21.

3.9K 219 21
                                    

Мина седмица от както с Наш сме 'двойка'. Забавляваме се много.. или поне той се забавлява. Както се казва, аз съм просто играчка и щом му омръзна ще ме зареже.. Охх само как чакам този момент! От известно време забелязвам, че Кам гледа Наш на криво и предполагам скоро ще си изпусне нервите,но като се замисля няма причина за това.. Нито сме били заедно, нито нищо.. Просто преспахме 4-5 пъти, но толкова.. "случката" няма да я променавам, защото се разревавам само при мисълта за нея..

Понеделник.. Чух досадната аларма , която бях нагласила миналата вечер, и да ви кажа честно.. Ако беше нещо друго, а не телефонът ми, вече щеше да е на милиони парченца.. Исках да се излежавам цял ден, но вътрешно в себе си знаех, че това е невъзможно. С огромни сили се изправих от удобните завивки и закрачих към банята. След като привърших с рутината си се заех с облеклото. Висях пред гардероба около 5 минути, докато не забелязах червената карирана риза, подарена за рождения ми ден. Съчетах я със свободна черна пола, като запасах ризата в нея, и бийни с надпис "LoL". Слязох на долния етаж, заварвайки всички в кухнята..

-Добро утро! - казах тихо и понечих да взема зърнената закуска, но Камерън ме изпревари.- Ейй..- извикахи сбръчках вежди.

-Изчакай си реда..- измърмори без дори да си направи труда да ме погледне. Загубеняк..

-Деца, не е момента за спорове! С Мира имаме новина!- съобщи весело баща ми, като хвана ръката на 'мама'. Само да не е бебе.. Моля, моля, моляя.. - Цялото семейство спечели почивка и в Петък вечерта заминаваме!

-За къде?!- попита камерън, но като цяло не изглеждаше много въодушевен.

-Париж..

-И за колко време?!- включих се в разговора.

-Седмица..-отвърна Мира.

-Колко?!- попитах и опулих очи.

-Чу ме Джул!- измърмори доведената ми майка, след което лек кикот се изплъзна между устните на татко.

-Офф.. Както и да е,аз тръгвам! Ще се върна към 17:00 часа.

-Чао, мила!- продума баща ми и се завърна към предишното си занятия, а аз се насочих към изхода..

Токовете на черните ми боти озвучаваха коридора на гимназията, карайки всички погледи да се втренчат в мен, но съм 100% сигурна, че това не е единствената причина.. Нека го кажа така, Наш е популярен, аз-също.. Като цяло сме двойка мечта, но.. Нали знаете.. Няма я искрата.. Влязох в стаята и се настаних на последния чин, а гаджето ми седна до мен.. Колко предвидимо!

Беше минала първата половина от часа и не знам как се държах будна.. Господинът по химия пишеше формули на дъската, когато Наш постави ръката си на бедрото ми.. Подскочих като попарена и всички се завъртяха в нашата посока.

-Някакъв проблем ли има, госпожице?- попита мъжът.

-Амм.. Не. Просто.. Ъмм.. може ли да ида до лекарката?!

-Да, но.. Вземи някой да те придружи! Кой е дежурен?- попита съсредоточено.

-Аз..- вдигна ръка Наш.

-Върви с нея!- заповяда учителя, след което момчето до мен се изправи и двамата тръгнахме към изхода на стаята. Ходехме си по коридора, когато Наш хвана дупето ми и ме придърпа към него, шепнейки в ухото ми.

-Искам те.. Искам те сега!

-Сега?! Тук?!

-Мхмм..

-В училище сме..

-И това ме кара да те искам повече!- отвърна и повдигна вежди.

-Но Наааш..- сбръчках вежди.

-А да кажа на Кам за телефона?!

-Голям си.. Угхх.. Хайде, но на бързо!

-Знаех, че няма да ми откажеш!- Промърмори и се хилна насреща ми. Изпувтях, след което хванах ръката му и го завлякох към тоалетните.

*Гледна точка на Камерън*

Ако не стигна до тоалетните скоро, мехурът ми ще се пръсне. Ходех с бърза крачка и точно, когато щях да вляза, Джул излезе.. Какво?! Тя пък какво прави в мъжката тоалетна?!

-Хей..- продума тихо и се запъти към класната стая. Доообре?! Сега стана супер странно.. Тъкмо щях да отворя вратата, когато отново някой ме изпревали.. Наш?! Дрехите му бяха раздърпани, косата разрошена и червилото на врата му?! О не не не.. Трябва да си върна момичето преди да е късно!

-Оо.. Кам как е ?! - Попита спокойно, подпирайки се на касата на вратара.

-Наш после щеси говорим! Мръдни се, че ще пусна в гащите!- казах нервно, а момчето ме послуша и се махнa. Като цяло вече не ми се пикаеше просто не исках да го виждам! Отвръщаваше ме..

Хейоо!! Новата глава ^^ мислите ли, че Кам ще направи нещо за което ще съжалява?! Бтв смених корицата.. Харесва ли ви?! Пс: Благодаря за 7k+ гледания!!! Значи много за мен <3

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now