6.

4.5K 281 2
                                    

-Ще го мислим утре. Сега върви в твоята стая, че почна да се съмва.. ии.. зарядното е на бюрото..-измърмори и крайчетата на плътните му устни се заформиха в усмивка. Послушах го и се изправих, след което обух бельото си, взех зарядното и се запътих към гостната. Щом излязох видях, че на долния етаж свети, затова по най-бързия начин се прибрах в стаята и се шмугнах под завивките.

*на следващата сутрин*

След като се събудих, отидох в банята и опаравих косата си. Тъй като нямах четка за зъби просто нажабурих устата си с вода за уста. Насочих се към кухнята и останових, че Мира и баща ми са будни, затова отидох при тях.

-Как спа? -попита жената

-Всъщност много добре! Благодаря, че попита.- отвърнах й

-Няма проблем. Ще закусваш ли?!

-Амии.. Може.

-Извади си чиния от долния шкаф, ако обичаш.

-Добре.

След като извадих чиния и прибори за себе си, се настаних на стола срещу татко и взех един френски тостер, който се оказа доста вкусен. Камерън слезе малко след мен и седна срещу майка си следователно бяхме един до друг. Ядях си спокойно храната, докато не сложи ръката си на бедрото ми. Тъй като бях с вчерашната рокля, а тя не беше много дълга, напрактика пипаше голата кожа на крака ми. Накара ме да настръхна..

-Камерън какви са плановете ти за днес?!- попита Мира

-Не знам. Още е рано, за да мисля. -отвърна й

- А-аз ще ходя на кино.. Ако искаш ела с мен. -предложих

-Може..- каза и продължи да се храни.

Стана към обяд и с баща ми се прибирахме. Единственото нещо, което исках в момента, беше да се изкъпя, затова още с влизането в къщата се насочих към банята. Съблякох дрехите си и влязох под горещата вода. Седях под душа около 20 минути, след което се насочих към гардероба. Облякох бельото си и започнах да мисля облеклото. Реших, че днес ще нося черни дънки и бяла тениска с щампа. Докато оправях косата си получих съобщение:
(К.-Камерън , Дж.-Джули)

К.- *Запази ми номера. Кам*

Дж.- *Оке*

К.- *За киното?! Кво стана?*

Дж.- *Знаеш, че няма наистина да ходим на кино нали?!*

К.- *Ами?!*

Дж.- *Не знам..*

К.- *Ок. След 30-40 мин. съм пред вас.*

Дж.- *Добрем..*

След като спряхме да си пишем отново се заех с косата си. Леко накърдих краищата, защото не ми се занимаваше много. Взех коженото яке и слязох на долния етаж. Гледах телевизия, докато не се звънна на входната врава. Знаех, че е Камерън, затова просто обух ботите си, казах на татко,че тръгвам, и излязох от къщата...

Това е новата част, но вие вече знаете! Какво мислите, че ще се случи?! Ако ви е харесала главата, гласувайте за нея!

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now