Nick

231 20 4
                                    

-Daca nu te opresti o sa facem un accident , Nick opreste.
Nu suport , nu suport sa imi spuna ce sa fac dupa tot ce a facut azi, sunt complet dezamagit de ea.
-Nick macar ma auzi ?
-Lasa-ma !
-Nu te las pana ce nu tragi pe dreapta si suntem in siguranta.
Cea ce ma sperie si mai tare sunt luminile de politie care apar din ce in ce mai mari in fata anoastra . In acel moment ma panichez asa tare ca nu mai pot nici sa respir cum trebuie. Incetinesc desi imi dau seama ca e prea tarziu si acum abea ne miscam. Ella ma trage de bluza si ma impinge pe scaunul ei luandu-mi locul la volan. Sunt asa ametit incat nu o pot opri , nu reusesc sa spun nimic . Si fara sa imi dau seama simt ca ma prabusesc.

*Ella*
-Domnisoara cred ca ati dat de belea . Am ascultat vorbele politistului in oarecare masura linistita si usurata ca am reusit sa il dau pe Nick de la volan , dar si ingrozita de ce se va intampla.
Dupa jumatate de ora il vad pe unchiul Scot intrand in sectie , privindu-ma dezamagit.
-Nu vreau nici sa te vad in aceste momente Ella! Sunt complet dezamagit de tine . Imi venea sa intru in pamant de rusine , nu numai ca m-a prins conducand cu asemenea viteza dar si ca l-a gasit in masina mea pe acel derbedeu. Am inteles ca e bine si am cam avut noroc sa gasesc o scuza indeajuns de buna. Am spus ca eram tare suparata, lui Nick ii era rau si vroiam sa ajungem cat mai repede acasa. Revenind la realitate aleg sa tin privirea in pamant si sa nu scot o vorba.Pe drum spre casa imi povesteste cat de norocoasa sunt ca am scapat doar cu un avertisment si ca l-am facut cu totul de ras si mai ales ca nu mai ales ca e tare dezamagit si de Nick care din cate am inteles e deja acasa.

***Nick***
ce naiba se intampla ?,spun ridicandu-mA buimac din pat.
In momentul urmator ma trezesc cu un pumn drept in fata.
-Ce dra....
-Inceteaza sa il mai chemi ca e deja in tine ! Aud vocea nervoasa a Sarei .
- Ce, ce s-a intamplat?
-A adica nu iti aduci aminte?
Si chiar acum imi aminteam tot ....cum am vazut-o , ce am facut dupa, ce i-am facut? Sunt un ticalos . Imi e rusine si sa mai respir . Ma ridic in graba si pornesc direct spre ea , incercand sa pun totul cap la cap.

- Ai doar doua minute ai noştri sunt plecati ...Ella e pedepsita. Tobi imi vorbea cu raceala . Am urcat in graba scarile si am dat peste ella care se plimba pe hol îmbracata doar intr-un tricou lalai .
- Mă bucur ca esti bine ! spun cand aceasta ma obseva pe hol intrand in graba in camera. O urmez observand ca acum are si o pereche de pantaloni de pijamale.
-Ce cauti aici?
-Vroiam sa vorbim.... eu ....nu inteleg prea bine ce s-a intamplat.
-Aaa, si fix pe mine te-ai gandit sa ma intebi? Toata lumea stie in locul tau aş intreba pe oricine altcineva. Vorbea calm in ciuda vorbelor sale care ma sagetau iar privirea mea nu o intalnea de loc pe a ei , ea incercand sa işi faca de lucru cu cateva haine pe care le paturea.
-Asta se intampla intre noi ....cu tine vreau sa vorbesc.
-Pai , am ..... şti ce eu nu iti dau nici o explicatie . Iesi!!!! Raman masca cand se intoarce spre mine aproape tipand si indicandu-mi usa.
-Ella eu...
-Tu esti un pros ! IEŞI PANA NU AJUNH DIN NOU LA ÎNCHISORE!
-Eu vreau doar....
-Tu nu pricepi!
Si dintr-o data imi sare inima vazand cum sare pe geam , alerg repede pe fereastra si vad cum sta atarnata de o creanga di apoi sare!
-Ella!
Nu mai apuc sa dpun nimic deoarece aceasta fuge cum nu credeam ca poate de tare. Alerg si eu jos si îi spun lui Tobi care mai are putin şi ma ia la bataie. Ma simt ca un ticalos ca o javra si asta inainte sa stiu intrega poveste.
Cum am ajuns aici!

Pata de cafea pe carteWhere stories live. Discover now