připravuju!" Zakřičela jsem, zatímco jsem si aplikovala malé množství make-upu. Jen nějaké linky na oči a řasenku.

"Pospěš si! Jsem připravený tě vzít do školy!" 

Zaúpěla jsem. Byl tak netrpělivý. Rychle jsem si vyčistila zuby a opustila koupelnu, spěchala jsem do pokoje, kde jsem si oblékla mikinu a popadla aktovku. "Jsem hotová!" Zvolala jsem, když jsem sbíhala schody a neúmyslně narazila do táty.

"Promiň." Vyjekla jsem a on se uchechtl.

"Udělala jsi to záměrně?" Zašklebil se a nadzvedl obočí.

Zakroutila jsem hlavou. "Ne! Nevěděla jsem, že jsi naspodu schodů."

Smál se a objal mě. "Já vím, lásko. Jen jsem si dělal srandu. Teď pojďme, abys nebyla pozdě ve škole." 

Přikývla jsem, když šel k hlavním dveřím a otevřel je pro mě.

Když jsme se dostali do auta, předtím, než táta promluvil, bylo ticho. "Po škole bys měla jít rovnou domů." Nastartoval auto a vycouval z příjezdové cesty, vyjel na cestu a jel směrem ke škole.

"Dobře." Řekla jsem. "Proč?" Zeptala jsem se zvědavě.

Pokrčil rameny a letmo na mě pohlédl. "Jen tak." Zašklebil se.

Co má naplánované?

Když jsem zjistila, že zaparkoval auto, vytřepala jsem tu otázku z hlavy. "Dobře, teď měj skvělý den ve škole, zlato, a neudělej žádné problémy." Naklonil se a políbil mě na čelo předtím, než mě nechal vylézt z auta

**

"Jessico, zavezeš mě domů?" Zeptala jsem se jí, když jsme spolu vyšly z budovy.

Přikývla. "Jasně! Ale proč musíš jet domů tak brzo? Obvykle si ještě na chvilku vyrazíme."

"Nejsem si jistá. Mlj táta mi řekl, že bych měla jít přímo domů, takže se nechci dostat do problému, že jsem ho neposlechla." I když by to nebylo špatné.

"Hmm, dobře. No, pojďme, ať můžeš jet domů." Řekla Jess, šla k jejímu autu a sedla si na místo řidiče, zatímco já si sedla na místo spolujezdce.

Cesta domů byla tichá kromě písniček, které hrály v pozadí. "Fajn, uvidíme se zítra. Napiš mi později." Řekla, když zaparkovala před mým domem.

"Přikývla jsem a vylezla z auta, zavřela za sebou dveře a šla k hlavním dveřím a otevřela je.

"Tati?" Zvolala jsem.

"Jsem v kuchyni!" Zakřičel.

Vařil. Tohle nemohlo dopadnout dobře. Smála jsem se pro sebe a vešla do kuchyně, položila tašku na linku a viděla ho, jak něco vložil do trouby. "Co děláš?" Zeptala jsem se ho.

"Upřímně, Jas, nevím. Našel jsem na internetu recept a rozhodl se, že bych pro nás dneska večer udělal večeři. "Usmál se a přešel ke mně, popadl mě za pas a přitáhl k jeho tělu jenom aby jeho rty přitiskl na ty moje.

/*/*/*/

Okay, tenhle díl by trošku nudný, ale to nevadí, ne? ^^ V příštím díle se můžete těšit na Liamův pohled, i když ho tam nebude moc, ale v 15. díle bude taky ;) MOŽNÁ ještě dneska publikuju další díl, ale ještě uvidím. Teď to vyzní hnusně, ale jsem strašně ráda, že jsou zítra přijímačky, ale nemusím se učit, takže si můžu udělat čas na překládání. Jinak každopádně vy - jestli vás i mám mezi mými lovely Bitchiezzz -, co zítra jdete na přijímačky, tak vám držím pěsti, ať se vám to vydaří a dostanete se na školu, na kterou chcete 😽😽

Snad jste s překladem spokojeni :))

Luv ya, my Bitchiezzz xx ^^

Daddy ||L.P.|| CZ Translation [Book 1] ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora