Ella

248 20 4
                                    

-Ce ai rezolvat?
-Destule pentru azi cred am castigat primul proces dar a facut recurs.
-Stai calm nu are nici o sansa, testamentul este in posesia ta.
-Nu credeam niciodata ca voi vorbi in felul asta desprea asemenea lucruri la anii astia. Nu pot sa cred ca mi-a facut asta .
-Matusa ta o sa plateasca Nick .
-Nu la ea ma refer.
-Tatal tau nu avea de unde sa stie ce se va intampla viata e plina de neprevazut si uneori facem lucruri fara sa ne dam seama cu adevarat de repercursiuni .
-Da , stiu ..... dar tot ma simt tradat.
-Si chiar ai motive dar ar fi mai usor sa incerci sa ierti.
-Ce faci maine?
-Maine? Maine am multe teme sunt foarte foarte ocupata ...de ce?
-Aaa nimic.
Da cum sa nu nimic. Nu e ca si cum ar fi ziua lui , si nu oricare cea in care devine major , cea in care poate sa isi recapete viata. Am incercat sa pastrez un secret de vreo 2 saptamani de cand am hotarat cu Tobi , Calem si Sarah sa dam o petrecere surpriza.
-De ceva vreme nu mai ai vreme de mine stii?
-Mda Liam a fost drafut sa ma scoata in oras ieri seara si alaltaieri am avut putina treaba cu Ryan .
-Ce de ce? Rayan ce treaba ? Si de ce ai fost cu Liam . Încerca sa para nonşalant dar gelozia i se citea in privire.
-Rayan tu esti gelos?
-Daca dpun da o sa par un ciudat?
-nup!
-Atunci da! Sunt gelos pentru ca nu ii suport pe astia doi si pentru ca ei nu rateaza nici o ocazie sa ti se bage pe gat. Stii tin super mult la tine si nu stiu ce as face sa se intample ceva?
Nu stiu ce sa spun asa ca il sarut pe obraz si ma indrept spre hol.
-Trebuie sa plec , mai vorbim!
-Stai ca te duc eu!
-Nu! Ma intalnesc cu o fosta colega .
-Ok! Deci nu exista nici o sansa sa te vad maine?
-Nu ! Nici macar una, dar ma revanşez.
-Asa sa faci ...o sa tin minte.

***

Îl aştept pe Nick in fata casei si nu mai apare ,toata lumea e in casa si il asteapta absolul toti prietenii inclusiv Vivi cea malefica.
A spus ca va veni devreme acasa si se va culca pentru ca e o zi obositoare pentru el. Aleg sa merg in casa si sa astept impreuna cu ceilalti pentru a nu ingheta de tot in rochita mea neagra si mult prea exagerata pentru gustul meu dar pe care Sarah si Tobi au gasito foarte potrivita pentru acest eveniment.
Inauntru totia ascultau muzica si dansau parand sa se simta tare bine.
-Crezi ca mai dureaza pană ce vine?
-Tobias am aceasi curiozitate ca si tine.
-Bine am inteles mai asteptam.
Cand vorbeşti de lup lupul apare dar nu singur . Intra uimit si tot odata insotit in casa. O minunata domnisoara era agatat de bratul sau şi parea sa nu işi doreasca sa se desparta de ea vreun pic.
-Surpriza striga toti dar raman si ei putin uimiti ca si mine.
Nick pare sa se cam fastaceasca in fata tuturor urarilor . E acel moment cand iti dai seama cu adevarat ca ai fost prins cu maţa in sac si nu stii cum sa faci ca sa scapi din aceasta situatie. Imi vine sa plâng dar nici nu ştiu inca de ce , poate m înşel .
-Va multumesc tuturor, nu ma aşteptam la asta!
Bineinteles ca nu te asteptai la asta altfel nu ai fi aparut asa idiot nemernic ce esti. Toti par sa imi arunce priviri care ma fac sa ma simt tare stanjenita in timp ce el omite sa ne-o prezinte pe aceasta fata. Mana Sarei o strange pe a mea si pare sa fie singura care se simte cu adevarat rau de situatia in care am fost pusa . Cea mai jenanta pe care am avut-o in viata mea , mai rea ca vomatul pe autobuz. Ii strang mana la randul meu si afisez un zambet fals.
Cei doi se indreapta spre noi si atunci aud primele lui cuvinte.
-Ce'aceti fetelor?
Ce facem? Cum adica ce facem iti organizam tie petreceri surpriza, magarule. Surprinzator este ca
Abea acum imi dau seama cat de beat e. Miroase de la doi km si imi vine sa intru in pamant de rusine.
-Ce se intampla cu tine? reusesc eu sa spun .
-Nimic ce se intampla , imi petrec o zi importanta din viata mea cu noua mea prietena.
-Ok. Spun si plec cat de repede din peisaj iesind în viteza din casa. O aud strigand dupa mine pe Sara care imi stiga ca e beat si nu stie ce face. Nu am de gand sa ma las calcata in picioare . Simt cum cineva ma prinde de maneca si ma trage inPoi.
-Esti bine?
-Da, de ce nu as fi ?
-Pai toata faza cu Nick? Am cam auzit ce a spus , credeam ca voi sunteti un cuplu.
-Din cate vezi Rayan, se pare ca nu suntem .
-Nu trebuie sa fi tafnoasa daca nu sunteti atunci te invit sa ma insotesti la petrecerea extraordinara pe care ai organizat-o .
-Scuze nu sunt tafnoasa, doar ca ma aşteptam sa fie mai recunoscator. Ma apuca de supa talie si ma conduce spre casa din care rasuna muzica.Inauntru se pare ca se adunasera mai multi intr-un cerc si jucau adevar si provocare , la insistenta lui Rayan m-am bagat si eu.
-Tobias te provoc sa o saruti pe Sara spune Bobo. Acesta ramane nemişcat uitanduse la Caleb care i-a oferit printr-un semn discret aprobarea si asa s-a intamplat si asta.
-Acum e randul meu ,spune tobi, Bobo te provoc sa il saruti pe Robe cu de toate , adica stii tu, timp de un minunt. Tin sa iti aduc aminte ca vei primi o prvocare mai rea daca refuzi.
Si atunci fara sa stea pe ganduri Bobl i-a apucat tricoul baiatului şi au inceput sa se sarute aşa pasional ca puteai sa juri ca le place . Simteam ca interiorul meu se incalzeste de-a dreptu cand privesc aceasta scena. Cand termina toti se uita putin uimiti dar vizibil incantati.
-Randul meu spune Robe! Ell te provoc sa il saruti pe Rayan. Nick care pana acum parea tare ocupat sa sarute gatul fetei din bratele lui acum ne priveste . Rayan se uita la mine, eu nu reusesc sa fac nimic inafara de a da din umeri. El se apropie de mine si cand apuc sa imi inchid ochi pentru a accepta acest lucru care ma inspaimanta asA tare. atunci observ ca sunt trasa de jos . Ma trezesc trasa spre iesire si nu apuc sa spun nimic pana ce nu ajungem in fata porti.
-Ce naib faci?
-Cum imi poti face ast fix azi? spune esti o nemernica!
-Si tu esti un beat afemeiat altceva?
urlu si el la el. Urca in masina fara sa mai spuna nimic. Coboara , nu poti sa conduci asa!
Dar nu ma asculta asa ca ma urc si eu in masina in momentul cand se pregatea sa plece.

Pata de cafea pe carteWhere stories live. Discover now