39.

3.2K 197 19
                                    


Денят на срещата ми с Кам или по-познат като Събота най-сетне пристигна.. Честно да ви кажа супер много се вълнувам! Та кой не би?! Да изляза на истинска среща с някого, с който съм имала толкова различни и объркани взаимоотношения, беше нещо като мисията невъзможна..

Ето ме сега.. Седя пред огледалото и нанасям лек слой червило в телесен цвят, за да завърша визията си, но.. нещо не беше както трябва! Защо да се глася толкова много, за някого който ме е виждал и в най-лошите ми моменти. Така де.. на къде по-грозна да стана?!

Седях и се взирах в отражението на отразяващото стъкло, мислейки дали да променя нещо в тоалета си. Защо трябва да се гласим толкова много за едното излизане?! Реших, че това няма да е поредната скучна среща, затова отидох в банята и изтрих всичкия грим по лицето си, след което се запътих към гардероба. Съблякох роклята, а след това и токовете, като на тяхно място сложих къси шорти, тениска и маратонки.

Ако Камерън си мисли, че ще ме води на някаква изтъркана среща като на ресторант или лунапарк не е познал! Извадих мобилното си устройство и започнах да търся името на момчето в съобщенията си

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ако Камерън си мисли, че ще ме води на някаква изтъркана среща като на ресторант или лунапарк не е познал! Извадих мобилното си устройство и започнах да търся името на момчето в съобщенията си. Веднага щом го намерих започнах да пиша:

(К-Камерън; Дж-Джули)

Дж- Кам.. айде вместо някоя изтъркана среща да отидем да играем баскетбол!!!!!

К- ама аз мислех, че искаш да излезем.. нали знаеш.. на истинска среща :(

Дж- пак е среща, но по-нетрадиционна :Дд

Дж- съгласен?!

К- имам ли друг избор?! :Дд

К- ще те взема след 15 мин.

Дж- аз съм готова бтв :Дд

К- брей.. Впечетлен съм :Дд

Дж- върви се гласи бе :Дд

К- айде ще звънна като съм пред вас <3

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now