5.

5.4K 277 9
                                    

-Знаеш ли, ще издържа и без него.- добавих и се насочих към изхода на стаята, но той хвана ръката ми и ме дръпна към него, след което затвори вратата и я заключи... Наведе се и меките му устни целуната шията ми. Колкото и да исках да се махна от него, тялото ми не помръдваше. Ръцете му се преместиха на кръста ми, а моите- на врата му. Докато се усетя, вече лежяхме на леглото му, целувайки се. Усещането беше неописуемо. Единственото, което исках да направя в момента, беше да му се отдам. Ръцето му шареха из тялото ми, докато не намериха края на роклята, с която бях облечена. Той бръкна под нея и събу бикините ми, а аз просто махнах кърпата от кръста му. Целувката беше прекратена, защото трябваше да извади кондом от нощното си шкафче, но бързо я визобновихме.

-Трябва да сме тихи..- прошепнах

-Нищо не обещавам.- отвърна Камерън, но аз го надигнах леко от мен и той ме погледна с объркан поглед.

-Аз казах, че трябва да сме тихи!

-Добре де, добре.. разбрах вече- отвърна, докато още лежеше върху мен, след което отново ме целуна.

*1 час по-късно*

-Видя ли, че бяхме тихи.- каза Кам и се засмя

-Не мога да повярвам, че пак преспах с теб.. къде ми беше ума?!- отвърнах и се хванах за главата

-Знаеш, че ако сме в една къща, това ще се случва редовно, нали?!

-Какво имаш в предвид?

-Ами, след като сме почнали веднъж, няма смисъл да спираме..-продума и онази самодоволна усмивка отново се появи на лицето му.

-Трябва да спрем! Не е правилно..

-Но признай, че ти доставя огромно удоволствие

-Не мога да отрека,но..

-Няма 'но'! Щом сме го направили веднъж, опа два пъти, не пречи да го направим още няколко нали?!

-Може би.. Знаеш ли, не ми пука! Какъв е плана?!

-Ще го мислим утре. Сега върви в твоята стая, че почна да се съмва.. ии.. зарядното е на бюрото..-измърмори и крайчетата на плътните му устни се заформиха в усмивка. Послушах го и се изправих, след което обух бельото си, взех зарядното и се запътих към гостната. Щом излязох видях..

Иии.. новата част е тук! Какво мислите, ще е видяла?! Как ви се стори главата? Пишете в коментарите, а ако историята ви е харесала, може да гласувате за нея! <3 Пс: съжелявам, че стана къса!

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now