7.

4.9K 248 3
                                    

Знаех, че е Камерън, затова просто обух ботите си, казах на татко,че тръгвам, и излязох от къщата...

Камерън каза, че майка му е извън града до утре и на лицето ми се появи самодоволна усмивка. Той усети какво си мисля и какви всъщност са намеренията ми, затова просто запали колата и потеглихме, а не след дълго бяхме пред дома му.

Веднага щом затворих вратата на къщата скочих върху Кам и увих краката си около кръста му, игнорирвайки факта, че все още сме с обувки. Момчето се настани на дивана в дневната на жилището му, като не развали досегашната поза. Повдигнах леко тялото си и започнах да поставям малки мокри целувки в зоната на долната му челюст, карайки кожата му да настръхне. Малките ми ръце си проправиха път към ъгълчето на тениската му, а щом го достигнаха я надигнах, оголвайки изваяното му тяло. Позиционирах ръцете си на раменете му, а устнире си върху неговите. Не му отне много, за да отвърне на целувката.

Дланите му се наместиха върху кръста ми, леко подръпвайки тениската, с която бях. Усещайки намека му, прекъснах целувката ни и премахнах коженото яке, а Камерън подпомогна за събличането на тениската ми. Явно няма търпение за предстоящите действия.. Постави ръцете си на гърба ми и осъществи премахването на сутиена ми само с една ръка, след което самодоволна усмивка украси лицето му.

-Имаш тренинг, а?!- попитах закачливо. Момчето не отговори, а просто продължи действията си.

Отново слях устните ни, захвърляйки сутиена на земята. Започна да смъква целувките си надолу по врата и ключиците ми, оставяйки няколко смучки. Започнах да откопчавам копчето на дънките му и макар с малко затруднение изпълних мисията си. Насилих се да се отделя от Кам, но си имах причина.. Трябваше да се отърва от собствените си дрехи, нали? Премахнах дънките си, а с тях и бикините, оставайки напълно гола пред партньора си. На него му отне само секунди, за да съблече долнището и да извади кондом от джоба си, а щом бе готов потупа бедрото си. Закачлива усмивка затанцува по лицето ми, след което отново заех предното си място. Кам си удари няколко бързи за мотивация ( if you know what I mean 😏), а със свободната си ръка предърпа кръста ми по-близо до себе си. Нагласих се удобно, след което бавно се смъкнах надолу, позволявайки на малкото му приятелче да навлезе в мен. Стараех се да поемам възможно най-удовлетворяващата и двама ни вължина, докато Кам стискаше дупето ми и говореше мръсотийки в ухото ми. Подпирах ръце на рамената му, пазейки някакво равновесие. Леко забързах тласъците, тъй като вече болката беше удоволствие, а и предчувствах, че няма още много до края.

-Наближавам..- продума Кам след няколко минути, потвърждавайки мислите ми. След още няколко тласъка момчето изруга и усетих как топлата течност напълни презерватива. Моят оргазъм дойде малко след неговия, доставяйки ми дозата удоволствие за деня..

Слязох от Камерън и се излегнах върху дивана, опитвайки се да си поема малко дъх.. Това беше нещо ново!

*две седмици по-късно*

Казах на баща ми, че отивам с приятели на пикник и тръгнах от вкъщи. Камерън ме чакаше на ъгъла на улицата и, щом се качих в колата, потеглихме. Не след дълго се озовахме на черен път в края на града и Кам спря двигателя на превозното средство.

-Знаеш ли какво не сме правили заедно?!- попитах

-Какво?!

-Ще ти покажа..- отвърнах и на лицето ми се появи самодоволна усмивка, след което се наведох към него и устните ни се сляха. Не след дълго Камерън ме придърпа към себе си и започна да се смъква надолу като оставяше мокри следи по врата и гърдите ми. Преместихме се на задната седалка и ,за щастие, стъклата на автомобила бяха затъмнени, затова нямаше да ни прекъснат. Започна да съблича роклята ми и не след дълго останах само по бельо, което ме подтикна да съблека тениската му. Камерън започна да целува кожата на корема ми, след което се смъкна надолу към пъпа ми. Свали бавно дантелените ми бикини и тъкмо щеше да стане забавно,когато телефона ми звънна. Спряхме каквото вършехме понеже можеше де е баща ми, но щом видях, чие има се изписва на екрана, замръзнах на място..

Една от първите редактирани глави :Дд пак е ужас, но по-бива от преди :Дд

ОбиЦам ви







Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now