23.

3.4K 233 13
                                    

Събудих се от така наречената дрямка и какво да заваря.. Камерън.. по хавлия?!

-Сложи си нещо бе! Не си сам тука..- промърморих раздразнено от факта, че имаше полуголо момче на средата на стаята.. макар и да беше 'брат' ми.

-Оо.. моля ти се! Сякаш не си ме виждала гол..- отвърна, подсмихвайки се.

-Угхх.. Страшно много ме изнервяш! Знаеш го, нали?!

-И още как, кукло!

-МЛЪКНИ!- извиках разярено.

-Накарай ме!- продума и в този момент нещо ми прищрака. Изправих се от общото ни легло, отидох до момчето и му забих такъв шамар, че съм сигурна, че ще го помни много дълго време.. МНОГО! От друга страна, той не реагира, но аз започнах да се паникьосвам.. защо ми беше да го удрям?! Камерън ме погледна в очите и каза:

-Значи така ще играем?- а аз просто седях и го гледах втренчено.. мамка му! Цялото ми тяло трепереше и имах чувството, че всеки момент ще се сгромолясам на пода. 'Брат' ми си нахлузи боксерки под кърпата, след което я премахна и се зае с избора си на дрехи. Е.. чак пък да се е заел.. обу си черните дънки и грабна първата блуза пред погледа му, а след като привърши с облеклото си грабна неговия ключ и изхвърча през вратата.. Май този път прекалих.. Трябва ли да му се извиня?! Офф.. ще го мисля после, а сега.. сега ли?! Сега искам един дълъг и отпускащ душ..

*Гледна точка на Кам*

Абе на тая какво и' стана?! Май трябва да иде на лекар да я прегледат, че нещо не и' е наред.. От къде на къде ще ми бие шамари.. и то незаслужени! Седнах в лобито и кого зърнаха очите ми?! Оо даа.. Жанет! Коя е Жанет?! Хехх.. помните ли рецепционистката?! Ами след като ни даде ключовете се престори, че изпуска нещо и като се наведох разбрах, че е листче с номер и име на него.. погледнах я и тя ми намигна, а аз естествено разбрах намека и'! Сега ще си кажете "Е тая не е ли стара?" и спокойно мога да ви отговоря, че това мен не ме интересува.. пък и не е толкова стара.. на 23 е, което значи, че е само 4 години по- голяма. Пратих и' съобщение да се срещнем в стаичката на персонала, а тя ми отвърна, че може да се видим най- рано след 20 минути.. Надявам се да си заслужава чакането!

Времето мина доста бързо даже не го усетих. Висях си на определеното за срещата място, когато някой ме дръпна и не след дълго се намирах от другата страна на стената..

-Искам те!- продумах смело на момичето или по-точно жената пред мен.

-Тогава ме имай!- отвърна и сля устните ни.. мамка му! Тази ще е много добра.. Леко я блъснах в стената като се старах да не е грубо, след което надигнах полата и' и тя скочи върху мен, увивайки краката си около кръста ми. Поставих я на масата в средата на стаята и бързо се отървах от гащичките и'. Момичето разкопча панталона ми и се наведе, а след секунди започнах да изпитвам огромно удоволствие.. мамка му! След минута-две се изправи и седна върху масата като разкрачи краката си, разкривайки превъзходна гледка.. Наместих се между бедрата и' и проникнах без предупреждение, с което я накарах да изстене силно.. Тласък след тласък, стон след стон чак до края..

Върнах се в стаята си като заварих Джул да гледа телевизия.. Щом ме забеляза спря телевизора, изправи се и със страхлива крачка дойде пред мен, след което заби поглед в пода.

-А-аз много съжалявам за преди! Не исках да те удрям толкова силно, но нещо ми прищрака и всичко стана толкова бързо..

-Приема се..

-Наистина?!- попита и вдигна главата си, срещайки погледите ни..

-Амии да.. предполагам.- отговорих и смехът ми огласи стаята, докато тя само се усмихваше. Завъртя се на пети и се насочи към леглото, след което надигна завивката и се шмугна под нея. Отидох до банята, за да измия зъбите си, но след като се върнах осъзнах, че момичето е заспало. Настаних се удобно до нея като поставих ръката си на кръста и', унасяйки се в дълбок сън..

Тази глава стана по-дълга и се надявам да ви е харесала! Не предполагахте, че Камерън ще спи с рецепционистката, нали?! Моля оставете мнението си в коментарите.. важно е за мен! ^^ <3 пс: Страшно много ви благодаря за 9К+ гледания <3 !!!

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now