25.

3.6K 210 28
                                    

Безжизненото тяло на Джул лежеше на асвалта, а многобройните рани по тялото и' кървяха обилно.. Аз съм виновен! Аз съм виновен за всичко!...

*3 дена по-късно*

*гледна точка на Джул*

Отворих очи, но всичко ми беше замъглено.. Бях заобиколена от напълно непознати. Кои са те?! Коя съм аз?! Къде съм?! Какво правя тук?! Как се озовах тук?! Толкова много въпроси, чиито отговори не знам. Някаква жена, облечена в бяло, нахлу в стаята и привлече вниманието към себе си:

-Пациентката е будна.. чудесно! Най-сетне отвори тези очички!- продума весело и се изкикоти! Не знам какво ме прихвана но се хванах за главата и започнах да плача.. Момичето се притесни и веднага дотича при мен- Съжалявам! Аз ли казах нещо?

-Н-не не.. просто.. Оставете ме сама! Моля ви!- казах, подсмърчайки.

-Моля напуснете стаята! Пациентката има нужда от почивка!- заповяда строго предполагам сестрата, след което всички се изправиха и напуснаха стаята.

*Гледна точка на Камерън*

Сестрата ни изгони от стаята, за да може Джул да си почива, но мен това не ме устройва.. трябва да говоря със 'сестра' си .. трябва да и' обясня какво стана! Седнах на един стол пред отделението, в което беше момичето, и зачаках стаята да се опразни..

Минаха 15 минути и още не са излезли.. тия лекари какво правят вътре?! А.. ето ги.. такааа.. най-сетне стаята е празна! Изправих се и застанах пред вратата, огледах се, за да видя дали някой гледа и след това се шмугнах незабелязано. Джул изглеждаше толкова спокойна и крехка.. Когато ме забеляза, лека усмивка се появи на лицето и', след което развали тишината:

-Хей..

-Хей..- отвърнах тихо и седнах до нея.

-А ти кой си?!- попита и изтри сълзите от преди малко.

-Не помниш ли?!- попитах разочаровано, но все пак облекчено.. Все пак не помни злините, които и' бях причинил.

-Ами не.. Другото момиче каза, че съм имала амнезия, а аз не знам какво значи това.- отвърна спокойно и след секунда избухна в смях.. Добрееее.. Това вече е странно!

-Амнезия означава загуба на памет..- съобщих и хванах ръката и'.

-Вече ще знам! Хихии.. А ти гадже ли си ми?!- попита с детски глас.

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now