16.

4.1K 225 8
                                    

Минаха три месеца от аборта,но мисълта за бебето не излизаше от ума ми. Дали направих грешка като го махнах?! Дори да съм няма връщане назад..

Със Сами се разделихме преди седмица. Защо?! Защото постоянно ме питаше въпроси от типа "Защо си депресирана?" или "Какво ти става пак?" , а аз не знаех как да му отвърна. В момент, когато той трябваше да е до мен и да ме кара да се чувствам по-добре, той питаше досадните въпроси и така влошаваше нещата. От друга страна, с Камерън не си говорим. Явно най-сетне е разбрал, че го мразя и се е отказал. Отказал от какво ли?! През последните два месеца не спираше да ме моли да му простя. Правеше ми малки подаръчета, купуваше ми цвете всеки ден, беше мил, но студенината в сърцето ми си стоеше.

Беше Сряда и се връщах от училище, когато забелязах, че няколко момчета налагат някого.. Кам?! Умът ми се разкъсваше.. Да помогна или не?! Докато се усетя, вече тичах към тях. Не, защото исках да помогна на негодника, който ме изнасили, а, защото не можех да гледам как пребиват някого и да седя безучастно.

-Оставете го! -Извиках и всички се обърнаха към мен

-Оо Джулс.. - отвърна едно от момчетата. По-точно този, който пребиваше 'брат' ми.

-Стига Седрик.. Оставете го!

-И защо да го правя?! -Попита,като се изправи от Камерън и тръгна към мен.

-Защото аз казвам! Сега си взимай робите и дим да те няма.. -Заповядах, а той ме послуша и всички си тръгнаха. Чудите се защо изпълни казаното от мен?! Помните ли,когато обядвах с популярните момичета? Ами.. Харесаха ме и започнах да се водя с тях. Сега съм от 'известните' в гимназията. Макар и да бях развалина отвътре, не го показвах външно.

-Добре ли си?- попитах пребития без да се доближавам. Не ми отвърна с думи, а просто кимна. Завъртях се и тръхнах към вкъщи без да се обръщам назад.

Седях си в стаята и учех, когато някой почука.

-Влез.- извиках и възвърнах заниманието си.

-А-аз знам , че ме мразиш и не искаш да ме виждаш, но исках да ти благодаря за днес! Ако не беше ти, сега сигурно щях да съм в болница..- продума тихо Камерън и с това привлече вниманието ми.

-Явно трябваше да те оставя там.. Заслужаваш много повече от един бой! - Отвърнах грубо

-Знам..- добави с тъжна нотка в гласа си.

-Защо те биеха?!

-Със Седрик никога не сме се разбирали.. На скоро ходи при директора по моя вина естествено. Изключиха го за седмица и сега си го връща.

-От сега нататък се оправяй сам! Това беше единствения път, в който ти помагам и повярвай.. Ще бъде последния! -Съобщих като върнах погледа си върху учебника по история, но Кам не мръдна от мястото си.- Какво чакаш?! Вратата е до теб. - Казах, сочейки я.

-Не можеш да ме мразиш вечно..- продума най-сетне.

-Само гледай!

-Джул.. Не знам какво вече да направя, за да ми простиш... Или поне да не ме мразиш..

-Това е проблема, Кам! Нищо не можеш да направиш..- отвърнах и една сълза падна върху учебника.

-Не плачи, моля те.. -започна, но го прекъснах

-Как да не плача! Та ти искаш да ти простя нещо непростимо.. Как да стане това?!

-Не знам,но можем да станем поне приятели.. Ще се движим с малки крачки и ще оправим нещата поне до степен, в която не ме мразиш..- предложи, а аз го зяпах невярващо.

-Искаш да бъда приятелка с теб след всичко, което ми причини?!

-Ами..- започна и се почеса зад врата- може поне да си говорим.. Смисъл не е нужно да сме приятели.. Просто не ме мрази.. Моля те!

-Не знам, Кам..

-Моляя..

-Ще ти говоря, но това не значи, че не те мразя! Трябва да се постараеш много повече, за да заслужиш прошката ми, а каму ли доверието ми! Сега се махни от стаята.. - Отвърнах и посочих вратата.

-Благодаря, благодаря, благодаря.. Ще се постарая да я заслужа!- каза и напусна стаята с усмивка на лицето си. Дали сгреших като му дадох някакви надежди?!

Новата глава! Мислите ли, че Джули сбърка като каза на Кам тези неща? Пс: Много се извинявам, че не съм качвала глава тези дни! Имах работа и времето не ми стигна.. Следващата ще е качена утре или в други ден!!! + Ако има фенове на Наш, погледнете историята на pinkv0odkaaa Fallen for you .. нова е, но ме грабна и мисля, че ще ви хареса ^^

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now