1.

10K 338 11
                                    

Един купон може да промени нечии живот! Не вярвате?! Ще ви докажа!

Името ми е Джули . Типично 17 годишно момиче. Висока, с пъстри очи и тъмно руса коса. Родителите ми са разведени от около година и аз живея с баща си. Приех раздялата им тежко, което определя сегашното ми аз. Ходя по купони, често не спя вкъщи, напивам се и си лягам с почти непознати, но мисля, че това ще се промени.

Баща ми срещна нова жена и в средата на седмицата ще ни запознае. Не изгарям от желание да разбера коя е, нито възнамерявам да заменя майка си, но щом го прави щастлив няма да предприема нищо против нея.

Петък вечер! Поредното парти, на което присъства по-голямата част от училището, в което уча. Бях на няколко питиета и това улесни избора на плячката ми за вечерта.

Забелязах едно доста привлекателно момче с кестенява коса и очи в същия цвят. Долната му челюст беше доста изразена, но не прекрачваше границите на нормалното. Беше облечен семпло- бяла тениска и тъмни дънки, но си личеше, че тялото му беше доста оформено.

Приближих се и започнах да го наблюдавам. Скоро погледите ни се засякоха и той прехапа долната си устна, предполагам заради външния ми вид. Последвах примера му и направих същото, след което кимнах към банята.

Насочих се към стаята и забелязах, че тръгна след мен следователно е разбрал намека ми. Подпрях се на вратата, изчаквайки да дойде, след което го дръпнах и слях устните ни.. Леко прибързано, но като за еднодневка ми е напълно достатъчно..

Влязохме в банята и той ме повдигна, като настани ръцете си върху дупето ми. Постави ме върху плота, където се намираше мивката, но така и не прекъсна страстната ни целувка.

Съблякох тениската му, той последва примера ми и направи същото с моята. Започна да целува врата ми като оставяше малки смучки, карайки кожата ми да настръхне. Бях с пола и това доста ускори процеса. Докато се усетя, бикините ми бяха на земята. Тъй като вече се намираше между краката ми, просто разкопча панталоните си и сабу тъмните си боксерки.

Постави кондом, който до преди секунда се намираше в джоба му, и за последно ме погледна в очите преди рязко да навлезе в мен. Лек писък се изплъзна между устните ми, а незначителната болка започна да се превръща в удоволствие. Тласъците се засилваха, карайки цялото ми тяло да трепери.

След известно време, изпълнено с удоволстие, забелязах, че съм почти на финалната права, затова забих нокти в гърба на партньора си. Знаех, че този трик им доставя удоволствие следователно го прилагах всеки път. Караше ги да достигат крайната си точка два пъти по-бързо, правейки оргазма ми още по задоволителен.

Секунди по-късно усетих как топлата течност се излива в предпазителя, затова отпуснах стените на влагалището си, позволявайки на организма ми да получи заслуженото си удоволствие.

Момчето изхвърли кондома в кошчето и се излегна на пода.. Странно, но го приемам. Последвах примера му и също намерих мястото си на земята, след което започнах да успокоявам дишането си. Когато всичко ми се беше нормализирало се изправих и облякох бельото си, а след това и блузата, като я загащих в полата. Тръгнах да напускам банята, но гласа на момчето ме прекъсна:

-Между другото, името ми е Камерън.

-Джули..- отвърнах, след което прехапах долната си устна и излязох..

Реших да се опитам да пренапиша някои от частите понеже бяха много некадърно написани. Знам, че тази глава не струва, но все пак е първата :Дд надявам се да продължите с разказа ми! Обещавам другите са значително по-добри!!!

ОбиЦам ви <33

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now