Ella

276 26 7
                                    

A trecu aproape o luna de cand eu si Nick am hotarat sa fim prieteni si totul a mers de minune, pana azi dimineata. Dar mai bine va las pe voi sa trageti concluzii. Ma trezesc cu un telefon de la el in care imi spune ca e jos ca in fiecare dimineata , problema e ca mie nu imi sznase ceasul asa ca i-am spus sa intre ca eu nu sunt gata sau sa mearga inainte. A spus ca ramane, asa ca i-am aratat unde tinem cafeaua deoarece am descoperit ca ii place sa o bea dimineata dar si sa o faca el. Am terminat si am coborat unde el deja terminase si de facut si de baut cafeaua........bine acum ma lungesc nu s-a intamplat nimic pana nu am ajuns la scoala. Am ajuns la fix si am luat-o la fuga spre clasa . Era foarte galagie inauntru aşa ca m-am mai calmat , deoarece profesorul sigur intarziase si el si colegii nostri erau singuri. Am intrat dar nu am apucat sa fac doi pasi ca cineva ma impinge cat colo . Eram nedumerita pana cand fata a sarit in bratele lui Nick care statea in spatele meu. Toata lumea se uita la ei si aplaudau si Nick parea confuz . Atunci s-a intamplat fata l-a apucat pe Nick de fata si l-a sărutat intr-un fel , intr-un fel sfasietor pentru mine. Abea atunci mi-am dat seama ca ma holbez, cand Nick mi-a aruncat o privire in timp ce era sarutat de acea tipa. M-am intors si m-am aşezat in banca cu Liam la fix cand profesorul a intrat in clasa.M-ai mare noroc nu as fi putut avea ,deoarece matusa Kat a aparut la usa inainte sa se sune si m-a invoit pentru restul zilei,deoarece aveam de rezolvat nişte acte in legatura cu tutela. Si cam asta a fost acum e tarziu stau si ma gandesc la ziua asta groaznica . Am inchis telefonul de cum am iesit din scoala deoarece nu vroiam sa aud pe nimeni. Norocul meu ca e vineri si am un weekend liber. Nu stiu de ce sunt afectata doar eu i-am spus sa fim prieteni...cea ce si suntem. Nu ma voi gandi la asta! Maine seara vine Mos Nicolae si eu nu am cumparat nici un cadou asa ca mai bine as face o lista.

***
-Ella eu plec daca nu te mişti!
-Vin acum!
-Asta spui de un sfert de ora...
-Asteaptă putin!
Am coborat intr-un sfarsit si am urcat in maşina inervantului meu verişor . Am ascultat muzica pana la jumatatea drumului cand a dat-o el mai incet si a intrebat:
-M-a sunat Nick..
-Si?
-Si a spus ca nu raspunzi la telefon.
-A fost inchis abea dimineata am vazut...
-Mda...esti sigura ca nu are legatura cu Vivi?
-Cine e Vivi?
-Tipa care a sarit pe el ieri si stii tu...
-Nici nu am observat-o , dar tu de unde stii?
-De la Sarah si ea te-a sunat!
-Aaa, nu frate ce treaba am eu.
-A, bine pentru ca ea are treaba cu Nick , adica ea a plecat in Anglia la studii si s-a intors doar pentru Nick au fost impreuna acum un an.
-Bravo lor!Tu ce le iei alor tai?
-Dulciuri!
-Atat?
-Doar atat se da de Moş Nicolae!
-Bine cum crezi!
-Tu ce le dai?
-secret.
Dupa 2 ore de cumparaturi am reusit sa cumpar dulciuri si globurile cu zapada pe care le cautam. Tobias habar nu are si asta face totul mai palpitant.
-De obicei in seara asta ii invitam pe Sarah si baieti la noi sa stam impreuna!
-aaa, da?
-Da! Esti de acord?
-E casa ta faci ce vrei!
-sa nu mai spui asta, e casa noastra!
-tot aia!
-Deci esti de acord?
-De ce nu aş fi, dar am o conditie !
-ce?
-Il chem si pe Liam!
-Nu prea cred ca va veni dar cum vrei.
Cand am ajuns acasa primul lucru pe care l-am facut a fost sa ascund cadourile , iar dupa l-am sunat pe Liam care a acceptat sa vină. La ora sapte ma gandeam cum sa nu dau ochii cu Nick care probabil vine cu Vivi. Si la ora sapte jumatate uşa de la casa suna! Ma rugam ingand sa fie Liam ...sa il iau la mine in camera si sa ne uitam la un film sau ceva. Spre bucuria mea chiar el era iar dupa ce am vorbit si le-am urat distractie placuta unchiului si matusii am urcat la mine in camera lasandul pa Tobi sa astepte in continuare.
-La ce vrei sa ne uitam?
-Liam tu esti musafirul...cauta ceva ce iti place!
-ok! O ocazie doi dansatori...e bine?
-E cam pentru fete stii?
-da se uita soramea la el ,m-am gandit ca o sa iti placa.
-Pai hai sa ii dam drumu.
Eram amandoi sprijiniti de pat si adanciti in filmul care era chiar super dragut. Cam pe la mijlocul uşii s-a auzit din nou soneria dar nu am bagat de seama. Abea cand a ciocanit cineva am dat pe pauza . Liam parea putin agitat si eu eram cam la fel nu vroiam sa mai vina cineva, ma simteam bine cu el.
-Hei!
-Hei sarah!
-Tu....voi nu veniti jos?
-Nu, ne uitam deja la un film!poti venii tu sa te uiti cu noi daca vrei! o sa intelegi repede filmul!
-Mi-ar placea jos sunt doar baieti si ma scot din sarite.
-Pai ia un loc .
Si asa am urmarit tot filmul ascultand remarcile amuzante ale lui Liam.
-Ok filmul a fost minunat dar surpriza ai fost tu Liam! spune Sarah la sfarşit.
-Pai ce pot sa spun, si tu esti ok!
-ooo, mersi! Ar trebuii sa mai iesim!
-Da ar trebuii!
-Si cand te gandesti cat timp ati pierdut, noroc de mine! Incepem toti sa radem , cu asa pofta ca in 2 minunte plangeam de durere de burta.
-Ok, a fost o seara super!
-Da a fost! Ella tu la ce te tot gandesti?
-Poftim?
-pai esti asa pierduta in gol!
-Nu nu sunt m-am distrat foarte bine!
-Cred ca stim toti ca minti dar te iertam eu trebuie sa plec ...arenjez cadourile in ghetute pentru fratii mei!
-Ai frati mai mici?
-Da de unde sunt mai mari dar imi place mult sa fac asta!
-Pai , Sarah te pot duce eu , si eu trebuie sa merg spre casa.
-pai bine atunci!
-Stati putin v-am luat ceva!
Le-am dat cate un glob pe care il scuturau precum copii mici.
-Ooo, multumesc!
-Mda ,multumesc!
-Nu ai pentru ce ! Dar am o misiune pentru tine Liam!
-Orice.
-Ma vei lua cu tine vreau sa merg undeva ! poti sa ma duci?
-sigur o lasam pe Sarah si mergem!
Am imbracat o bluza mai groasa si am iesit impreuna. Jos baietii pareau plictisiti , se uitau la film . Ciudat e ca Nick lipsea . Le-am spus ca plecam si nu au avut nimic de obiectat!
***
-De ce am venit in miezul noptii la cimitir , nu ai vazut niciodata filme de groaza?
-Taci Liam ! Asteapta-ma aici!
Am coborat cu viteza si practic am alergat pana in acel loc. Am alergat am cazut cand am cazut acolo si am inceput sa plang !
-Va iubesc asa mult! Imi pare asa rau! Totul ar fi fost altfel cu voi! V-...am adus ceva! Sper sa va placa ! Stiu ca sunteti bine acolo...sper ca m-ati iertat , zile astea dor asa tare fara voi! Am spus aceste cuvinte printre suspine si lacrimi, ma durea asa tare totul . Ma uram mai tare ca niciodata , ma dispretuiam. Inima ma durea asa tare ca as fi smuls-o din piept!
-Esti bine?
-Da scuze ,sunt bine!
M-am ridicat m-am sters si cu greu am pasit indepartandu-ma de morminte . Am lasat acele globuri langa ele si in zapada straluceau mai tare.
-Acum unde mergem?
-te ghidez eu.
Am ajuns in fata casei in care acum locuieste Nick ....da i-am luat si lui un cadou. Ma mai inveselisem putin vazand fulgi mari ce cadeau din cer.
-Asteapta aici!
-bine!
Am intrat pe furis, nu parea sa fie cineva acasa. Am lasat globul in gheata si am iesit in graba.
-Mai mergem undeva?
-Da! Acasa!
Sper sa va placa! Imi doresc sa va aflu parerile!

Pata de cafea pe carteजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें