31.

3.3K 221 33
                                    

*гледна точка на Кам*

Джул ме накара да си тръгнем от партито по незнайна причина.. Какво и' стана изведнъж?! Преди да си помислите нещо погрешно.. Да.. все още имам чувства към нея, но се опитвам да ги притъпя.. Тя не помни нищо и няма да си спомни, затова няма смисъл да се боря за нея.. Спя с различни момичета, за да забравя за сестра си, но с всеки опит все повече и повече се затруднявам в избора си..

Върнахме се вкъщи и всеки си отиде в стаята, като не си казахме почти нищо.. Странно.. Избих мислите за Джул от главата си, след което реших да си взема душ.. Дълъг студен душ! Съблякох дрехите си и се насочих към банята, като единственото нещо, което прикриваше голото ми тяло, беше кърпата на кръста ми. Отворих вратата, заварвайки Джулс полугола (само по бельо) да мие зъбите си.. Чудесно! Направо мога да усетя как кърпата се надига..

-Опс.. Съжалявам! Не знаех, че е заето..- промърморих тихо, завъртайки се на пети, за да изляза, но тя ме спря:

-Н-не няма проблем.. Аз тъкмо излизах!

-Наистина?!

-Дап.. Влязох само да си измия зъбите, но вече приключих, затова банята е само за теб!- съобщи, засмивайки се, след което грабна малката кърпа от плота и напусна стаята. Сам самичък.. най-сетне! Премахнах хавлията от кръста си и влязох в душ кабината, пускайки студената вода да капе по тялото ми..

Спях си спокойно, когато чух писък. Отворих очи и започнах да се оглеждам стреснато.. Кой вика толкова късно?! Мина малко време и се успокойх, затова реших да заспивам, но видях, че вратата на стаята ми се отваря. Усетих как някой се покатери на леглото и се шмугна под завивките ми, след което се приближи до мен и повдигна ръката ми, позволявайки му да се сгуши по-близо до тялото ми.. В момента, в който усетих аромата на ягоди, разбрах, че човекът в прегръдките ми беше Джул, но.. Защо дойде при мен?! Тя ли извика?! Първоначално реших да не питам нищо, но щом я чух да подсмърча промених мнението си.

-Джул?!

-Да..-отвърна тихо.

-Плачеш ли?!

-Да..

-Защо?!-продължих с въпросите.

-Сънувах кошмар и много се изплаших!- продума, след което заби лицето си в гърдите ми и уви ръце около кръста ми.

-Искаш ли да ми го разкажеш?

-Ами.. Сънувах как някой влиза в къщата и ме убива, но съм все още будна и..- прекъсна, за да подсмъркне, след което продължи- виждам как избива останалите от семейството ни.. Стана ми супер гадно и започнах да крещя, но никой не ме чуваше.. сякаш бях сама!

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now